Jump to content

GamingPanda

Lietotājs
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

GamingPanda last won the day on May 27 2014

GamingPanda had the most liked content!

2 Followers

About GamingPanda

  • Birthday 07/03/1999

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2759 profile views

GamingPanda's Achievements

  1. Ienaku pa4ekot kas daras What i se? Surenos admin How this happened ?
  2. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin W : Rausis. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : EVO [AMXBANS] Reason : ' wh+aim ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 87.110.247.77 ' [AMXBANS] ======================================= 2. Paša paskaidrojums par situāciju Ienakū pēc seniem laikiem Cs 1.6 Lai uzrautu Jb eju iekšā Bans es vnk wtf ? IP sakritība 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) - 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" - 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48p 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit.
  3. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: blR- [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Reason: 'WH' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:0:2041282169' [AMXBANS] Your IP: '87.110.247.77' [AMXBANS] ======================================= 2. Paša paskaidrojums par situāciju Tātad Atrodos kastē a1 eju ar leno gaitu un dzirdu vienu soliti tad lenam eju uz bedres pusi iemetu granatu iekšā tajā tad paskatos uz a1 nevienu neredzu tulit spraks bumba un tad iedomājos ka viņs varētu but aiz kastes bedrē kur es lienu parasti lai no muguras novāktu bumba uzsprākst un es sāku bērt pa kastēm un novācu to čali kas stāvēja aiz viņam. 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) sito nesapratu iegaju tur un nekas nenotiek linku vienkārši iedot vai? 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/oyvtrob 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/65927 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit.
  4. GamingPanda

    DOWNTIME

    Paldies dievam id atpakaļ es jau domāju ka kaut kas slikts noticis jo no sakuma nekādas ziņas nebija un taka būdams mta dayz spēletajs klaujņoju pa serveriem un neviens serveris ne sūda nelīdzinājas id vnk mums ir paveicies ar labiem koderiem un jamm
×