Jump to content

Hippy

Lietotājs
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Downvote
    Hippy reacted to nigabelijs in Arēnas servera mapes.   
    Tev jau sen vajadzēja paklusēt, case closed.
  2. Upvote
    Hippy reacted to Stucano in Arēnas servera mapes.   
    Varbūt var pamainīt sarakstu, kad notiek vote maps, lai vairāk jaunas mapes tiktu, savādāk visu laiku, kad vote maps labi ja ir 1 jauna mape un pārējās vecās, šajā gadījumā vispār nevienas jaunās:

     
     
     
    Mapi am_1v1 jāņem laukā, jo tā tiešām ir vienīgi tikai 1vs1, pārējie servera spēlētāji nevar ieiet spēlēt, paliek speacteros.
  3. Upvote
    Hippy reacted to preacher in Arēnas servera mapes.   
    vaitad nevienojāmies, ka nahrenizējam šīs?
  4. Upvote
    Hippy got a reaction from Jorens in Arēnas servera mapes.   
    Diemžēl noorganizēt kopīgu sarunu ar arēnas cilvēkiem īsti nav iespējams, jo mēs visi esam aizņemti tādēļ nāksies vien izpaust savas individuālās domas ar pamatojumu šeit pat. Bet laika gaitā man ir izveidota visparīga doma par mapēm no cilvēkiem.  Šīs ir visas 34 mapes, kuras ir iekļautas serverī. Apzīmējums ''neeksistē'' ir domāts kā mape nav iekļauta izvēles opcijā spēles beigās vai arī es nekad neesmu manījis viņu spēlējot ilgstoši, kā arī ''likvidēt'' un ''atstāt'', kas būtu pašsaprotams. Kā arī pret dažām mapēm man personīgi īsti ''nav viedokļa'' , man viņas tomēr vairāk uz nepatīk pusi iet, bet neviens nav sūdzējies par šo mapi.  am_arena - neeksistē. am_aztec2 - likvidēt - 50/50 mape kā minēju iepriekš.  am_banana - likvidēt Prefire mape, pretīga ziņā, ka T un CT nav vienlīdzīgas iespējas. am_breakout - likvidēt Krusts pa vidu bojā visu mapi.  am_castle - neeksistē am_crashz_dust_v2 - likvidēt Diezgan pretīga mape kurā spēlēt trepju dēļ. am_crashz_stonetiles - neeksistē. am_desert2 - neeksistē. am_exhibit - neeksistē. am_grass2 - atstāt am_iggylandv2 - neeksistē am_iggytown - neeksistē am_inferno_mid_neogear - neeksistē. am_insyhouse - likvidēt. Gara distances mape kur tikai pikseli no galvas redz. am_multimap2 - atstāt. am_must2- likvidēt Viena am_must versija jau ir, nav vajadzība vēlvienai.  am_must2014 - atstāt am_nuke2 - nav viedokļa. am_nuke2016_03 - neeksistē. am_park - neeksistē. am_parkinglot- likvidēt Pārāk daudz lenķi un ļoti saspiesta mape.  am_plain2 - atstāt am_ramps - likvidēt Garas distances mape, kur pikseli no galvas tikai redz.  am_redline - atstāt am_rob_a - nav viedokļa am_storage_v2 - neeksistē. am_supadupa - neeksistē. am_temple_ly - neeksistē. am_texture2 - likvidēt ( es personīgi vēlos, lai viņa būtu likvidēta tikai tādēļ, ka man acis sāp no oranžas krāsas. ) am_trainwreck3 - neeksiste am_trainyard - likvidēt Pārāk daudz mazas lietas, kuras traucē redzamību un šaušanu. am_walter - likvidēt Visi ir attīstījuši mākslu šaut caur papīra sienu.  am_walterv2 neeksistē am_walter2014 neeksistē Bet iespējams jaucu am_walter mapes. Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.  am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am
    am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501452658&searchtext=am_lanii
    am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am
    am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am
    am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am
    am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1
    am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am
    am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am 
    am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am
     
    Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm. Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.  Man neiet teksts priekš daļas kur iesaku savas mapes, ielikšu otru daļu, kad kāds ierakstīs pēc manis. 
  5. Upvote
    Hippy got a reaction from Jorens in Arēnas servera mapes.   
    Es izcelšu vienu svarīgu daļu no tevis.
    ''vadošajiem nav pienākums pat uzmest aci uz šo "ieteikumu". 
     
    Es tev sniegšu nopietnus ciparus. 96% no neapmierinātiem cilvēkiem, nekad neizsaka sūdzību pirms prom aiziešanas tādējādi Tu nekad nezināsi kādēļ cilvēki dodas prom.
     
    4% no tiem, kuri dodas prom izteiks sūdzību kādēļ viņi ir neapmierināti. Papildus, no tiem 4% var atņemt vēl pusi, jo ne visi cilvēki vēlēsies veltīt laiku, lai reģistrētos un meklēt pareizo sadaļu, nedod Dievs, ja tas ir ārzemnieks vēl.
     
    Source : https://www.helpscout.net/75-customer-service-facts-quotes-statistics/
     
    Tad kā Tu uzdrošinies izteikt tādu frāzi kā ''nav pienākums pat uzmest aci''? Katra sūdzība ir svarīga, tev sniedz kritiku un pretenzijas par brīvu. 
     
    Ja Tev ir pretenzijas pret kādu mapi, bet vairākumam šī mape cepī - to noteikti neņems ārā.
     
    Tātad, es vēlos, lai Tu precizē no kurienes Tu ņēmi šadu pieņemumu. Es pirms brīža vēl runāju ar visiem arēnas spēlētājiem, es nedzirdēju pat vienu cilvēku kurš teiktu, ka viņam ''cepī'' mape. 
     
    Es dzirdēju tikai, ka man teica. 5-6 mapes ejot uz riņķi un 1-2 ir spēlējamas. Tas jau nav indikātors, ka kaut kas ir jādara saistībā ar mapēm?
     
    mapes ir veidotas uz long range šaušanu - jā, tā ir, bet ir arī mapes uz tuvu attālumu, kas veicina spēju uzlabošanu gan - gan.
     
    Problēma ir sekojoša, no vienas galējības mēs ejam uz otru. Piemērs uz attālumu : am_ramps, ko Tu vēlies, lai es iegūstu no šadas mapes? Tu uzskati, ka ir prieks spēlēt pa rampu mēģinot trāpīt pa pikseli? Piemērs uz tuvumu : am_aztec2 ( ja nemaldos ) mape ir 50/50 kurš uzvarēs, jā Tu vari teikt, ''Kur tad nav jāizvēlās kur skaties'', bet lieta tāda Tu neredzi abas puses šajā mapē vienlaicīgi. Mēdz būt scenārijs, ka tevi vienkārši nošauj no sāna, kura neskaties, ko Tu no tā iegūsti? 
     
    Jā mēs visi varam pieciest šādas lietas, bet kādēļ mums ir jāpacieš ja var vienkārši aizvietot? 
     
    EDIT:
     
    Teikums zemāk atbilst uz to ko Atkars sniedza iepriekšējā replikā. 'Risks, ka tāpat neieliks'' Tā jau ir problēma, ja kādam ir tāda domāšana. 
     
    Es varu revidēt un ieteikt visa servera mapes, bet esmu manījis, ka ilgstoša laika gaitā nekas nav mainījies, tad ko manas pāris copy/paste linki ar mapēm sniegs ja es nedaudz dziļāk nepacelšu šo tematu?
  6. Upvote
    Hippy got a reaction from Jorens in Arēnas servera mapes.   
    Atbildot uz Simplija komentāru.
     
    Es kopumā ieteiktu pavisam izņemt visas mapes, pilnībā mainīt spēlēšanas stilu. Man šķiet nevienam tas nav svešs, ka vairums mapes ir balstītas un milzīgu attālumu kā arī tikai uz galvas redzamību. Atvainojos, es nenācu sagatavojies ar pilnu mapes sarakstu, kas serverim ir pieejams kā arī ar apmierinātības/neapmierinātības statistiku, kas palīdzētu manai sūdzībai/ieteikumam. ( Bet tas nav mans darbs kā regulāram apmeklētajam ) 
     
    Man interesē kādēļ vēl šī mape nav iekļauta iekš izvēles vai arī kāda variācija no šīs mapes, kurai vajadzētu visnoteikti iekļautai.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=125671998&searchtext=aim+map
     
    Atbildot uz Atkara komentāru.
     
    Es nepārspīlēju, viņas ir briesmīgas, pārāk milzīgs attālums uz lielāko daļu, kas atbalsta vairāk veiksmi kā prasmi. ( mēs visi zinam, ka pirmā lode nav tik precīza cik mēs vēlētos, attālumam palielinoties, nenotēmēti šavieni tiek attalgoti un tad mēs dzirdam kā cilvēki sūdzas ''kā Tu to trāpiji'', sprayot īsti nav iespējams no attāluma, kas ir vairums piedāvātajās mapēs, ja vien neesi augsta kalibra spēlētājs. ( bieži vien mape nepiedāvā redzēt visu ķermeni )

    Tātad tu saskati, ka tev ir jautri am_banana prefire'ot vienu pusi 15 minūtes?

    Diezgan bieži ja ir īstās balsis serverī, cilvēki vienkārši ir samierinājušies arēnā. 
     
    EDIT : 

    Atbildot uz Dzera's komentāru

    Mans mērķis veidojot šo diskusiju nebūtu ieteikt tieši konkrēti mapes, jo to ir viegli ignorēt un nekas netiks mainīts, mans mērķis būtu augstāk stāvošiem cilvēkiem saprast manu perspektīvu par pašreizējo spēlēšanu iekš servera ar mapēm, kuras pašreiz ir pieejamas. 
  7. Upvote
    Hippy got a reaction from faz in Arēnas servera mapes.   
    Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.
    am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1 am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am(šaubos vai šo ir iespējams ielikt) am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am( šī man vienkārši škita smieklīga un interesanta ko spēlēt. ) am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am( 1.6 nostaļģijas mape ) Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm.
    Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.
  8. Upvote
    Hippy got a reaction from faz in Arēnas servera mapes.   
    Diemžēl noorganizēt kopīgu sarunu ar arēnas cilvēkiem īsti nav iespējams, jo mēs visi esam aizņemti tādēļ nāksies vien izpaust savas individuālās domas ar pamatojumu šeit pat. Bet laika gaitā man ir izveidota visparīga doma par mapēm no cilvēkiem.  Šīs ir visas 34 mapes, kuras ir iekļautas serverī. Apzīmējums ''neeksistē'' ir domāts kā mape nav iekļauta izvēles opcijā spēles beigās vai arī es nekad neesmu manījis viņu spēlējot ilgstoši, kā arī ''likvidēt'' un ''atstāt'', kas būtu pašsaprotams. Kā arī pret dažām mapēm man personīgi īsti ''nav viedokļa'' , man viņas tomēr vairāk uz nepatīk pusi iet, bet neviens nav sūdzējies par šo mapi.  am_arena - neeksistē. am_aztec2 - likvidēt - 50/50 mape kā minēju iepriekš.  am_banana - likvidēt Prefire mape, pretīga ziņā, ka T un CT nav vienlīdzīgas iespējas. am_breakout - likvidēt Krusts pa vidu bojā visu mapi.  am_castle - neeksistē am_crashz_dust_v2 - likvidēt Diezgan pretīga mape kurā spēlēt trepju dēļ. am_crashz_stonetiles - neeksistē. am_desert2 - neeksistē. am_exhibit - neeksistē. am_grass2 - atstāt am_iggylandv2 - neeksistē am_iggytown - neeksistē am_inferno_mid_neogear - neeksistē. am_insyhouse - likvidēt. Gara distances mape kur tikai pikseli no galvas redz. am_multimap2 - atstāt. am_must2- likvidēt Viena am_must versija jau ir, nav vajadzība vēlvienai.  am_must2014 - atstāt am_nuke2 - nav viedokļa. am_nuke2016_03 - neeksistē. am_park - neeksistē. am_parkinglot- likvidēt Pārāk daudz lenķi un ļoti saspiesta mape.  am_plain2 - atstāt am_ramps - likvidēt Garas distances mape, kur pikseli no galvas tikai redz.  am_redline - atstāt am_rob_a - nav viedokļa am_storage_v2 - neeksistē. am_supadupa - neeksistē. am_temple_ly - neeksistē. am_texture2 - likvidēt ( es personīgi vēlos, lai viņa būtu likvidēta tikai tādēļ, ka man acis sāp no oranžas krāsas. ) am_trainwreck3 - neeksiste am_trainyard - likvidēt Pārāk daudz mazas lietas, kuras traucē redzamību un šaušanu. am_walter - likvidēt Visi ir attīstījuši mākslu šaut caur papīra sienu.  am_walterv2 neeksistē am_walter2014 neeksistē Bet iespējams jaucu am_walter mapes. Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.  am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am
    am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501452658&searchtext=am_lanii
    am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am
    am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am
    am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am
    am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1
    am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am
    am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am 
    am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am
     
    Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm. Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.  Man neiet teksts priekš daļas kur iesaku savas mapes, ielikšu otru daļu, kad kāds ierakstīs pēc manis. 
  9. Upvote
    Hippy got a reaction from atkars in Arēnas servera mapes.   
    Diemžēl noorganizēt kopīgu sarunu ar arēnas cilvēkiem īsti nav iespējams, jo mēs visi esam aizņemti tādēļ nāksies vien izpaust savas individuālās domas ar pamatojumu šeit pat. Bet laika gaitā man ir izveidota visparīga doma par mapēm no cilvēkiem.  Šīs ir visas 34 mapes, kuras ir iekļautas serverī. Apzīmējums ''neeksistē'' ir domāts kā mape nav iekļauta izvēles opcijā spēles beigās vai arī es nekad neesmu manījis viņu spēlējot ilgstoši, kā arī ''likvidēt'' un ''atstāt'', kas būtu pašsaprotams. Kā arī pret dažām mapēm man personīgi īsti ''nav viedokļa'' , man viņas tomēr vairāk uz nepatīk pusi iet, bet neviens nav sūdzējies par šo mapi.  am_arena - neeksistē. am_aztec2 - likvidēt - 50/50 mape kā minēju iepriekš.  am_banana - likvidēt Prefire mape, pretīga ziņā, ka T un CT nav vienlīdzīgas iespējas. am_breakout - likvidēt Krusts pa vidu bojā visu mapi.  am_castle - neeksistē am_crashz_dust_v2 - likvidēt Diezgan pretīga mape kurā spēlēt trepju dēļ. am_crashz_stonetiles - neeksistē. am_desert2 - neeksistē. am_exhibit - neeksistē. am_grass2 - atstāt am_iggylandv2 - neeksistē am_iggytown - neeksistē am_inferno_mid_neogear - neeksistē. am_insyhouse - likvidēt. Gara distances mape kur tikai pikseli no galvas redz. am_multimap2 - atstāt. am_must2- likvidēt Viena am_must versija jau ir, nav vajadzība vēlvienai.  am_must2014 - atstāt am_nuke2 - nav viedokļa. am_nuke2016_03 - neeksistē. am_park - neeksistē. am_parkinglot- likvidēt Pārāk daudz lenķi un ļoti saspiesta mape.  am_plain2 - atstāt am_ramps - likvidēt Garas distances mape, kur pikseli no galvas tikai redz.  am_redline - atstāt am_rob_a - nav viedokļa am_storage_v2 - neeksistē. am_supadupa - neeksistē. am_temple_ly - neeksistē. am_texture2 - likvidēt ( es personīgi vēlos, lai viņa būtu likvidēta tikai tādēļ, ka man acis sāp no oranžas krāsas. ) am_trainwreck3 - neeksiste am_trainyard - likvidēt Pārāk daudz mazas lietas, kuras traucē redzamību un šaušanu. am_walter - likvidēt Visi ir attīstījuši mākslu šaut caur papīra sienu.  am_walterv2 neeksistē am_walter2014 neeksistē Bet iespējams jaucu am_walter mapes. Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.  am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am
    am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501452658&searchtext=am_lanii
    am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am
    am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am
    am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am
    am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1
    am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am
    am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am 
    am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am
     
    Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm. Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.  Man neiet teksts priekš daļas kur iesaku savas mapes, ielikšu otru daļu, kad kāds ierakstīs pēc manis. 
  10. Upvote
    Hippy reacted to akka in Arēnas servera mapes.   
    Ja kāds grib, lai kāda no iepriekšējām mapēm paliek, tad droši pamato, jo man nav gribēšanas pašam iet cauri visām mapēm un nezinu, man pret prefire mapēm nav, jo tu zini jau kur ir jāprefairo un ez kills, ja sajēdz šaut.
     
    Pagaidām uz šo brīdi mapcycle izskatās šādi,
     
    am_1v1 am_aztec2 am_coop am_dust2014 am_grass2 am_loot am_multimap2 am_must2014 am_plain2 am_redline am_rob_a am_texture2 am_trainyard am_nuke2   Vakarpusē ( more like 3 naktī ) nokačāšu Tevis ieteiktās mapes. btw jau sen esmu kladzinājis, ka ja man ieteiks mapes, vismaz pm iemetīs un uzrakstīs mazu aprakstiņas kas viņā foršs, kas slikts, tad arī izksatīšu un iemetīšu.
  11. Upvote
    Hippy got a reaction from Skillzz in Arēnas servera mapes.   
    Diemžēl noorganizēt kopīgu sarunu ar arēnas cilvēkiem īsti nav iespējams, jo mēs visi esam aizņemti tādēļ nāksies vien izpaust savas individuālās domas ar pamatojumu šeit pat. Bet laika gaitā man ir izveidota visparīga doma par mapēm no cilvēkiem.  Šīs ir visas 34 mapes, kuras ir iekļautas serverī. Apzīmējums ''neeksistē'' ir domāts kā mape nav iekļauta izvēles opcijā spēles beigās vai arī es nekad neesmu manījis viņu spēlējot ilgstoši, kā arī ''likvidēt'' un ''atstāt'', kas būtu pašsaprotams. Kā arī pret dažām mapēm man personīgi īsti ''nav viedokļa'' , man viņas tomēr vairāk uz nepatīk pusi iet, bet neviens nav sūdzējies par šo mapi.  am_arena - neeksistē. am_aztec2 - likvidēt - 50/50 mape kā minēju iepriekš.  am_banana - likvidēt Prefire mape, pretīga ziņā, ka T un CT nav vienlīdzīgas iespējas. am_breakout - likvidēt Krusts pa vidu bojā visu mapi.  am_castle - neeksistē am_crashz_dust_v2 - likvidēt Diezgan pretīga mape kurā spēlēt trepju dēļ. am_crashz_stonetiles - neeksistē. am_desert2 - neeksistē. am_exhibit - neeksistē. am_grass2 - atstāt am_iggylandv2 - neeksistē am_iggytown - neeksistē am_inferno_mid_neogear - neeksistē. am_insyhouse - likvidēt. Gara distances mape kur tikai pikseli no galvas redz. am_multimap2 - atstāt. am_must2- likvidēt Viena am_must versija jau ir, nav vajadzība vēlvienai.  am_must2014 - atstāt am_nuke2 - nav viedokļa. am_nuke2016_03 - neeksistē. am_park - neeksistē. am_parkinglot- likvidēt Pārāk daudz lenķi un ļoti saspiesta mape.  am_plain2 - atstāt am_ramps - likvidēt Garas distances mape, kur pikseli no galvas tikai redz.  am_redline - atstāt am_rob_a - nav viedokļa am_storage_v2 - neeksistē. am_supadupa - neeksistē. am_temple_ly - neeksistē. am_texture2 - likvidēt ( es personīgi vēlos, lai viņa būtu likvidēta tikai tādēļ, ka man acis sāp no oranžas krāsas. ) am_trainwreck3 - neeksiste am_trainyard - likvidēt Pārāk daudz mazas lietas, kuras traucē redzamību un šaušanu. am_walter - likvidēt Visi ir attīstījuši mākslu šaut caur papīra sienu.  am_walterv2 neeksistē am_walter2014 neeksistē Bet iespējams jaucu am_walter mapes. Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.  am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am
    am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501452658&searchtext=am_lanii
    am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am
    am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am
    am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am
    am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1
    am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am
    am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am 
    am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am
     
    Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm. Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.  Man neiet teksts priekš daļas kur iesaku savas mapes, ielikšu otru daļu, kad kāds ierakstīs pēc manis. 
  12. Upvote
    Hippy got a reaction from skaruu in Arēnas servera mapes.   
    Diemžēl noorganizēt kopīgu sarunu ar arēnas cilvēkiem īsti nav iespējams, jo mēs visi esam aizņemti tādēļ nāksies vien izpaust savas individuālās domas ar pamatojumu šeit pat. Bet laika gaitā man ir izveidota visparīga doma par mapēm no cilvēkiem.  Šīs ir visas 34 mapes, kuras ir iekļautas serverī. Apzīmējums ''neeksistē'' ir domāts kā mape nav iekļauta izvēles opcijā spēles beigās vai arī es nekad neesmu manījis viņu spēlējot ilgstoši, kā arī ''likvidēt'' un ''atstāt'', kas būtu pašsaprotams. Kā arī pret dažām mapēm man personīgi īsti ''nav viedokļa'' , man viņas tomēr vairāk uz nepatīk pusi iet, bet neviens nav sūdzējies par šo mapi.  am_arena - neeksistē. am_aztec2 - likvidēt - 50/50 mape kā minēju iepriekš.  am_banana - likvidēt Prefire mape, pretīga ziņā, ka T un CT nav vienlīdzīgas iespējas. am_breakout - likvidēt Krusts pa vidu bojā visu mapi.  am_castle - neeksistē am_crashz_dust_v2 - likvidēt Diezgan pretīga mape kurā spēlēt trepju dēļ. am_crashz_stonetiles - neeksistē. am_desert2 - neeksistē. am_exhibit - neeksistē. am_grass2 - atstāt am_iggylandv2 - neeksistē am_iggytown - neeksistē am_inferno_mid_neogear - neeksistē. am_insyhouse - likvidēt. Gara distances mape kur tikai pikseli no galvas redz. am_multimap2 - atstāt. am_must2- likvidēt Viena am_must versija jau ir, nav vajadzība vēlvienai.  am_must2014 - atstāt am_nuke2 - nav viedokļa. am_nuke2016_03 - neeksistē. am_park - neeksistē. am_parkinglot- likvidēt Pārāk daudz lenķi un ļoti saspiesta mape.  am_plain2 - atstāt am_ramps - likvidēt Garas distances mape, kur pikseli no galvas tikai redz.  am_redline - atstāt am_rob_a - nav viedokļa am_storage_v2 - neeksistē. am_supadupa - neeksistē. am_temple_ly - neeksistē. am_texture2 - likvidēt ( es personīgi vēlos, lai viņa būtu likvidēta tikai tādēļ, ka man acis sāp no oranžas krāsas. ) am_trainwreck3 - neeksiste am_trainyard - likvidēt Pārāk daudz mazas lietas, kuras traucē redzamību un šaušanu. am_walter - likvidēt Visi ir attīstījuši mākslu šaut caur papīra sienu.  am_walterv2 neeksistē am_walter2014 neeksistē Bet iespējams jaucu am_walter mapes. Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.  am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am
    am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501452658&searchtext=am_lanii
    am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am
    am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am
    am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am
    am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1
    am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am
    am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am 
    am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am
     
    Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm. Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.  Man neiet teksts priekš daļas kur iesaku savas mapes, ielikšu otru daļu, kad kāds ierakstīs pēc manis. 
  13. Upvote
    Hippy reacted to Stucano in Arēnas servera mapes.   
    Viennozīmīgi ir jāpievieno jaunas mapes, es kā salīdzinot jauns šī servera spēlētājs, bet jau ir pieriebies vienas un tās pašas mapes pa riņķi. Kāpēc vienkārši nevar pievienot jaunas mapes, nav tak obligāti vecās ņemt nost? Nekas tak slikts nenotiks, vai šīs mapes ir kapa piemineklī iedzītas un citām mapēm nav vietas šajā serverī vai kas par lietu nesaprotu???
    Katrs spēlētājs, kas lasa šo diskusiju, lai iesaka vismaz pa vienai mapei. Es piemēram gribētu redzēt serverī mapi fy_pool_day_classic. Lai tak servera turētāji ieiet CS:GO workshop un paskatās mapes, tur ir simtiem labas mapes.
  14. Upvote
    Hippy got a reaction from Chucky in Arēnas servera mapes.   
    Diemžēl noorganizēt kopīgu sarunu ar arēnas cilvēkiem īsti nav iespējams, jo mēs visi esam aizņemti tādēļ nāksies vien izpaust savas individuālās domas ar pamatojumu šeit pat. Bet laika gaitā man ir izveidota visparīga doma par mapēm no cilvēkiem.  Šīs ir visas 34 mapes, kuras ir iekļautas serverī. Apzīmējums ''neeksistē'' ir domāts kā mape nav iekļauta izvēles opcijā spēles beigās vai arī es nekad neesmu manījis viņu spēlējot ilgstoši, kā arī ''likvidēt'' un ''atstāt'', kas būtu pašsaprotams. Kā arī pret dažām mapēm man personīgi īsti ''nav viedokļa'' , man viņas tomēr vairāk uz nepatīk pusi iet, bet neviens nav sūdzējies par šo mapi.  am_arena - neeksistē. am_aztec2 - likvidēt - 50/50 mape kā minēju iepriekš.  am_banana - likvidēt Prefire mape, pretīga ziņā, ka T un CT nav vienlīdzīgas iespējas. am_breakout - likvidēt Krusts pa vidu bojā visu mapi.  am_castle - neeksistē am_crashz_dust_v2 - likvidēt Diezgan pretīga mape kurā spēlēt trepju dēļ. am_crashz_stonetiles - neeksistē. am_desert2 - neeksistē. am_exhibit - neeksistē. am_grass2 - atstāt am_iggylandv2 - neeksistē am_iggytown - neeksistē am_inferno_mid_neogear - neeksistē. am_insyhouse - likvidēt. Gara distances mape kur tikai pikseli no galvas redz. am_multimap2 - atstāt. am_must2- likvidēt Viena am_must versija jau ir, nav vajadzība vēlvienai.  am_must2014 - atstāt am_nuke2 - nav viedokļa. am_nuke2016_03 - neeksistē. am_park - neeksistē. am_parkinglot- likvidēt Pārāk daudz lenķi un ļoti saspiesta mape.  am_plain2 - atstāt am_ramps - likvidēt Garas distances mape, kur pikseli no galvas tikai redz.  am_redline - atstāt am_rob_a - nav viedokļa am_storage_v2 - neeksistē. am_supadupa - neeksistē. am_temple_ly - neeksistē. am_texture2 - likvidēt ( es personīgi vēlos, lai viņa būtu likvidēta tikai tādēļ, ka man acis sāp no oranžas krāsas. ) am_trainwreck3 - neeksiste am_trainyard - likvidēt Pārāk daudz mazas lietas, kuras traucē redzamību un šaušanu. am_walter - likvidēt Visi ir attīstījuši mākslu šaut caur papīra sienu.  am_walterv2 neeksistē am_walter2014 neeksistē Bet iespējams jaucu am_walter mapes. Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.  am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am
    am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501452658&searchtext=am_lanii
    am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am
    am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am
    am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am
    am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1
    am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am
    am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am 
    am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am
     
    Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm. Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.  Man neiet teksts priekš daļas kur iesaku savas mapes, ielikšu otru daļu, kad kāds ierakstīs pēc manis. 
  15. Upvote
    Hippy got a reaction from Chucky in Arēnas servera mapes.   
    Nedodam skaidrus piemērus, jo ir vajadzīgs apstiprinājums, ka jā, mēs uzklausam jūs un tiks darīts.
     
    Mēģināšu noorganizēt vadošos arēnas spēlētajus uz mapju diskusiju ko vajadzētu ielikt un ko vajadzētu izņemt. 
     
    Centīšos visu izdarīt līdz vakaram. 
  16. Upvote
    Hippy got a reaction from Chucky in Arēnas servera mapes.   
    Es izcelšu vienu svarīgu daļu no tevis.
    ''vadošajiem nav pienākums pat uzmest aci uz šo "ieteikumu". 
     
    Es tev sniegšu nopietnus ciparus. 96% no neapmierinātiem cilvēkiem, nekad neizsaka sūdzību pirms prom aiziešanas tādējādi Tu nekad nezināsi kādēļ cilvēki dodas prom.
     
    4% no tiem, kuri dodas prom izteiks sūdzību kādēļ viņi ir neapmierināti. Papildus, no tiem 4% var atņemt vēl pusi, jo ne visi cilvēki vēlēsies veltīt laiku, lai reģistrētos un meklēt pareizo sadaļu, nedod Dievs, ja tas ir ārzemnieks vēl.
     
    Source : https://www.helpscout.net/75-customer-service-facts-quotes-statistics/
     
    Tad kā Tu uzdrošinies izteikt tādu frāzi kā ''nav pienākums pat uzmest aci''? Katra sūdzība ir svarīga, tev sniedz kritiku un pretenzijas par brīvu. 
     
    Ja Tev ir pretenzijas pret kādu mapi, bet vairākumam šī mape cepī - to noteikti neņems ārā.
     
    Tātad, es vēlos, lai Tu precizē no kurienes Tu ņēmi šadu pieņemumu. Es pirms brīža vēl runāju ar visiem arēnas spēlētājiem, es nedzirdēju pat vienu cilvēku kurš teiktu, ka viņam ''cepī'' mape. 
     
    Es dzirdēju tikai, ka man teica. 5-6 mapes ejot uz riņķi un 1-2 ir spēlējamas. Tas jau nav indikātors, ka kaut kas ir jādara saistībā ar mapēm?
     
    mapes ir veidotas uz long range šaušanu - jā, tā ir, bet ir arī mapes uz tuvu attālumu, kas veicina spēju uzlabošanu gan - gan.
     
    Problēma ir sekojoša, no vienas galējības mēs ejam uz otru. Piemērs uz attālumu : am_ramps, ko Tu vēlies, lai es iegūstu no šadas mapes? Tu uzskati, ka ir prieks spēlēt pa rampu mēģinot trāpīt pa pikseli? Piemērs uz tuvumu : am_aztec2 ( ja nemaldos ) mape ir 50/50 kurš uzvarēs, jā Tu vari teikt, ''Kur tad nav jāizvēlās kur skaties'', bet lieta tāda Tu neredzi abas puses šajā mapē vienlaicīgi. Mēdz būt scenārijs, ka tevi vienkārši nošauj no sāna, kura neskaties, ko Tu no tā iegūsti? 
     
    Jā mēs visi varam pieciest šādas lietas, bet kādēļ mums ir jāpacieš ja var vienkārši aizvietot? 
     
    EDIT:
     
    Teikums zemāk atbilst uz to ko Atkars sniedza iepriekšējā replikā. 'Risks, ka tāpat neieliks'' Tā jau ir problēma, ja kādam ir tāda domāšana. 
     
    Es varu revidēt un ieteikt visa servera mapes, bet esmu manījis, ka ilgstoša laika gaitā nekas nav mainījies, tad ko manas pāris copy/paste linki ar mapēm sniegs ja es nedaudz dziļāk nepacelšu šo tematu?
  17. Upvote
    Hippy got a reaction from simplijs in Arēnas servera mapes.   
    Diemžēl noorganizēt kopīgu sarunu ar arēnas cilvēkiem īsti nav iespējams, jo mēs visi esam aizņemti tādēļ nāksies vien izpaust savas individuālās domas ar pamatojumu šeit pat. Bet laika gaitā man ir izveidota visparīga doma par mapēm no cilvēkiem.  Šīs ir visas 34 mapes, kuras ir iekļautas serverī. Apzīmējums ''neeksistē'' ir domāts kā mape nav iekļauta izvēles opcijā spēles beigās vai arī es nekad neesmu manījis viņu spēlējot ilgstoši, kā arī ''likvidēt'' un ''atstāt'', kas būtu pašsaprotams. Kā arī pret dažām mapēm man personīgi īsti ''nav viedokļa'' , man viņas tomēr vairāk uz nepatīk pusi iet, bet neviens nav sūdzējies par šo mapi.  am_arena - neeksistē. am_aztec2 - likvidēt - 50/50 mape kā minēju iepriekš.  am_banana - likvidēt Prefire mape, pretīga ziņā, ka T un CT nav vienlīdzīgas iespējas. am_breakout - likvidēt Krusts pa vidu bojā visu mapi.  am_castle - neeksistē am_crashz_dust_v2 - likvidēt Diezgan pretīga mape kurā spēlēt trepju dēļ. am_crashz_stonetiles - neeksistē. am_desert2 - neeksistē. am_exhibit - neeksistē. am_grass2 - atstāt am_iggylandv2 - neeksistē am_iggytown - neeksistē am_inferno_mid_neogear - neeksistē. am_insyhouse - likvidēt. Gara distances mape kur tikai pikseli no galvas redz. am_multimap2 - atstāt. am_must2- likvidēt Viena am_must versija jau ir, nav vajadzība vēlvienai.  am_must2014 - atstāt am_nuke2 - nav viedokļa. am_nuke2016_03 - neeksistē. am_park - neeksistē. am_parkinglot- likvidēt Pārāk daudz lenķi un ļoti saspiesta mape.  am_plain2 - atstāt am_ramps - likvidēt Garas distances mape, kur pikseli no galvas tikai redz.  am_redline - atstāt am_rob_a - nav viedokļa am_storage_v2 - neeksistē. am_supadupa - neeksistē. am_temple_ly - neeksistē. am_texture2 - likvidēt ( es personīgi vēlos, lai viņa būtu likvidēta tikai tādēļ, ka man acis sāp no oranžas krāsas. ) am_trainwreck3 - neeksiste am_trainyard - likvidēt Pārāk daudz mazas lietas, kuras traucē redzamību un šaušanu. am_walter - likvidēt Visi ir attīstījuši mākslu šaut caur papīra sienu.  am_walterv2 neeksistē am_walter2014 neeksistē Bet iespējams jaucu am_walter mapes. Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.  am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am
    am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501452658&searchtext=am_lanii
    am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am
    am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am
    am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am
    am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1
    am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am
    am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am 
    am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am
     
    Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm. Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.  Man neiet teksts priekš daļas kur iesaku savas mapes, ielikšu otru daļu, kad kāds ierakstīs pēc manis. 
  18. Upvote
    Hippy got a reaction from excalibur in Arēnas servera mapes.   
    Diemžēl noorganizēt kopīgu sarunu ar arēnas cilvēkiem īsti nav iespējams, jo mēs visi esam aizņemti tādēļ nāksies vien izpaust savas individuālās domas ar pamatojumu šeit pat. Bet laika gaitā man ir izveidota visparīga doma par mapēm no cilvēkiem.  Šīs ir visas 34 mapes, kuras ir iekļautas serverī. Apzīmējums ''neeksistē'' ir domāts kā mape nav iekļauta izvēles opcijā spēles beigās vai arī es nekad neesmu manījis viņu spēlējot ilgstoši, kā arī ''likvidēt'' un ''atstāt'', kas būtu pašsaprotams. Kā arī pret dažām mapēm man personīgi īsti ''nav viedokļa'' , man viņas tomēr vairāk uz nepatīk pusi iet, bet neviens nav sūdzējies par šo mapi.  am_arena - neeksistē. am_aztec2 - likvidēt - 50/50 mape kā minēju iepriekš.  am_banana - likvidēt Prefire mape, pretīga ziņā, ka T un CT nav vienlīdzīgas iespējas. am_breakout - likvidēt Krusts pa vidu bojā visu mapi.  am_castle - neeksistē am_crashz_dust_v2 - likvidēt Diezgan pretīga mape kurā spēlēt trepju dēļ. am_crashz_stonetiles - neeksistē. am_desert2 - neeksistē. am_exhibit - neeksistē. am_grass2 - atstāt am_iggylandv2 - neeksistē am_iggytown - neeksistē am_inferno_mid_neogear - neeksistē. am_insyhouse - likvidēt. Gara distances mape kur tikai pikseli no galvas redz. am_multimap2 - atstāt. am_must2- likvidēt Viena am_must versija jau ir, nav vajadzība vēlvienai.  am_must2014 - atstāt am_nuke2 - nav viedokļa. am_nuke2016_03 - neeksistē. am_park - neeksistē. am_parkinglot- likvidēt Pārāk daudz lenķi un ļoti saspiesta mape.  am_plain2 - atstāt am_ramps - likvidēt Garas distances mape, kur pikseli no galvas tikai redz.  am_redline - atstāt am_rob_a - nav viedokļa am_storage_v2 - neeksistē. am_supadupa - neeksistē. am_temple_ly - neeksistē. am_texture2 - likvidēt ( es personīgi vēlos, lai viņa būtu likvidēta tikai tādēļ, ka man acis sāp no oranžas krāsas. ) am_trainwreck3 - neeksiste am_trainyard - likvidēt Pārāk daudz mazas lietas, kuras traucē redzamību un šaušanu. am_walter - likvidēt Visi ir attīstījuši mākslu šaut caur papīra sienu.  am_walterv2 neeksistē am_walter2014 neeksistē Bet iespējams jaucu am_walter mapes. Mapes kuras es ieteiktu
    Es mēģināju balstīties uz salīdzinoši skaidrām un vienkāršam mapēm.  am_surfburken - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=869301838&searchtext=am
    am_lanii - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=501452658&searchtext=am_lanii
    am_marble - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=645504031&searchtext=am
    am_warehouse2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=279702034&searchtext=am
    am_eme2 - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=589087006&searchtext=am
    am_1v1 -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=614317713&searchtext=am_1v1
    am_gladiator - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=512493767&searchtext=am
    am_oceanisland_v1 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=867126270&searchtext=am 
    am_iceworld http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=437868675&searchtext=am
     
    Atvainojos iepriekš ja esmu kļūdījies kā arī es nepieņemu jebkādu gala vārdu, es centos iesaistīt pēc iespējas vairāk viedokļus šajā rakstā ar lielāko prieku sagaidu vairāk atsaucību no cilvēkiem sakarā ar servera mapēm. Es vēlos tikai redzēt izmaiņas un iedrošināt vairāk cilvēkus papildināt serveri ar interesantām un balansētām mapēm.  Man neiet teksts priekš daļas kur iesaku savas mapes, ielikšu otru daļu, kad kāds ierakstīs pēc manis. 
  19. Upvote
    Hippy got a reaction from Go Hārds. in Arēnas servera mapes.   
    Es izcelšu vienu svarīgu daļu no tevis.
    ''vadošajiem nav pienākums pat uzmest aci uz šo "ieteikumu". 
     
    Es tev sniegšu nopietnus ciparus. 96% no neapmierinātiem cilvēkiem, nekad neizsaka sūdzību pirms prom aiziešanas tādējādi Tu nekad nezināsi kādēļ cilvēki dodas prom.
     
    4% no tiem, kuri dodas prom izteiks sūdzību kādēļ viņi ir neapmierināti. Papildus, no tiem 4% var atņemt vēl pusi, jo ne visi cilvēki vēlēsies veltīt laiku, lai reģistrētos un meklēt pareizo sadaļu, nedod Dievs, ja tas ir ārzemnieks vēl.
     
    Source : https://www.helpscout.net/75-customer-service-facts-quotes-statistics/
     
    Tad kā Tu uzdrošinies izteikt tādu frāzi kā ''nav pienākums pat uzmest aci''? Katra sūdzība ir svarīga, tev sniedz kritiku un pretenzijas par brīvu. 
     
    Ja Tev ir pretenzijas pret kādu mapi, bet vairākumam šī mape cepī - to noteikti neņems ārā.
     
    Tātad, es vēlos, lai Tu precizē no kurienes Tu ņēmi šadu pieņemumu. Es pirms brīža vēl runāju ar visiem arēnas spēlētājiem, es nedzirdēju pat vienu cilvēku kurš teiktu, ka viņam ''cepī'' mape. 
     
    Es dzirdēju tikai, ka man teica. 5-6 mapes ejot uz riņķi un 1-2 ir spēlējamas. Tas jau nav indikātors, ka kaut kas ir jādara saistībā ar mapēm?
     
    mapes ir veidotas uz long range šaušanu - jā, tā ir, bet ir arī mapes uz tuvu attālumu, kas veicina spēju uzlabošanu gan - gan.
     
    Problēma ir sekojoša, no vienas galējības mēs ejam uz otru. Piemērs uz attālumu : am_ramps, ko Tu vēlies, lai es iegūstu no šadas mapes? Tu uzskati, ka ir prieks spēlēt pa rampu mēģinot trāpīt pa pikseli? Piemērs uz tuvumu : am_aztec2 ( ja nemaldos ) mape ir 50/50 kurš uzvarēs, jā Tu vari teikt, ''Kur tad nav jāizvēlās kur skaties'', bet lieta tāda Tu neredzi abas puses šajā mapē vienlaicīgi. Mēdz būt scenārijs, ka tevi vienkārši nošauj no sāna, kura neskaties, ko Tu no tā iegūsti? 
     
    Jā mēs visi varam pieciest šādas lietas, bet kādēļ mums ir jāpacieš ja var vienkārši aizvietot? 
     
    EDIT:
     
    Teikums zemāk atbilst uz to ko Atkars sniedza iepriekšējā replikā. 'Risks, ka tāpat neieliks'' Tā jau ir problēma, ja kādam ir tāda domāšana. 
     
    Es varu revidēt un ieteikt visa servera mapes, bet esmu manījis, ka ilgstoša laika gaitā nekas nav mainījies, tad ko manas pāris copy/paste linki ar mapēm sniegs ja es nedaudz dziļāk nepacelšu šo tematu?
  20. Upvote
    Hippy got a reaction from skaruu in Arēnas servera mapes.   
    Īsi un konkrēti sakot, viņas visas ir briesmīgas, varbūt 1 ir laba un 2 ir ciešamas.
     
    Jums laika gaitā nav bijusi doma izrevidēt un/vai izveidot aptauju vai cilvēki maz ir apmierināti ar pašreizējām mapēm? 
     
    Vai tiem kuriem ir vara tiešām ir bauda spēlēt am_banana mapi? 
     
    Cik bieži jums ir nācies piedzīvot, kad cilvēki izvēlas mapi tikai, lai tajā mapē sūdzētos par rtv?
     
     
  21. Upvote
    Hippy got a reaction from skaruu in Arēnas servera mapes.   
    Atbildot uz Simplija komentāru.
     
    Es kopumā ieteiktu pavisam izņemt visas mapes, pilnībā mainīt spēlēšanas stilu. Man šķiet nevienam tas nav svešs, ka vairums mapes ir balstītas un milzīgu attālumu kā arī tikai uz galvas redzamību. Atvainojos, es nenācu sagatavojies ar pilnu mapes sarakstu, kas serverim ir pieejams kā arī ar apmierinātības/neapmierinātības statistiku, kas palīdzētu manai sūdzībai/ieteikumam. ( Bet tas nav mans darbs kā regulāram apmeklētajam ) 
     
    Man interesē kādēļ vēl šī mape nav iekļauta iekš izvēles vai arī kāda variācija no šīs mapes, kurai vajadzētu visnoteikti iekļautai.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=125671998&searchtext=aim+map
     
    Atbildot uz Atkara komentāru.
     
    Es nepārspīlēju, viņas ir briesmīgas, pārāk milzīgs attālums uz lielāko daļu, kas atbalsta vairāk veiksmi kā prasmi. ( mēs visi zinam, ka pirmā lode nav tik precīza cik mēs vēlētos, attālumam palielinoties, nenotēmēti šavieni tiek attalgoti un tad mēs dzirdam kā cilvēki sūdzas ''kā Tu to trāpiji'', sprayot īsti nav iespējams no attāluma, kas ir vairums piedāvātajās mapēs, ja vien neesi augsta kalibra spēlētājs. ( bieži vien mape nepiedāvā redzēt visu ķermeni )

    Tātad tu saskati, ka tev ir jautri am_banana prefire'ot vienu pusi 15 minūtes?

    Diezgan bieži ja ir īstās balsis serverī, cilvēki vienkārši ir samierinājušies arēnā. 
     
    EDIT : 

    Atbildot uz Dzera's komentāru

    Mans mērķis veidojot šo diskusiju nebūtu ieteikt tieši konkrēti mapes, jo to ir viegli ignorēt un nekas netiks mainīts, mans mērķis būtu augstāk stāvošiem cilvēkiem saprast manu perspektīvu par pašreizējo spēlēšanu iekš servera ar mapēm, kuras pašreiz ir pieejamas. 
  22. Upvote
    Hippy got a reaction from skaruu in Arēnas servera mapes.   
    Es izcelšu vienu svarīgu daļu no tevis.
    ''vadošajiem nav pienākums pat uzmest aci uz šo "ieteikumu". 
     
    Es tev sniegšu nopietnus ciparus. 96% no neapmierinātiem cilvēkiem, nekad neizsaka sūdzību pirms prom aiziešanas tādējādi Tu nekad nezināsi kādēļ cilvēki dodas prom.
     
    4% no tiem, kuri dodas prom izteiks sūdzību kādēļ viņi ir neapmierināti. Papildus, no tiem 4% var atņemt vēl pusi, jo ne visi cilvēki vēlēsies veltīt laiku, lai reģistrētos un meklēt pareizo sadaļu, nedod Dievs, ja tas ir ārzemnieks vēl.
     
    Source : https://www.helpscout.net/75-customer-service-facts-quotes-statistics/
     
    Tad kā Tu uzdrošinies izteikt tādu frāzi kā ''nav pienākums pat uzmest aci''? Katra sūdzība ir svarīga, tev sniedz kritiku un pretenzijas par brīvu. 
     
    Ja Tev ir pretenzijas pret kādu mapi, bet vairākumam šī mape cepī - to noteikti neņems ārā.
     
    Tātad, es vēlos, lai Tu precizē no kurienes Tu ņēmi šadu pieņemumu. Es pirms brīža vēl runāju ar visiem arēnas spēlētājiem, es nedzirdēju pat vienu cilvēku kurš teiktu, ka viņam ''cepī'' mape. 
     
    Es dzirdēju tikai, ka man teica. 5-6 mapes ejot uz riņķi un 1-2 ir spēlējamas. Tas jau nav indikātors, ka kaut kas ir jādara saistībā ar mapēm?
     
    mapes ir veidotas uz long range šaušanu - jā, tā ir, bet ir arī mapes uz tuvu attālumu, kas veicina spēju uzlabošanu gan - gan.
     
    Problēma ir sekojoša, no vienas galējības mēs ejam uz otru. Piemērs uz attālumu : am_ramps, ko Tu vēlies, lai es iegūstu no šadas mapes? Tu uzskati, ka ir prieks spēlēt pa rampu mēģinot trāpīt pa pikseli? Piemērs uz tuvumu : am_aztec2 ( ja nemaldos ) mape ir 50/50 kurš uzvarēs, jā Tu vari teikt, ''Kur tad nav jāizvēlās kur skaties'', bet lieta tāda Tu neredzi abas puses šajā mapē vienlaicīgi. Mēdz būt scenārijs, ka tevi vienkārši nošauj no sāna, kura neskaties, ko Tu no tā iegūsti? 
     
    Jā mēs visi varam pieciest šādas lietas, bet kādēļ mums ir jāpacieš ja var vienkārši aizvietot? 
     
    EDIT:
     
    Teikums zemāk atbilst uz to ko Atkars sniedza iepriekšējā replikā. 'Risks, ka tāpat neieliks'' Tā jau ir problēma, ja kādam ir tāda domāšana. 
     
    Es varu revidēt un ieteikt visa servera mapes, bet esmu manījis, ka ilgstoša laika gaitā nekas nav mainījies, tad ko manas pāris copy/paste linki ar mapēm sniegs ja es nedaudz dziļāk nepacelšu šo tematu?
  23. Upvote
    Hippy got a reaction from preacher in Arēnas servera mapes.   
    Īsi un konkrēti sakot, viņas visas ir briesmīgas, varbūt 1 ir laba un 2 ir ciešamas.
     
    Jums laika gaitā nav bijusi doma izrevidēt un/vai izveidot aptauju vai cilvēki maz ir apmierināti ar pašreizējām mapēm? 
     
    Vai tiem kuriem ir vara tiešām ir bauda spēlēt am_banana mapi? 
     
    Cik bieži jums ir nācies piedzīvot, kad cilvēki izvēlas mapi tikai, lai tajā mapē sūdzētos par rtv?
     
     
  24. Upvote
    Hippy got a reaction from Snabulis in Arēnas servera mapes.   
    Es izcelšu vienu svarīgu daļu no tevis.
    ''vadošajiem nav pienākums pat uzmest aci uz šo "ieteikumu". 
     
    Es tev sniegšu nopietnus ciparus. 96% no neapmierinātiem cilvēkiem, nekad neizsaka sūdzību pirms prom aiziešanas tādējādi Tu nekad nezināsi kādēļ cilvēki dodas prom.
     
    4% no tiem, kuri dodas prom izteiks sūdzību kādēļ viņi ir neapmierināti. Papildus, no tiem 4% var atņemt vēl pusi, jo ne visi cilvēki vēlēsies veltīt laiku, lai reģistrētos un meklēt pareizo sadaļu, nedod Dievs, ja tas ir ārzemnieks vēl.
     
    Source : https://www.helpscout.net/75-customer-service-facts-quotes-statistics/
     
    Tad kā Tu uzdrošinies izteikt tādu frāzi kā ''nav pienākums pat uzmest aci''? Katra sūdzība ir svarīga, tev sniedz kritiku un pretenzijas par brīvu. 
     
    Ja Tev ir pretenzijas pret kādu mapi, bet vairākumam šī mape cepī - to noteikti neņems ārā.
     
    Tātad, es vēlos, lai Tu precizē no kurienes Tu ņēmi šadu pieņemumu. Es pirms brīža vēl runāju ar visiem arēnas spēlētājiem, es nedzirdēju pat vienu cilvēku kurš teiktu, ka viņam ''cepī'' mape. 
     
    Es dzirdēju tikai, ka man teica. 5-6 mapes ejot uz riņķi un 1-2 ir spēlējamas. Tas jau nav indikātors, ka kaut kas ir jādara saistībā ar mapēm?
     
    mapes ir veidotas uz long range šaušanu - jā, tā ir, bet ir arī mapes uz tuvu attālumu, kas veicina spēju uzlabošanu gan - gan.
     
    Problēma ir sekojoša, no vienas galējības mēs ejam uz otru. Piemērs uz attālumu : am_ramps, ko Tu vēlies, lai es iegūstu no šadas mapes? Tu uzskati, ka ir prieks spēlēt pa rampu mēģinot trāpīt pa pikseli? Piemērs uz tuvumu : am_aztec2 ( ja nemaldos ) mape ir 50/50 kurš uzvarēs, jā Tu vari teikt, ''Kur tad nav jāizvēlās kur skaties'', bet lieta tāda Tu neredzi abas puses šajā mapē vienlaicīgi. Mēdz būt scenārijs, ka tevi vienkārši nošauj no sāna, kura neskaties, ko Tu no tā iegūsti? 
     
    Jā mēs visi varam pieciest šādas lietas, bet kādēļ mums ir jāpacieš ja var vienkārši aizvietot? 
     
    EDIT:
     
    Teikums zemāk atbilst uz to ko Atkars sniedza iepriekšējā replikā. 'Risks, ka tāpat neieliks'' Tā jau ir problēma, ja kādam ir tāda domāšana. 
     
    Es varu revidēt un ieteikt visa servera mapes, bet esmu manījis, ka ilgstoša laika gaitā nekas nav mainījies, tad ko manas pāris copy/paste linki ar mapēm sniegs ja es nedaudz dziļāk nepacelšu šo tematu?
  25. Upvote
    Hippy got a reaction from Jorens in Musician.   
    EDIT : noklausījos , un tā dziemsa ir vnk ppc 10/10 O____O , give me more mūzika kā to
     
    http://www.youtube.com/watch?v=Hn1Hog5Vuec
×