Jump to content

Scratchs

Lietotājs
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Scratchs

  • Birthday 08/12/2003

Profile Information

  • Vārds
    Ričards
  • Dzimums
    Neteikšu

Recent Profile Visitors

2645 profile views

Scratchs's Achievements

  1. a- Nekas baigi iespaidīgs, bet man patīk 8/10 p- Ja beha lido, tad viņai jalido - Edža 2k17 - nu ko lai saka 12/10 n-Katram savs.. bet man patiik 8/10
  2. Scratchs

    Floyd vs Conor

    Es jau domāju kad Meivezers vinnēs, vinš nevienu reizi vēl nav piekāpies pretiniekam, bet es neteiktu, to kad MCGregors, slikti cīnijas, bija ļoti interesanta priekš manis cīņa, vairāk jau es gribētu MMA , bet nu, bokss arī bija labs !
  3. Wtf, beidziet vienreiz rakstit tos JailBreak pieteikumus, kuri nav aktivi , pluss, ir daudz jb admini!

  4. Priecīgus līgo, neapdedziniet bikses , lecot pāri ugunskuram, damas svārtkus! Tie kuri uz zaļumballem- novēlu atrast papardes ziedu, kā arī visiem iedzert aliņu, kvasu, sulu!
  5. Scratchs

    Hokeja spams

    Sveicināti, visi identy biedri, šodien izdomāju izveidot hokeja spam sadaļu, pamaniju, kad ir daudz tēmas par, un ap hokeju! Tātad šajā topikā, var rakstīt jebko ap, par hokeju, uzdot jautājumus, izteikt gundrības, diskutēt par spēlētajiem, komandām, izteikt spēļu prognozes, utt.
  6. Nav Mehaaniska klavietuura ?
  7. Sveicieni ar no manis, valchh!
  8. 1) Jā! 2) Nav vajadzīgs, tādēļ jo būs haos . kā jau te minēja! 3)Varētu, bet vajadzētu tikai Zombie dienu , un sparta dienu , bet pātējais no! 4) Varētu , bet tikai hats, skinu! 5) Ideāli ja būtu šis!
×