Jump to content
MADYOGA

Diennakts Spams.

Recommended Posts

Pirmdienas horoskops: 28.novembris

 

 

  • AUNS Samērā smaga diena. Var iestāties apjukums, varbūt jutīsies iztukšots. Vēlams pārlaist šo laiku mājas apstākļos, jo atrodoties sabiedrībā, tikai vari sastrādāt liekas muļķības.
  • VĒRSIS Šodien būsi noskaņots diezgan flegmatiski. Tevi būs grūti iekustināt, pierunāt uz kaut ko vai pārliecināt. Neļaujies drūmām domām! Ieteicams vairāk laika veltīt savam vaļaspriekam.
  • DVĪŅI Piemērota diena projektiem, kuri neprasa ilgu sagatavošanos. Nevajadzētu slēgt ilgtermiņa līgumus. Vēlams pievērst vērību ģimenei, jo īpaši atvasīšu vajadzībām. Vari iegādāties saimniecībā noderīgas lietas.
  • VĒZIS Būsi nelāgā omā, kašķīgs, taču tas nav iemesls, lai ciestu darba lietas. Tu tik ilgi esi cīnījies par savu vietu vai ietekmi, ka tagad būtu pavisam muļķīgi no visa tā attiekties mirkļa vājuma dēļ.  
  • LAUVA Šodien nevajadzētu risināt apdrošināšanas, tieslietu jautājumus. Tāpat jābūt piesardzīgam, rīkojoties ar asiem priekšmetiem. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi ļoti kaislīgs un koķetīgs.
  • JAUNAVA Vari izteikt savus nākotnes plānus plašākai auditorijai, pievērsties ar reklāmu, radošo jomu saistītiem projektiem. Pateicoties sasniegumiem, ātri vien iekarosi atzinību apkārtējo acīs!
  • SVARI Darba lietu risināšanā var parādīties nepacietība, centieni panākt tūlītēju rezultātu. Gadījumā, ja ieceres nerealizēsies pilnā apmērā, apsvērsi domu pat par citas jomas izzināšanu.
  • SKORPIONS Nejauši piemirsts darbiņš var radīt neapmierinātību no mīļotā cilvēka puses. Svarīgi pieturēties pie nospraustā darba grafika un neļaut novērst savu uzmanību no šobrīd galvenā!
  • STRĒLNIEKS Šodien tev labāk veiksies radoši, intelektuāli darbi, nevis ar biznesu un naudu saistītas lietas. Lielu lomu piešķirsi attiecībām ar draugiem. Varbūt notiks savstarpēja izlīdzēšanās kādā jautājumā.
  • MEŽĀZIS Tevi var pārņemt kaujinieciska nostāja attiecībā pret netīrumiem un putekļiem, tā kā tavs miteklis visticamāk iemirdzēsies citā spīdumā. Darbā nevajadzētu ķerties pie svarīgu jautājumu risināšanas!
  • ŪDENSVĪRS Būsi patiesi dāsns, vēlēsies sagādāt prieku citiem un par to tev tiks bagātīgi atdarīts. Piemērota diena labdarībai, mecenātismam. Nopietnāk izturies pret atvasīšu vajadzībām un savu veselību!
  • ZIVIS Šobrīd vēlams palikt notikumu ēnā, ieklausīties gudrāku, pieredzes bagātāku cilvēku padomos. Piemērota diena, lai atskatītos uz paveikto un atskārstu, kas ir darīts nepareizi un kā turpmāk nepieļaut līdzīgas kļūdas.
Edited by Jorens
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×