Jump to content

GalvaKauss

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About GalvaKauss

GalvaKauss's Achievements

  1. mm gotv demo ir 32 tick kapēc jums ir tik 16 ?
  2. Tev taisnība. Es parasti cilvēkus nesaucu par čiteriem dēļ komentāriem, bet tu laikam nēesi apskatijies viņa profilu. Tātad pāris komentārus? no 0 - 13 lapaj katrā lapā ir -rep cheater. Dažās lapās pat visi 5 komentāri ir -rep cheater. Nesaku, ka viņš hako jo nespēleju pret viņu, bet tik daudz komentāri par hakošanu ir pamats lai vismaz apsvērtu ideju vai spēletajs ir legit vai nav. Kā jau teicu tie nav daži komentāri, viņam katrā lapā ir -rep cheater.
  3. Jūs ņemat čiterus par adminiem ? http://prntscr.com/k3wu3w Admins pats pubā čito skaidrs kas šis par komūnu... LAMO / +wp par doublepost, izmanto pogu "edit"!
  4. Sākumā topiks jānosauc " UNBAN [serveris] Iemesls Tavs niks" un topika saturā jāiekļauj (Ja topick title noteikumi netiks ievēroti, Tev tikš piešķirts Verbal (mutisks) Warning, atkārtoti - Warning Point) 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles SERVER: [LV] LATVIAN PUBLIC SERVER - IDENTY.LV !WS !KNIFE ADMIN: ĶinēnsLV REASON: Wh TOTAL: permanent TIME LEFT: permanent 2. Paša paskaidrojums par situāciju Nobanoja par wh neparko. Pats labākais serverī bija čiteris pifs kuru vispār admins neaiztika. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV http://prntscr.com/k3wram Nevaru atrast tur ir tikai teamgames demo 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. 08.07.2018 14.30 mape de_inferno Links uz banu https://identy.lv/bans/index/1609 GOTV neieraksta demo ??
×