Jump to content

keleanzyy

Lietotājs
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Downvote
    keleanzyy reacted to #'Drake in Latvijas Radio IDentyā.   
    https://www.youtube.com/watch?v=5M7Q-j0sJgE&feature=youtu.be
     
    Beidzot arī IDentyā ir pašam savs radio.
  2. Upvote
    keleanzyy reacted to Radio in UNBAN [ARENA] TRIGER spxcedxg   
    tl;dr - Bans pamatos. Bans paliek. "Īsa pamācība" kā ieraudzīt AIA (aimeri Iekš Arēnas)
     
    Sveiks - mans mīļo draudziņ. Iesaku iestrebt pirmspēdējo padzerekļa malku un ievilkt kārtīgu elpas vilcienu - lecam jūriņā!


     


    Ehh… spxcedxg, paldies ka tu mums esi, būsi kā skaists piemērs man izteikties par šo ideju: “Aimeris iekš arēnas”. Nedaudz paskatīsimies uz šo ideju tuvāk un precizētāk.


     


    Kā pamanīt, ka kāds ir “aimeris iekš arēnas” ?


    Paldies ka pajautāji, redz, ir vairākas pazīmes kas varētu liecināt par to, pat bez geimpleja vērošanas. Kā pirmā, pavērosim šī indivīda, šajā gadījumā: “spxcedxg”, profilu (steam).
     





     
    Kā pirmais ko mēs redzam ir stundas: 215 - Vai mums patīk 215 stundas?


    Nē!


    Protams, šeit ielec arguments vietā: Bet Pēter, tas tak var būt smurfs!


    Ak jel, protams ka ir. Bet redz, problemix jau rodas šeit: Spēlējam uz smurfa, mērķītis raustās, galvās trāpam, spreijot nemākam, bet, BET, trapam. Kā tad tā, vai tik šis nebūs: “Aimeris iekš arēnas”? Tieši tā.


     


    Ne jau viss sākās šodien. Redz, man acis ir visur. Un ja es saožu viltnieku - eju to kampt ciet!


    Te nu mēs nonākam pie Otrā punkta: Kā pamanīt, ka kāds ir “aimeris iekš arēnas” bez ekrānā skatīšanās?


    Morāls Egoists. Tieši tā, tu esi morāls egoists. Nezinu īsti ko tas nozīmē, bet izklausās fancy un apmēram apzīmē ko vēlos pateikt. Pēc jautājuma: “Kādēļ es nevaru trāpīt kā tu?”, draugs mīļais, tu atbildi: “Jo es neesmu resns gejs” kā arī man patika šī atbilde: “Jo esmu Globals”. Tad nu lūk, draugi mīļie, būt morālam pimpim, ar nav goda lieta un tā ir piezīmējama šāda veida žuļiku sugai, kā: “aimeris iekš arēnas”.


     


    Bet es arī esmu cilvēks, un ticu augstākajiem spēkiem, kā Alaham, Dievam vai Zinātnei. Iedomāsimies, ka kosmosā zvaigznes ir saslīdējušas vienā līnijā Un ir noticis negaidīti neiespējami iespējamais, Mēs esam sastapuši: Pimpius Promaximus, vai īsumā PP. PP ir “Pro” spēlētajs, kurš par mums nezināmiem iemesliem ir nokāpis no sava troņa un pievienojies parastajiem mirstīgajiem: Pubos, arēnas serveros, zombiemod, utt. - paņirgāties par mums un likt pārdomāt dzīvi - “vai vispār jēga spēlēt, jo nekad nebūšu kā viņā”, Es domāmāju vairākums mūs kādreiz ir sastapies ar šo sajūtu. Tā ir tikai puse no PP (Promaximus), viens no desmit, šiem indivīdiem gadās vienā kombo, ar devu “Pimpiusa”. Neadekvāts, stresains, visi vainīgi, tik ne viņa, netrāpa - lago, trāpa - dievs. Zinām tādus, bet ar tiem skaļi cenšamies nerunāt. Tad nu, ja nu viņš ir 1%. Ja nu viņš ir PP. Tad šeit talkā nāks trešais palīglīdzeklis, kā pamanīt AIA (aimeri iekš arēnas). Paskaties uz ekrānu.


    Reāli - paskaties un monitoru un padomā: “Vai tas ir legāli?”


    Protams, draudziņ manu, neviens nepiedzimst ar CS kabatā un sirdī. Arī tu varētu kļūdīties un 90% cilvēku kurus saukā par huļigāniem un ranku zagļiem (čīteriem), tu viņus nepamatoti lamā. Bet vai tad drošāk nav pieņemt to ka viņš vainīgs ka tu zaudē? Bet ne par to stāsts…


    Paskatoties uz ekrāna mēs redzam sekojošas lietas, kuras būtu vēlams ievērot:


     


    Sprays.


    Šeit par piemēru ņemsim Arēnas populārāko pušku: AK47


    Šādi ir - yes yes.
    http://imgur.com/a/fDGkG


    Šādi - no no.
    http://imgur.com/a/fgpq6


    Protams, šis ir tikai piemērs jūsu acīm, lai zinātu ko meklēt, ko ieverot, kā arī pamanīt un reportēt.


     


    Otrs ko mēs mēģinām ieverot - Vai pelīte padodas. Bieži, ja mūsu apskates objekts, “ber” vai mēģina tapot. Pelīte nepadodas. Ievelkas punktos. Iesprūst. Ķerās. To var viegli pamanīt un just. Neviens PP spēlētājs viņu nekratītu vai neraustītu pelīti kā paviāns ar drāti rokā. Mēs meklējam vieglu, pūkainu un skaistu peles kustību. Ne vietējo narkomānu. Protams, problēmu nav ja netrāpa, bet ja katra trešā lode šajā haosā satiek mērķi, tad mums būs problēmas.


     


    Trešais un pēdējais ko ievērot AIA medībās: Spēles stils. Uhh… šeit gan pamācība neiederēsies un punkts attiecīgs uz tiem spēlētajiem, kam vairāk par pusdzīvi šajā spēlē nomests. Sekojam līdzi ko mūsu mērkaķītis dara, ko viņš domā, kapēc viņš ko dara. Pīkojam pikselīti, pārliekam peli uz nākamo, izpīkojam. Skaisti - apsveicami. Izlecam mapes vidū, gaidam kad enemijs izskries un tad raustīsim priceli (mērķi) uz to pusi un lūksimies Budistu daudzrokainajam meitietim, lai ļauj trāpīt - nop, fuj un pē tā darīt. Kas tā dara? Vai nu nepieredzējis spēlētājs, vai, šajā gadījumā: spxcedxg


     


    Tad nu, īsumā laiks pastāstīt Jums kas notika un kāda ir viņa tālākā nākotne, bet pirms tam - iemalkojam treknu un pēdējo malku dzerekļa.


    Savu īgno aci jau biju uzmetis šamējam jau kādas pāris dienas atpakaļ. Jau grasījos banot, bet šeku reku, kad nospiedu enter, vairs nebija serverī. Nu neko, šoreiz lai skrien, tā laikam zīme no augstākajiem spēkiem, ka šodien nav ta diena vel pienākusi un viņa stunda vel sitīs. Ievācu informāciju no viņā friendlistē pazīstamajiem cilvēkiem, well.. tiem kas ir vienādi ar maniem un viņa. Uzzinu, ka šitais kēksiņš, baigo veci mētā, bet pārsvarā puberis un boosted dzivnieks iekš MM. Specoju viņā Matchmaking spēli, tur jau viss bij skaidrs. Tas moments kur caur smoke turēji mouse1 un nokrita ne tas ko vēlējies. Zinu ka atceries. Jo pēc ta momenta izslēdzi uz pāris raudniem (interesanti ka to var pamanīt, tulīt izstāstīšu) un jau atkal, kad spēle sāka nepadoties no rokas, mūsu maģiskais spreja paterns un mouse movements kā uz vecumu tantiņai bija atpakaļ. Te nu, šeku reku, šodien, nu jau laikam ir vakardiena pienākusi. Bet, nu dienā kad nobanoju - ienācu specos. Pirmo ko skatījos biji tu. Opā - zīle rokā. Visu redzam. Bet intereses pec, vēlējos palūrēt citus. Hop, vēl viens ar aimassistu. Izdomāju, jānobano tas pirmais un jāpaskatās kā tu reaģēsi, varbūt būs tas pats peles movements kā tad, kad iepriekš slēdzi ārā. Un ka tevi divi deviņi, pēc tam kad nobanoju pirmo - viens raunds. Atvēri Tab, ieraudzīji ka es tur vēl kā ērglis tupju. Un ir, tas pats peles movements. Palīzība no malas tiek izslēgta - trāpīt vairs nevaram, un spreijs vairs neklausa. Tas bija moments kad tavas dienas iekš šī servera, caur šo acc, tika skaitītas.


     


    Unban, tev neredzēt, kā savas ausis. Bet sistēmu jau apiet jebkurš var. Nāc droši spēlēt no Main acc. Apmeklē mūsu forumu, bet serverī ar “spxcedxg” tevi vairs iekšā neielaidīsim. Lai vai kāds PP tu nebūtu. Man garām, netiksi.


     


    Lai tev lasītāj un protams ši vakara/dienas/rīta zvaigzne: “spxcedxg”, jauka nedēļā un viss izdodas.
    Turam aci atvērtu arēnā. Tu nekad neesi drošs.
     


    Miers.
     


    Rādio.
     

     
  3. Upvote
    keleanzyy got a reaction from surenxs in Sveicam: surenouz   
    happy bd, i have too
  4. Upvote
    keleanzyy reacted to SMUKŠS in XM1014 | Outback   
    Kautkas elementārs glamūrs+sci-fi kinda stils.

    Please rate <3
     
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=882932737
     
    Un tiem kam nav pavisam grūti - uzspiež YES šeit arī (tiem kam rādas yes - vienkārši uzspiežat no thanks un tad uzspiežat atkal YES)

    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=879725512


  5. Upvote
    keleanzyy reacted to Klaavushka in Sveicam: surenouz   
    Šodienas gaviļnieki:

    surenouz svin savu 18. dzimšanas dienu
     


    Šī diena lai Tev skaistāka par citām,



    Šī diena tikai reizi gadā aust,



    Lai pietiek spēka katram dzīves rītam,



    Lai katrs rīts kā skaisti ziedi plaukst.


     

    Sveicieni no IDENTY Administrācijas


  6. Upvote
    keleanzyy reacted to ABC in FAST AND FURIOUS 8   
    Zinu ka topiks bija slēgts, bet nu es to atslēgšu lai cilvēki skatās un komentē otro treileri
     

     
     
     
     
  7. Upvote
    keleanzyy reacted to nigabelijs in Meklēju cilvēkus priekš Weekend 2017.   
    Ar kuru stabu tu šodien sadraudzējies tajā ieskrienoties. Cik augstak jau minēju , man fucking neinteresē tavs viedoklis? skamot? hmmm.. ar visu manu pagātni 1.6, sadraudzējoties ar toplv , spēlējot šeit 1.5 gadus atnācu šeit skamot. Ja tavas acis mācētu palasīt komentārus un izlasīt to ko es atbildēju , tagad biļetes ir ļoti lētas, un man vel ir pāris dažas jau nopirktas priekš tiem kas brauks, tad tu saprastu to kad es ietu pirmais. Nesaprotu kā aizskaitīt uz cilvēka bankas kontu 60% naudas ir skams? Ja viņš pērk to biļeti par savu naudu, un es aizskaitu tikai 40% uz viņak ontu? tu nopietni domā kad es esmu tas kas pērk tas biļetes? domā man printerim krāsu nav kur likt? Zini cik ir 40% no summas? +/- 50 fucking eiro. Un tā ir katra cilvēka izvēle, ja viņam patīk lai pērk pats savu biļetīti ,ja viņu neapmierina tā doma pirkt pašam pilnu summu , es viņam aizskaitu swedbankā 40% naudas un viņš pieliek savu naudu klāt un nopērk sev biļeti. tavs komentars nebija izdomāts līdz galam puis. Jo ja skamot ir kind of nodarboties ar labdarību tad tu esi nepareizajā hūdā homie.
  8. Upvote
    keleanzyy reacted to akka in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
    paldies par uzmanību, uzredzēšanos.
  9. Upvote
    keleanzyy reacted to akka in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
    aij, lai jau heito vēl vairāk.
    tradeup content papisu savu veiksmi, dabūju šo.

    un tad ar pēdējo atslēgu kas man palika 
     
    minimal-wear

  10. Upvote
    keleanzyy got a reaction from puviens in Sveicam: Ba`Gvel   
    Daudz laimes!
  11. Upvote
    keleanzyy reacted to akka in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
    eneq?
    http://plays.tv/video/58c3fb6dc0821bce87/eneq-
  12. Upvote
    keleanzyy reacted to faz in CS:GO Spams (2014 - 2023)   
    http://plays.tv/video/58c2b4ff9dcd236cc5/-just-give-me-the-scout-youre-gonna-die-anyway-
     
     
    tak atdod to scoutu
  13. Upvote
    keleanzyy got a reaction from SMUKŠS in Glock-18 | Spiral   
    Nobalsoju
  14. Upvote
    keleanzyy reacted to Robcis in TOTO Spams   
    Sveiki, esmu dzirdējis, ka diezgan daudzi no identiešiem mēdz uzlikt kādas likmes sporta totalizatoros, tāpēc varbūt ir vērts pameģināt atvērt jaunu sadaļu - TOTO Spams, kurā pārsvarā foruma lietotāji varēs dalīties ar domām par spēļu iznākumu, mest skrīnus ar laimestiem, informēt par to kad un kurā saitā ir pieejama kāda bezmaksas likme utt.... Varbūt šo daudzi neatbalstīs, bet vienmēr atceramies, mums Minecraft serverī ir Fēnikss  

    Tātad es varu nošeirot šodienas veiksmes stāstu - 




    Atceraties, spēlējiet atbildīgi un ar naudas daudzumu, kas jums neko dzīvē neietekmē!
    Paldies!
    Atbildīga spēle!
  15. Upvote
    keleanzyy reacted to SMUKŠS in Glock-18 | Spiral   
    Heyo, otrs skins - lúdzu kam nav grúti nobalso
     
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=880557742
     


    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=880557742
     
     
  16. Upvote
    keleanzyy reacted to akka in Diviem lāčiem svētki   
    Tā kā Klāvs neciena yogiju un yogijs tagad viņu medī, jo Klāvs uztaisijis lame topiku yogijam, tad vēl sanāk, ka vēl 1 lācim ir dzimšanas diena, tad Sigita saka, ka vajag uztaisīt topiku ar nosaukumu "Diviem lāčiem svētki", tapēc ir jauns topiks un YES.
     
    1. vēlos apsveikt mūsu vienu no identy īpašniekiem, jau no pirmssākumiem, lāčuku yogiju, cilvēku kurš kinda izmainija identyja dzīvi un manu dzīvi ar to, ka pieņēma mani te, laika gaitā sanācis ir tā, ka tagad esmu viņa vietā. buč, buč. Viņam šodien paliek 26, bet tas ir tikai skaitlis. ( cietums ir tikai telpa arī ) uzmanīgi yogij
     
    2. ko mums ir jāapsveic, varbūt ir mazāk zināms Jums, jo viņš tāds klusais tipiņš un uzturējās visu laiku savādos komūnos, kur prioritāte ir topikiem - "skaiti līdz 100000", bet tagad viņš nedaudz vairāk uzturās šeit, vismaz ts3, so ye, ir pelnījis no mums apsveikumiņu. Viņam šodien paliek "nezinu cik gadi, laikam 23", bet Tu esi smuks un jauns, un lai cik gadi tev būtu, mēs tāpat tevi mīlam, nedaudz mazāk par Elviju, bet mīlam.
     

     
    :wub:  
     
    Sveicieni no identiešiem!
     
     
  17. Upvote
    keleanzyy reacted to atkars in Bode un tēmu ciet klopēšana   
    Kāpēc tēmas tiek slēgtas ciet? Ieteiktu tādu ieradumu pārstāt, lai var padiskutēt par cenu reālismu un citām lietām.
     
    Forums ir domāts diskutēšanai. Nav jau nekāds ss.lv kur ieliec sludinājumu un viss tālāk notiek privāti.
  18. Upvote
    keleanzyy reacted to Kanepis. in Apfotošopē mani   
    Ko es vēlētos:
     
    1.To čaļa seju, kas bildē pa labi, nomainīt ar Fazija.
    2. Blakus abiem, ja iespējams, Dzivnieku,Rausi (Būtu labi ja pievilcīgās kleitās) Akku un Lorii.
    3. Fonā, Las Vegasas kazino. 
     
    Paldies tev boomix!
  19. Upvote
    keleanzyy reacted to boomix in Apfotošopē mani   
    1. seksīgs fons - ☑
    2. viena uzacs - ☑
    3. zobi - ☑
  20. Upvote
    keleanzyy reacted to ljoxa in Apfotošopē mani   
    Apnika meklēt bildi, rekur šī, no nesenās fotosesijas.
     

     
    Tātad tā:
     
    1. Uz mazā beņķīša sēž Fazijs no Saimnieks meklē sievu;
    2. Fazijs sēž ar muguru pret mani tipa apsargs ar 2 govīm blakus;
    3. Man pie kājām kaķis;
    4. Mums ar Faziju abiem keponus;
    5. Fonā skaistu pļavu.
     
    Paldies, boomix!
  21. Upvote
    keleanzyy reacted to boomix in Apfotošopē mani   
  22. Upvote
    keleanzyy reacted to boomix in Apfotošopē mani   
    Sveiki!
     
    Ta kā brīvajā laikā dažkārt apstrādāju dažādas bildes, iespējams vēl kādam ir vēlme, lai apstrādāju arī jūsu bildi?
     
    Obilgātie nosacījumi: 
    Jābūt tava paša bildei Jābūt pietiekami labai kvalitātei Jābūt interesantai bildei, ko var pārveidot Jābūt pievienotam nelielam aprakstam, ko iespējams pats vēlies Iespējams, vēl šis tas tiks pievienots, bet to jau ar laiku.
     
     
    Tas, ka tu šeit ievietosi bildi, nedod 100% garantiju, ka es viņu pārveidošu. Pārveidošu tikai tādā gadījumā, ja tiešām radīsies motivācija, paskatoties uz pašu bildi.
     
    Kā, piemēram, šeit ir fazija pārveidotā bilde
     

     

  23. Upvote
    keleanzyy reacted to simplijs in Identy Gudrības   
    Iekrājam visas citu/savas frāzes, lai reizēm ir ko pasmieties, lai ir par ko balsot iekš NOTM kā labākās frāzes īpašniekam, vai ari, lai ir kaut kas paliekošs, jo it sevišķi čatā viss "ātri" pazūd un aizmirstās.
     
    Pievienojam frāzes zemāk.
     
    Almighty Sasquach

    Almighty Sas... : (17 October 2011 - 07:51 PM) Un tev būs pizda Almighty Sas... : (17 October 2011 - 07:51 PM) Uz kules uzsmērēšu dahuja medu Almighty Sas... : (17 October 2011 - 07:51 PM) Pēctam piesiešu tevi pliku mežā
  24. Upvote
    keleanzyy reacted to Karamele in Ziemas perioda NOTS   
    Administrācijas pārstāvis - Es uzskatu, ka šo nomināciju ir pelnījuši divi cilvēki : boomix un akka. Šo abu cilvēku darbu varam redzēt sākot no serveriem līdz forumam, lai gan ir arī daudzas citas lietas, kuras ,visticamāk, nenonāk līdz parastajiem lietotājiem. Good job and keep it up !

    Moderators - Simplijs, nav īsti ko pielikt, aktīvi darbojas forumā..

    JB Admins - Rebudijs, atvērts un saprātīgs jaunietis?! Vienmēr aktīvs gan serverī, gan forumā un ir pierādijis savu spēju racionāli analizēt situāciju un izpaust savu viedokli.

    Lietotājs- Jorens, vienmēr sēž forumā un taisa drāmas un čelendžus..

    Palīgs - Mercury?! Nav neviena cita kurš pagaidām nāktu prātā.

    Sliņķis - Manuprāt, mēs visi esam slinki, varbūt kāds vairāk un kāds mazāk bet overall yeah .. visi esam slinkojuši.

    Aktīvais-Walters, ļoti aktīvi darbojās pa serveriem, discord un ts3.

    Oldschool - Mercury, diezgan bieži forumā sēž un ir prieks ar viņu pa reizei "uzsist" klaču.

    Girl next door - Kičuks ( Kičiņa) , cik esmu redzējis ,tad forumā ļoti aktīvi uzturas !

  25. Upvote
    keleanzyy reacted to SMUKŠS in GALIL AR | Squad   
    Čau visi, atkal nākšu krist jums uz nerviem lai nobalsotu.

    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=879909025
     

×