Jump to content

ABC

oldschool
  • Posts

    1186
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by ABC

  1. ABC

    Sveicam: Ar4a`

    Sveicieni veciit
  2. https://store.epicgames.com/en-US/p/fallout-3-game-of-the-year-edition
  3. ABC

    Sveicam: ZaNe

    Daudz Laimes Zanīt.
  4. Daudz Laimes Yogīj! <3
  5. Paldies visiem sveicejiem, es pats sevi apsveikšu xD Sveiciens tev ABC. Dzivo vesels un esi kāds esi. :D Sveiciens tev vismaz @jevrika, Zinu ka pa reizei ienāc bet nu ja. :D
  6. jus nopietni turpināt šito mērci ? Tak vins ir labakais reperis, saņemies vecīt tev jāuzstājas battlerap`os, es balsoshu par tevi!
  7. ABC

    IDENTY 12 gadi!

    Whut what? Man liekas nesen bija 11 tik palikushi un jau 12 , vispar nejut to laiku skrienam, liekas vispar ka nesen tik peivienojos ID xdd ? mindblow. Okay pa temu, sveiciens 12 gadu jubileja, diezgan ilgs laiks tas ir ka ID vel nav pametis mus visus, turies un nepazudi! ;)
  8. Es uzsāku likt tiesības lidz mani notureja un man uzlika 280e sodu nu tas bija 2019 gadā ;D ne nu pec tam tpt turpinaju bez pabraukat un tad izlemu ka nu vajag vinas nolikt gadijumam lai nu nebutu nekadu problemu jo nu es neesmu tads kuram nauda butu galigi vienalga un tā tērētos tpc ja, biju domajis ka tas ir gruti nolikt viņas bet nu izradījas ka tas bīja parāk elementāri, problematiski bija tas ka es sasteidzu ar to teoriju ka nu ja skolas eksamenu noliec tad ir 3 gadi laiks nolikt tiesibas bet kad es skolu noliku tad nakamaja diena es ari noliku tēorijas eksāmenu un tad samazinajas laiks uz gadu, trapijas tā ka es noguleju jeb noslinkoju lidz pēdējam brīdim visu jo savadak butu viss jāsāk no jauna un tas bija viss bedīgākais bet nu ja godīgi neklausaties ko citi saka no malas ka ķipa esot grūti nolikt viņas, taā galīgi nav ja jūs paši koncentrējaties uz to, galvenais nu neklausities ko citi stāsta savadak jus saklausīties un domāsiet par to kāds ir teicis kāds cits un tad gan liksies smagi. Ne nu es novelu jebkuram cilvekam kas liek viņas un lai ari noliek nevis padodās!
  9. Krc jauns broken ass champs kuram ultam galigi nav cooldown! GG`s RITO! Sakot ta tgd, gl adkerijos ja pretim ir shis champs jo ar pirma lvl ulti vina jau var dealot ap 700 dmg. Bet nu tas ta :DD https://eune.leagueoflegends.com/en-pl/event/samira-abilities-rundown/
  10. ABC

    IDENTY 11 gadi!

    w8, gads jau pagajis tik atri ? man likas ka pirms kadiem 3 meneshiem ID paliak 10 gadi , jeeeez kur tas laiks skrien. Ka jau the best community kur esmu pavadijis ilgako laiku, sveiciens IDenty, un ceresim ka vel loti ilgu laiku vel IDenty eksistes ka popularakais latviesu gaming projekts un nekur nepazudis! P.S. Sorrz, nav apastrofa un ja.
  11. ABC

    Project A

    Vieglak butu vnk iemest officialo reveal video no riot games, jo nu netaisamies te meklet tulkotaju ko tas cuvaks tur saka. Bet man liekas ka tika kaut kas jau minets cita posta vai league of legends sadala par visiem game reveal ko riot`s doma taisit.
  12. Wtf is this rito, kayle looks sexy af xDDDD Loook at that teeeetoooo :DDDDDDDDDDDDD
×