Jump to content

Stucano

Lietotājs
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Stucano

Stucano's Achievements

  1. ououo kas par skaļiem vārdiem, tu laikam nezini kas ir neadekvāts cilvēks, šobrīd tu tāds esi, ej uzpīpē cigareti, nomierini nervus un atpūties nedaudz. Un kāda starpība, kad es to uzrakstīju? Tas uzreiz nozīmē, ka par tevi? Mmm nu nē diemžēl tā nav.
  2. 1. SERVER: [LV] LATVIAN ARENA SERVER - IDENTY.LV ADMIN: spxcedxg REASON: Abusive TOTAL: 7 days TIME LEFT: 7 days 2. Es uzrakstīju - ujobaks blatj. Un par to saņēmu 7 dienas banu, kad serverī vispār bija ~5 cilvēki un man dot banu un vēl uz 7 dienām par 2 vārdiem? Es vienkārši uzrakstīju ujobaks blatj, es tak nerakstīju, ka tu tas esi spxcedxg, laikam jau tu tevi tā tas aizskāra, ka tagad riktīgu morālo traumu esi dabūjis, lūdzu atvaino. 3. Demo man nav, un jūsu GOTV arī nestrādā. 4. Šodien 13:00
  3. 1. "I'M LEGIT" STEAM_1:1:420572263 http://steamcommunity.com/profiles/76561198801410255/ 2. am_texture2 arena serverī, 04.01.18 3. aim 4. demo te
  4. 1. "L1TLEK1D" STEAM_1:1:80714223 http://steamcommunity.com/profiles/76561198121694175/ 2. am_must2014 arena serverī, 01.03.18 3. aim 4. demo te
  5. Protams, ka lielākoties cilvēkiem tas ez netraucē, bet gan otrādi paceļu garastāvokli, vienkārši domājot, ka šis cilvēks ir dīvains, pārāk pārliecināts par sevi, mazs bērns vai arī diršot man kaut ko virsū, gūstot no tā prieku, bet man ta vienalga, mani tas tik uzjautrina. // +warn : Doublepost. Izmanto pogu "edit" !
  6. Labi, labi, necepies, skaidrs ar jums te. a kā tu zini varbūt ir interesanti? Ja voice chatā bija pārkāpums (lamu vārdi!), tad kāpēc liki mute tikai čatā? Kur loģika? A loģika tur, ka nebija nekādu lamu vārdu, bija tikai ez un tāpēc tu par to tikai man uzliki mute čatā, bet kad es sāku jautāt, kāpēc tā, tu uzliki man mute ari voice čatā, viss vienkārši, kā saku ez
  7. 1. Admins Niks: spxcedxg 2. Paskaidrojums: Kādā sakarā man liek mute par to, ka rakstu ez? Vai tas īpaši gudrais admins nesaprot ko nozīmē abusive, ja jau raksta reason abusive. Un jā nu neraksti tik, ka es čatā kādu apvainoju un mute nav par ez. 3. screens 4. Laiks: 02.01.18 aptuveni ap 16.00, demo nav.
  8. Ja? Da labi? Varbūt tāpēc vienkārši jāpamaina vote maps sarakstu vai vienkārši vēl vairāk jaunas mapes pievienot. Man personīgi gribas lielāku dažādību, vairāk mapes, bet nu tās ir tikai manas domas.
  9. Nu tad slikti redzi, kurā vietā tur tu varēji saskatīt dusmas un nīkšanu, tur viss bija pamatots un pa tēmai, bet tu jau te sāc offtopic veidot. Un jā tie izteicieni - "Tev kas šeit kāds deatmach" man nepatīk, un nevienam nepatiktu, es tak zinu, kas tas par serveri ir! Un vairs uz šo tēmu es neturpināšu ar tevi diskusiju, vari necensties kaut ko gudru atbildēt.
  10. Lasīt māki? Vai tik "Quote" spiest māki? Es tak pats savā postā nonācu pie šī slēdziena, ka tā mape neiederās šajā serverā, neviens jau cits pirms tam par to pateikt neko nevarēja vai vienkārši nepievērsa uzmanību.
  11. Un kā būs ar vote mapes sarakstu mainīšanu? Un kā arī sapratu fy_pool_day_classic mape netika pievienota, vēlējos viņu, jo tā ir mana bērnības mape, kura nostaļģijā iedzin un vienkārši patīkami paspēlēt tur, bet nu laikam tāda mape neatbilst serverim, jo tā nav am mape, ok. Bet nu vienalga atnācu uz forumu izteikt savas domas, bet izskatās šeit tas nav vajadzīgs, jo var teikt ignorēšana te notiek uz maniem postiem, nejūtu to saucamo feedback'u
  12. Varbūt var pamainīt sarakstu, kad notiek vote maps, lai vairāk jaunas mapes tiktu, savādāk visu laiku, kad vote maps labi ja ir 1 jauna mape un pārējās vecās, šajā gadījumā vispār nevienas jaunās: Mapi am_1v1 jāņem laukā, jo tā tiešām ir vienīgi tikai 1vs1, pārējie servera spēlētāji nevar ieiet spēlēt, paliek speacteros.
  13. Viennozīmīgi ir jāpievieno jaunas mapes, es kā salīdzinot jauns šī servera spēlētājs, bet jau ir pieriebies vienas un tās pašas mapes pa riņķi. Kāpēc vienkārši nevar pievienot jaunas mapes, nav tak obligāti vecās ņemt nost? Nekas tak slikts nenotiks, vai šīs mapes ir kapa piemineklī iedzītas un citām mapēm nav vietas šajā serverī vai kas par lietu nesaprotu??? Katrs spēlētājs, kas lasa šo diskusiju, lai iesaka vismaz pa vienai mapei. Es piemēram gribētu redzēt serverī mapi fy_pool_day_classic. Lai tak servera turētāji ieiet CS:GO workshop un paskatās mapes, tur ir simtiem labas mapes.
×