Jump to content

wildcat

Lietotājs
  • Posts

    172
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    wildcat got a reaction from akka in VOTW #34 Balsošana   
    Ilgi klausījos un domāju par #6, #12 un #13
    Balsoju par visiem trim.
    Malači!
  2. Upvote
    wildcat got a reaction from Zariņš in VOTW #34 Balsošana   
    Ilgi klausījos un domāju par #6, #12 un #13
    Balsoju par visiem trim.
    Malači!
  3. Downvote
    wildcat got a reaction from mariaCaw in Semijam 18!   
    Gratzz...
  4. Upvote
    wildcat reacted to akka in Laimīgu 2015. gadu!   
    IDenty.lv kolektīvs apsveic visus lietotājus ar 2015. kazas gada iestāšanos! Šajā, jau aizvadītajā 2014. gadā esam pārdzīvojuši ļoti daudz, gan priecīgus mirkļus - mītus, vai vienkāršu satikšanos un čillošanu ar identy biedriem, vai tieši otrādāk - patstāvīgas hosta problēmas, cietā diska nodegšanu, briesmīgus spēlētājus. Bet pateikšu vienu lietu, tas mūs neaptur, mēs dzīvojam un vēl dzīvosim. Nākotni protams paredzēt nevar, bet cerēsim, ka problēmu būs mazāk un labo mirkļu vairāk, galu galā ne projekts mūs satur kopā, bet sava veida draudzība starp IDenty lietotājiem.
    Prieks redzēt ļoti daudz jaunu seju iekš identy, cilvēkus kuriem rūp tas kas notiek ar identy un cilvēki kuri nekad nepadosies, bet darīs visu iespējamo, lai mums būtu labāka uzturēšanās šeit. Varētu izcelt vienu cilvēku, kurš tiešām ir dāsns - Mr. White - projektā ieradās un sāka dāvāt spēles par velti, gluži kā rūķītis, gandrīz katrā konkursā bija iespēja iegūt kādu steam spēli, iespaidīgi.

    Gada laikā iekš ID ir:
    piereģistrējušies - 2153 cilvēku,
    sarakstīti 3366 raksti,
    izveidoti - 32950 tūkstoši ierakstu.
    Diezgan iespaidīgi skaitļi, ne tā?

    Par IDenty nākotni pašlaik neko sīkāk nestāstīšu, tas tāds maziņš pārsteigumiņš, par kuru zin tikai 3 cilvēki, NECENŠATIES IZSPIEST INFORMĀCIJU.

    Novēlu visiem sastādīt savus mērķus, turēties pie viņiem, tiekties, un dzīvot savu dzīvi tā, kā to gribi Tu, nevis kāds cits.

    P.S Vēlos, lai jūs katrs uzrakstītu vismaz 1 teikumiņu, šeit apakašā, kādu jauku atmiņu, vai apsveikumu, galvenais, lai no sirds.

  5. Upvote
    wildcat reacted to akka in hehey.a pirmais ieteikums n.n   
    gribu catch, kas vēl grib, spiež like.
  6. Upvote
    wildcat reacted to Chucky in Āķīgo jautājumu konkurss!   
    Sveiki IDentieši, aiz neko darīt nolēmu publicēt šo konkursu, kurā katrs no jums var palauzīt galvu. Daži no jautājumiem varbūt liksies elementāri, bet citos var nākties ilgāk padomāt.





     

    Konkursa noteikumi:
    •Drīkst piedalīties visi lietotāji, kuri ir sasnieguši vismaz 20 postu skaitu.
    •Jāatbild ir uz VISIEM* jautājumiem, ja nezini atbildi, vari vienkārši minēt.
    •Aizliegts citiem konkursa dalībniekiem tiekt pareizās atbildes, ja vien Tu pats nepiedalies konkursā.
    •Ja piedalies konkursā, Tev JĀNOSPIEŽ šim topikam "like". Ja šis punkts netiks izpildīts, Tavas atbildes netiks ieskaitītas (šis punkts domāts, lai man būtu vieglāk redzēt cik daudz lietotāji piedalās un vai ir vērts rīkot nākošās daļas šim konkursam)
    •Atbildes tiek iesniegtas TIKAI man caur PM! Kā arī tām ir jābūt viegli pārskatāmā formātā, lai nebūtu nekāds kišmiš!
    •Kad būsi atbildējis uz jautājumiem, es pārskatīšu Tavas atbildes un pateikšu vai esi viens no uzvarētājiem vai arī kurus jautājumus neesi atbildējis pareizi, pēc kā varēsi turpināt mēģināt atminēt nepareizos jautājumus. (ceru, ka šo punktu sapratāt, nedaudz murgaini sanāca uzrakstīt)
    •Balvas saņem tikai 3 ātrāki, kuri atbildēs uz visiem* jautājumiem pareizi.




    *Izņemot jautājumu nr11, sīkāks paskaidrojums pie paša jautājuma.


     

    Balvas:
    1. vieta - 0.50 IDC
    2. vieta - 0.30 IDC
    3. vieta - 0.20 IDC
     
    Balvas būtu bijušas lielākas, taču man pašam ir tikai 1.1 IDC Ja negribi piedalīties IDC dēļ, vari to darīt vienkārši prieka pēc.


     

    Nu ko, GL&HF!


     
    1. Kārļa tēvam ir pieci dēli ar vārdiem: Maijs, Jūnijs, Jūlijs, Augusts... Kā sauc piekto dēlu?
     
    2. 14 baloži sasēdās uz viena koka zariem. Vīrs nošāva vienu balodi ar savu bise. Cik baloži palika?
     
    3. Nosauc visus skaitļus/ciparus no 1-100, kuru ANGĻU valodas izrunā ir "a" burts!
     
    4. Kurš teikums ir pareizs- "Pingvīni māk lidot" vai "Pingvīni mācēt lidot"?
     
    5. Kādu dienu Tu izlem aiziet uz debesskrāpi ar 60 stāviem. Piecpadsmitajā stāvā norisinās pasākums rokeriem un nemitīgi tiek spēlēts roks. Šajā brīdī darbinieku nolaidības dēļ, visai ēkai pazūd elektrība. Tu vēlies doties uz piecpadsmito stāvu, lai paklausītos roku un uz četrdesmito stāvu, lai pavērotu skatu pār visu pilsētu. Tu pa kāpnēm uzej līdz piecpadsmitajam stāvam, bet esi pārāk noguris, lai turpinātu iet. Tu izsauc liftu un iekāp iekšā. Kāda muzika skan liftā?
     
    6. Kāpēc ir pretlikumīgi personu, kas dzīvo Ņujorkā aizvest un apglabāt Kalifornijā?
     
    7. Iedomājies sevi braucam pa šoseju vējainā dienā. Pēkšņi Tu pamani dažus cilvēkus stāvot ceļa malā un piebremzē, lai uzzinātu, kas noticis. Tu pamani, ka tur stāv 3 cilvēki- Tavs labākais draugs, veca kundze, kurai nekavējoties vajag nokļūt slimnīcā un Tava sapņu meitene. Tev ir tikai viena iespēja pavadīt dienu ar savu sapņu meiteni un protams nevari arī atstāt savu labāko draugu. Kā panākt to, lai visi ir ieguvēji- vecā kundze nokļūst slimnīcā, Tu pavadi dienu ar savu sapņu meiteni un Tavs draugs netiek viens atstāts ceļa malā. Atceries to, ka Tava mašīna var pārvadāt TIKAI 2 cilvēkus (vadītāju un vienu pasažieri).
     
    8. Gadā dažiem mēnešiem ir 30 dienas un citiem 31 diena. Cik mēnešiem ir 28 dienas?
     
    9. Cik daudz reižu no 100 var atņemt 10?
     
    10. Ja elektriskais vilciens brauc uz dienvidiem ar ātrumu 70km/h, uz kuru pusi pūšās dūmi?
     
     
     
    *Šī mīkla nav obligāta, bet ja būsi starp 3 uzvarētājiem kā arī būsi pareizi atbildējis uz šo jautājumu, saņemsi vēl papildu 0.05 IDC klāt savai balvai.
    11. Vīrs atrodās pie upes. Vienā upes krastā (pieņemsim "A" krastā) atrodas šis vīrs ar tīģeri, kazu un zāles kušķi. Vīram jānogādā ar savu laivu tīģeris, kaza un zāles kušķis otrā krastā (pieņemsim "B" krastā). Vīrs ar laivu vienā reizē var pārvest pāri upei tikai vienu no šīm trim lietām. Kā viņš to izdarīt? Atceries to, ka tīģeris var apēst kazu, ja vīrs to nepieskata un kaza var apēst zāli, ja atstāta bez uzraudzības.
     
     
     

    Atbildes iesniedzam līdz paziņošu, ka visi uzvarētāji ir noskaidroti!



    P.S. Pareizās atbildes tiks paziņotas kopā ar uzvarētājiem.


  7. Upvote
    wildcat reacted to Anna:3 in Semijam 18!   
    Dzīvē - naudu, seksā - baudu,
    dzimšanas dienā - jaunu jaudu!
    Nu tad daudz laimes , mazāk pavadītu stundu cs'ā un visu to, ko par naudu nenopirkt!
     
    Lai arī skan dziesma Tev!

  8. Upvote
    wildcat got a reaction from semuel` in Semijam 18!   
    Gratzz...
  9. Upvote
    wildcat got a reaction from puviens in SURF ātruma konkurss.   
    Domāju,domāju,bet tomēr piedalīšos.
     
    WildCat.
  10. Upvote
    wildcat got a reaction from puseite in Bučas Lauritai!   
    Sveiciens! :presents2:
  11. Upvote
    wildcat got a reaction from akka in Sveiciens Artūriem!   
    Sveicu! :presents2:
  12. Upvote
    wildcat got a reaction from Skillzz in SURF Konkurss   
    http://stats.identy.lv/hlstats.php?mode=playerinfo&player=122
    WildCat.
    m4a1
  13. Upvote
    wildcat reacted to MADYOGA in Pavasara nomināciju balsošana   
    Negribu rakstīt kā nominācijas, bet gan vienkārši uzklāstīt domas par dažiem identy lietotājiem.
     
    akka - Cilvēks uz goda līdz brīdim, kad mūsu starpā neielien kāds no viņa draudziņiem. Prieks, ka beidzot ir atradis "dzīvi" un mazāk pavada laika pie datora. Pēdējā laikā gan prasītos, lai kaut ko palīdz vairāk un mazāk spēlē LoL, bet nu nepiespiedīsi jau cilvēku. Prieks, ka esmu iepazinies ar viņu, jo zinu, ka lai arī ko es viņam pateiktu, viņš vienmēr nedaudz, bet tomēr mani sadzirdēs un kaut ko sāks domāt. Paldies par visu, ko dari identy'ā un paldies, ka paciet manu uzbāšanos un prasības.
     
    outsider - Liels respekts Artūram, ka spēj mūs pavilkt, jo zinu, ka pārsvarā mēneša maksu par identy saliek kopā no savas personīgās naudas. Visi remonti arī praktiski ir uz viņa rēķina, kas liek man teikt vislielāko paldies, jo, ja nebūtu Artūra, tad reāli nebūtu identy un ļoti daudziem no mums būtu varbūt personīgā dzīvē...(iedomājieties cik tas būtu stulbi.) ļoti liels prieks, ka senos laikos ar Tevi sadraudzējos un mēs varējām apvienot mūsu projektus un izaugt līdz šādam izmēram, kāds mums ir tagad. Saprotu, ka pēdējā laikā esi ļoti aizņemts, bet ceru, ka atcerēsies, ka Tavi kodēšanas spēki mums ir ļoti nepieciešami...
     
    PWA - Pēdējā laikā galīgi nezinu, ko par Tevi teikt... Biji jauks puika, ar kuru bija prieks draudzēties un uzturēt kontaktu, zināju, ka, lai arī kādā diennakts laikā Tev pazvanīšu, Tu man palīdzēsi. Tagad? Tagad ir tā, ka man bail un nav vēlme ar Tevi runāt, jo Tavs runas stills ir kļuvis neciešams... Nezinu, kas Tevi mainīja, varbūt es pats esmu pie mūsu attiecībām vainīgs, bet tomēr es vairs nespēju ar Tevi kontaktēties. Nākotnē ceru, ka tas mainīsies un varēsim atkal kopā kaut ko iesākt. Paldies, ka esi palīdzējis uzturēt Tevis radīto projektu, jo arī Tu esi cilvēks, bez kura šeit pilnībā nekas nebūtu.
     
    Klāvs - Neko diži kontaktējušies neesam, pārsvarā tikai pāris jautājumi saistībā ar projektu un stulbas frāzes no Tevis, kas mani maksimāli kaitina. Bet nu visā visumā varu teikt, ka esi gudrs cilvēks, kas saprot sev interesējušās tēmas. Vienmēr cenšās pierādīt savu taisnību ar kaut kādiem likumiem un saviem pamatojumiem, bet kopīgu valodu tā arī bieži neatrodam. Pēdejā laikā gan attiecības ar Tevi ir uzlabojušās, prieks, ka konsultējies ar mani ne tikai par lietām saistībā ar projektu, bet arī par dzīves jautājumiem, liels respekts. Paldies par lietām, ko dari un ceru, ka palīdzēsi projektam arī nākotnē. Lai veicas ar dzīves pārbaudījumiem un ceru uz draudzību arī ārpus interneta vietnēm.
     
    Rausis - Rausis varbūt pat ir cilvēks, kuru no interneta vides cienu visvairāk. Rausis nekad neatteiks palīdzības, arī, ja tēma nav sakarā ar internetu, pat drīzāk par dzīves problēmām Rausis sniegs vairāk atbalsta nekā par internetu. Paldies par visiem labajiem vārdiem, kas bieži arī ir palīdzējuši. Prieks, ka pazīstu Rausi dzīvē, jo katrs pavadītais laika sprīdis ar Rausi ir interesants, tas nekas, ja arī ir klusums vai kā... Paldies, ka esi apņēmies palīdzēt sakarā ar identy'u, jo darbīgas rokas nekad nevar būt par daudz. respekts!
     
    Benderz - Daudz nezinu, ko teikt, esmu Tevi laikam tikai vienu reizi saticis dzīvē, likies sakarīgs jauns jaunietis, nebija nekādu izlecienu un sprēgāšanas. Teikšu tā, ka pirms Tevi paņēmām kā administrātoru Tu biji apņēmīgāks, strādāji nedaudz vairāk un gribēji darīt nedaudz vairāk. Šobrīd neredzu no Tevis tādu atdevi kādu man vajadzētu, bet nu vismaz redzu bieži tiešsaitē, kas nozīmē, ka šeit esi un, ja būs kādas problēmas vai izlecieni no lietotāju puses, tad būsi šeit, lai tās apstādinātu. keep working...
     
    Ansis - par Tevi jau nesen izteicos, bet varu pateikt vēlreiz... Tātad uzskatu, ka esi sakarīgs čalīts, kas savā dzīvē ir daudz kam gājis cauri, tāpēc pārzin daudz lietas un vienmēr spēs atrisināt problēmu. Bet zinot to, kam Tu esi gājis es gribu teikt, ka Tavam raksturam būtu jābūt tik ļoti norūdītam, ka Tevi nekas nespētu pārsist, bet Tu, Tu brīžiem uzvedies kā maza meitene, kas nav dabūjusi konfekti... Vecīt, sāc saprast, ka esi ļoti spēcīgs jaunietis un iemācies neizrādīt vājumu, jo tā Tu sevi rādi no divām dažādām pusēm, kas nu galīgi neiet kopā. Cīnies draudziņ.
     
    TnT - Cienu šī cilvēka neatlaidību. Uzskatu, ka viņš ir gudrākais cilvēks identy'ā, protams, nevar zināt vai viņš visas savas gudrās lietas nav sarakstījis uz lapiņas un mums kaut ko tēlo (joks)... Prieks, ka esi ar mums un dari savu darbu, un dari viņu tā, ka visas Tavas rīcības paliek redzamas. Tēlo vai arī esi ļoti pareizs cilvēks, bet citreiz liekas, ka Tu nedaudz tomēr pārcenties ar to, jo ir lietas, kas būtu nedaudz jāpieņem tādas, kādas tās ir... It īpaši, ja kaut kas ir attiecināms uz manis. Protams, es arī kļūdos, bet pārsvarā savus lēmumus un darbības veicu pamatoti un Tev nav jāuztraucās kāpēc tā darīju. Prieks jau man ir, ka Tu visu pamani un interesējies, tā es vismaz redzu, ka Tev interesē un rūp šī vieta... respektiņš
     
    Galva - Nesaprotu kā Tu spēj būt BanTeam, nespēlējot kontru, bet redzu, ka dari to pilnvērtīgi. Par Tevi neko pateikt nemāku, jo neesam raduši kontaktu, bet respektēju Tevis ieguldīto laiku Identy'ā. Tā turpini dravks.
     
    semuel - Nu Andris ir interesants, bet labā nozīmē, cilvēks. Prieks, ka kaut kā nemanot esam tā sagājušies, praktiski jau Tevi uztveru kā reālu draugu. Ar Tevi var izrunāt lietas, Tu pastāsti man savas problēmas, es Tev savas, ir jauki, ja ir tāds cilvēks. Ceru, ka Tev viss būs kārtībā ar veselību un turpināsim spēlēt bumbu. Priecājos par katru reizi, kad sauc mani uz groziem, kaut arī biezi atsaku, jo esmu aizņemts cilvēks, bet tiešām novērtēju, ka vēlies, lai ar Jums spēlēju. Ceru, ka mūsu šī draudzība augs un paliks stiprāka. Ā un paldies, ka ieliec daļu sevis arī identy'ā...
     
    Uzrakstīšu arī savas domas par pāris lietotājiem.
     
    Aigars - Ļoti interesanta personība. Patīk izcelties un parādīt sevi no klauna puses. Bet es zinu, ka zem klauna ādas slēpjas pieaudzis cilvēks ar saprātīgu domāšanu, kurš spēj ne tikai smieties, bet arī loģiski domāt un rīkoties. Tāpat kā Andris esi labs čoms, ar kuru forši ir uzmētāt bumbu un parunāt par dzīves lietām. Gribās Tev tomēr ieteikt, lai nedaudz pamainies internetā, lai parādi savu, tā teikt, pieaugušo pusi, lai cilvēki galīgi Tevi nesāk uztvert par neattīstītu augli.
     
    Mazā - Liecies tāda ļoti interesanta meitene, savi plusi, savi mīnusi... Patīk, ka dzīvi uztver ļoti pozitīvi un centies par visu pasmieties, dažreiz gan liekas, ka pa daudz, bet gan pieslīpēsi to, par ko drīkst un par ko nē. Vēl esi maza un daudz dzīvē priekšā, vēlu veiksmi un iesaku nedaudz atmest visas šīs spēlītes. Jo drīz viņas Tev var sākt traucēt...
     
    Rūta - Jauks maziņš kumosiņš... Klusa, bet tajā pat laikā atvērta. Vienmēr prieks parunāt par dzīvi, vienmēr atbalstīs un iedos kādu padomiņu.
     
    Vita - Kā teiktu krekeris: "mamma". Vita tiešām ir kā mamma, vienmēr uztrauksies, dusmosies, ja nebūs pa viņas prātam, bet vienmēr nomierināsies un sniegs savu atbalstu. Cienu Vitu ļoti, ļoti... Mierīga un pārliecināta personība!
     
    Raimoo - Gribās pateikt, ka Raimoo ir ļoti labs cilvēks, tas nekas, ka melnītis un bieži prāts nesas uz muļķībām. Ļoti apzinīgs, pieaudzis puika, kurš nu jau tiešām ir pievērsies savai dzīvei, nevis tērē laiku spelējot random spēlītes. Prieks, ka taisam strelkas @reallife, jo laiks ar Tevi vienmēr interesants. respekt
     
    Karamele - Mazs puika, kurš grib no sevis parādīt lielu vīrieti. Tev pagaidām tas nesanāk, vismaz ne interneta vidē. Respektēju to, ka vērsies pēc manas palīdzības pie situācijām, kuras nevari atrisināt. Ieteiktu būt nedaudz mierīgākam un neaizrauties ar visādiem izlecieniem.
     
    Venturčiks - Riktīgs pro geimers, kurš ļoti labi māk savaldīt savus nervus un nomierināt tos arī citiem. Vienmēr jauki ar Tevi parunāt... Kādreiz likies ļoti kluss, tagad esi pat pārāk daudz atvēries, bet neatmet to, jo Tev piestāv.
     
    ANIMALS - Apzinīgs cilvēks. Tas nekas, ka internetā viņš ir smieklīgs un ar saviem prikoliem, dažreiz pat ļoti stulbiem prikoliem, bet dzīvē cilvēks uz goda, var runāt, protams, arī izmetīs kādu joku, bet, kad vajadzēs, būs nosvērts un ar labu domu graudu.
     
    Inga - Es te laikam varētu uzrakstīt eseju, ko domāju, bet teikšu tikai pāris vārdus... Kopš pirmās reizes, kad bija kaut kāds kontakts starp mums, sapratu, ka esi forša meitene ar saviem foršajiem plusiem un tādiem pašiem mīnusiem. Pati saki, ka esi ļoti kautrīga, bet reāli tāda neliecies, vienmēr it kā atvērta un pozitīvisma lādēta persona. Prieks pazīt, Inka!
     
    Sabīne - Jauks cilvēks, vienmēr prieks parunāt, vienmēr uzklausīs un būs jauka pret mani. Internetā liekas, ka esi pārāk agresīva, pārāk Tev viss nepatīk un bieži lieki sprēgā, bet ceru, ka to mainīsi un kļūsi nedaudz mierīgāka.
     
    Rakstīju tikai par cilvēkiem, ar kuriem kaut kāds kontakts radies. Cerams, ka nevienu neaizskāru un viss būs čotka. Varētu it kā par visiem aktīvajiem uzrakstīt, bet tad man vajadzētu vairāk par pusotru stundu.
    Jauku dienu un dzīvi dravki.
  14. Upvote
    wildcat got a reaction from Filjka in Jauni stati - Jauns surf Konkurs!   
    *WildCat*
    Jā,varētu.
    Noķer zagli
  15. Upvote
    wildcat got a reaction from akka in IDENTY 5 Gadi   
    Sveicieni apaļā jubilejā!
  16. Upvote
    wildcat got a reaction from simplijs in zpd mazafakas   
    darīts
  17. Upvote
    wildcat got a reaction from SB. in Geys ar stāžu - SBSB   
    Sveicu.
  18. Upvote
    wildcat reacted to PostCollector in Geys ar stāžu - SBSB   
    Īsi un kodolīgi šodiem šim indivīdam ir tā diena, kad pirms 19 gadiem šis īpatnis nāca pasaulē. Cheers buddy!
     

     
    Citāts no paša jubilāra.
     
    "[16:39:09] SBSB : tiesi pirms 19 gadiem padariju vaginu nelietojamu uz paris nedelam"


  19. Upvote
    wildcat got a reaction from HG. in ZPD aptauja.   
    Done.
  20. Upvote
    wildcat reacted to Almighty Sasquatch in Webcam   
    Tak dod vairāk informācijas, kas mums vēl ir jāizdomā ,kas tev ir par webkameru, vai tev ir latops, vai tu vispār esi cilvēks.
     
    Same as : Aizvedu mašīnu uz krāsotavu, pirms krāsošanas bija sarkana, kāda tagad ir?
  21. Upvote
    wildcat got a reaction from šayžuks in no sound   
    sākumā jau negāja,gan jau kaut kas izslēgts
  22. Upvote
    wildcat reacted to simplijs in Mācību gadu iesākot.   
    Sveiciens visiem identy lietotājiem, kuri mācās skolā, vai augstskolā vai vienkārši papildina savas zināšanas ārpus darba. Šodien ir oficiālā pirmā skolas diena. IDenty administrācijas kolektīvs novēl jums radošu, prieka pilnu un apburošu jauno mācību gadu. Lai veicas skolā, lai veicas iegūt jaunus draugus, varbūt pamēģināt ko tādu, kas līdz šim ir licies savādāks un nav bijusi vēlme mēģināt. Lai sekmes ir labas un rezultāti vēl labāki. Bet neaizmirstiet apmeklēt arī identy, katrs uniklālais lietotājs veido identy, bez jums mēs nebūtu tas, kas mēs esam.
     
    Veiksmi mācībās novēlot,
    Identy Administrācija.
  23. Upvote
    wildcat reacted to NexTTime in Stiprākie prāti   
    Kam sanāks šo izlasīt, tas var lepoties ar savu prātu
    -Jo ne katrs to var izlasīt!
     
    Kam izdevās spiež ''Like''
    P.S nerakstat šeit kas tur ir rakstīts, tikai savas domas par šo, lai citi cilvēki arī mēģinātu šo izlasīt

  24. Upvote
    wildcat reacted to Kāsis in surf Steam game 10 eiro vērtībā   
    Pieteikšanās:


     

    Ieraksti šajā topikā savu spēles niku un izvēlēto ieroci ar ko šausi.


     

    Piesakāmies līdz 19.07.13


     

    Sākam šaut no 20.07.13 līdz 30.07.13


     

    Balvas:


     

    1.Vieta - Galvenā balva steam spēle 10eiro vērtībā + vips 1 mēnesis


     
     

    2. Vieta - vips uz 20 dienām + 2 IDCASH


     
     

    3. Vieta - vips uz 15 dienām + 1 IDCASH


  25. Upvote
    wildcat reacted to Kāsis in Surf Konkurss   
    m4a1


     

    Cilvēki, kuri savāks visvairāk fragus ar šo ieroci iegūs balvas.


     

    Pieteikšanās:


     

    Ieraksti šajā topikā savu spēles niku un linku uz saviem surf statiem.


     

    Piesakāmies līdz 26.06.13


     

    Sākam šaut no 27.06.13 līdz 04.07.13


     

    Balvas:


     

    1.Vieta - vip's uz 14 dienām + 1 IDCASH


     

    2. Vieta - vip's uz 9 dienām + 0,75 DCASH


     

    3. Vieta - vip's uz 7 dienām + 0,5 DCASH


×