Jump to content
akka

IDENTY 5 Gadi

Recommended Posts

Paldies manam menedžerim, caur kuru tikām pie skaista uzraksta, kas priecē visu IDENTY iemītnieku sirdis, kā arī manējā pret to ir silta!

Paldies IDENTY motoriem - Artūram, Elvijam, Klāvam, kā arī SA un Moderatoriem, kuri neļauj man spamot un izdala pa banānam, kad tas ir vajadzīgs. :)

Turaties, otrajās mājās vēl jūtos gana komfortabli, sveiciens biedriem, cheers!

Link to comment
Share on other sites

Esmu jau te diezgan sen, no sakuma paris gadus ar suspendu :D tgd bez, man patīk viss kā atīstas un iet uz priekšu.

Atceros baigi seno laiku atpakaļ pokera turnīru rīkoja koutkādā programā salasījās 6 vai 7 cilvēki un kapāja pocīti. tgd ta fōrši pokerstārā maucam. Daudziem cilvēkiem paldies, ka esat. man šeit patīk ar katru dienu vairāk. :

 

PRIEKĀ !

Link to comment
Share on other sites

daudz laimes, bļe wtf, man tā tikai liekas, vai ID pienāk 2dzimšanas dienas kamēr man tikai 1. :/

čist ātri laiks skrien.

psai, es šodien lasīju iepriekšējo "4 gadu" topiku un tur Tu minēji, ka gads arī pazudis bija. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Apsveicu visu IDenty.lv komandu un visus lietotājus. Paldies jums, ka esat ar mums kopā. Lai dzīvo sveiks ID!

STARPCITU, Aizmirsu pieminēt par MTA, jā tas arī jau manuprāt Latvijā ir atstājis diezgan labu iespaidu, jo skatoties aktivitāti, katru dienu tur redzu cilvēkus sākot no 25 - 40, kas tiešām ļoti priecē, par to liels paldies jāsaka Mārtiņam un Bruno. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu gan ātri laiks skrien. Tiešām atceros to 4 gada jubileja postu. Itkā tas būtu pāris dienas atpakaļ. Nu ko es varu pateikt, ID esmu diezgan ilgi un nemaz netaisos pamest. Mājīga silta atmosfēra gan forumā gan serveros. Tiešām priecē. Paldies visiem kas uztur ID un neļauj viņam nogrimt.

Cerams nākošais gads būs vel labāks.

Sveicu visus.

^_^

Link to comment
Share on other sites

STARPCITU, Aizmirsu pieminēt par MTA, jā tas arī jau manuprāt Latvijā ir atstājis diezgan labu iespaidu, jo skatoties aktivitāti, katru dienu tur redzu cilvēkus sākot no 25 - 40, kas tiešām ļoti priecē, par to liels paldies jāsaka Mārtiņam un Bruno. :)

Tā gan ir. :)

Paldies par uzslavām. (thumbsup)

Link to comment
Share on other sites

Tikai šajā topikā nekrāj savus postus... <_<

 

Sveicu visus šai dienā. Bļin gadi tiešām ātri skrien, tāda sajūta, ka tikko vēl iepazinos ar Miču surfā.

 

Lai ko jūs man arī teiktu, bet man šī dziesma ļoti saistās ar ID, iespējams, tāpēc, ka tā bija wotv mana pirmā dzisma, bet anivivay so sweet.

http://youtu.be/pOQ-E4Hmt1k

 

 

Vēlos pateikt lielākos paldies tikai pāris, manās acīs, personām, kuras bija, ir un būs svarīgākās priekš manis, kas saistās ar IDenty un tie ir : Kemito, Mārtiņš (1pwa), Elvijs (MadYoga), Klāvs (Kalnukaza), Benders (benders, kā Benders). Pateicoties jums nebūtu viss tik omulīgi un forši kā tas ir tagad. Kur lielais paldies Artūram(akkam)? Nebūs tā lielā, bet bišķiņ mazāks, jo es no viņa neredzu tik lielu atduri, kā no iepriekš minētajiem.

 

Katra grupa šaja projektā ir veidota ar iepriekšējo nodomu, katram ir savas privilēģijas un pilnvaras, bet šā vai tā, mums nav jātēlo varoši, jo visi mēs esam līdzvērtīgi foruma biedri. Jā, kuram ir lielāka vara rokās, tas ir krutāks, bet tas nenozīmē, ka ir jāizrādās, ir jāmāca mūs - mazos gurķīšus.

 

take-5-blacktie-kpmg-anglo-water-eu-2-390x285.jpg

Pieci gadi, tas ir apaļīgs skaitlītis. Pa šo laiku ir rīkoti neskaitāmi lielie identy mītingi, drīz jau būs vasara un atkal mēs visi satiksimies kopā, kas gribēs un varēs, iespējams, pieminēsim šo Mūsu piecu gadu jubileju. Šī diena ir kā diena katram iedzīvotājam, kādam ir vārda diena, dzimšanas diena, radu svētki, darba diena, brīvdiena vai vienkārši vissparastākā diena, kad tu nekur nedodies, sēdi mājās, atver ledusskapi, uzēd kaut ko un visu dienu sēdi pie datora, bet nē, šoreiz, neatkarīgi no tā, kur esat, pacelsim pret debesīm glāzi, kopā glāzi, kad vien jums būs laiks. Vai tam jābūt alkoholam? Nē, ceļam sulas/ūdens glāzi un, tici man, siltums pārņems tavu ķermeni un papletīsies spilgts smaids tavos sejas vaibstos. Vajag tikai visam ticēt, iespējams, pats es esmu lētticīgs un tagad kaut ko murgoju, bet, ja Tu spēja aizvērt acis un iedomāties šo, tad vis var sanākt :] Neko nezaudē, dzīvē ir jāmēģina visādas blēņas pilnveidot. Visu slikto var pārvērst labumā, visu negatīvo, var apskatīt, kā pozitīvo. Viss ir atkarīgs tikai no teviss, kā tu šo pasauli vēlies redzēt.

 

Gribētos rakstīt vēl daudz un gari, bet nevēlos nevienu lieki nogurdināt ar to, ka jums būtu jālasa manas garās penterītes, kad šai pašā laika visi izsakās divos, trijos teikumos.

 

 

Identy man ir svarīgs un man ir vienalga, ko man par to teiks, jā, esmu atkarīgs no ID>Foruma>Cs, esmu patriots, iespējams, brīžos pārāk nopietna persona jūsu pūlkā, bet es cenšos iedzīvoties, tā, lai visiem ir labi. Protams, nevaru sadalīties simtu daļiņās, lai varētu izpatikt katram no jums, bet būsim saprotoši un Mīlēsim viens otru kā un būsim kopā, kā viena liela ģimene <3

 

http://www.youtube.com/watch?v=VC-GhmMJhJQ&feature=share&list=PLD6397E974E56A157&index=7

 

Katram saldeni saldas piecas bučas :wub: :* :* :* :* :*

Link to comment
Share on other sites

Lai arī man ir tikai pāris mēneši pie Jums, mani mīļie draugi, prieka pilnu momentu šeit netrūkst, tāpēc apsveicu, Tevi, identij un tavus jaukos lietotājus ar 5 gadu jubileju, kā arī nevar neuzslavēt troņa turētājus Yogiju un akku, kuri savu darbu dara kā pienākas, nevis gar pirkstu galiem, cheers.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×