Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/29/21 in all areas

  1. IDENTYlv

    Sveicam: ljoxa

    Šodienas gaviļnieki ljoxa svin savu 28. dzimšanas dienu Šodien tortē sveces spraustas Jubilāram seja raustās, Jo ir zināms, ak mans mūžs Visas tās būs jānopūš. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
    1 point
  2. Hazzelis

    Sveicam: ljoxa

    Čau mazā, te Raimonds Pauls, par godu taviem svētkiem šeit es spēlēju klavieres: dindindindindin! din din Mīļi sveicieni Sigita!
    1 point
  3. Kebabz

    Sveicam: ljoxa

    Gratz!
    1 point
  4. akka

    Sveicam: ljoxa

    bučas
    1 point
  5. choko

    Sveicam: ljoxa

    Sveicieni ljoxaaaaaa! bučas daudz daudz
    1 point
  6. aurum

    Sveicam: ljoxa

    Sveicieni!!
    1 point
  7. Naylla

    Sveicam: ljoxa

    gratzzz :)
    1 point
  8. exsup

    Sveicam: ljoxa

    sveiciens , zelta alus no manis
    1 point
  9. Mason

    Sveicam: ljoxa

    Daudz Laimītes!
    1 point
  10. snek`

    Sveicam: ljoxa

    Sveiciens dzimpukā, lai izdodas viss iecerētais. Kūkas gabaliņu var dabūt?
    1 point
  11. lollka

    Sveicam: ljoxa

    Apsveicu!
    1 point
  12. Ilzvux

    Sveicam: ljoxa

    Buchas ljoxai!!!
    1 point
  13. lollka

    Musician.

    5/10
    1 point
  14. XXL kebabs

    Noteikumu Parkapsana

    Speletajs ar vardu zutis mani par neko vienkarsi sauj jau 3 reizes tas nav godigi jo es nevaru paspelet !!!
    1 point
  15. DZIVNIEКS

    Mu Online spams

    just summ things
    1 point
  16. Mason

    Musician.

    8/10
    1 point
  17. stn

    Musician.

    10, jo DeLorean's
    1 point
  18. Butch

    [Jb] Butch

    Citēju: -Uzlecis uz vietas kur tevi nevar aizsniegt un kur nevar tikt parast jb spēlētājs, turpini vien abusot savu double jumpu Tas nav abuse, bet DJ privilēģija. Kā jau augstāk minēju, ja BanTeams uzskatīs to, kā būtisku pārkāpumu, nepārdzīvošu. -no reasona uzdirs man, saprotoši nosauc par kemperi Ar tevi runāju tieši tādā pašā veidā, kā tu ar mani, kad tevi nosaucot par kemperi tu man atcērt ar vienaldzīgu - paraudi paraudi. -Bet kāpēc tu kko pa šito uzdrīkstinies kko rakstīt ( Aizliegts speciāli slēpties kamerās vai ventā/trubās, novilcinot spēles gaitu. - slay / sperienprojekts ) Neskaitāmas reizes Vipinthemix mapē tu iej flashbangos kur tevi pat redzēt nevar un tev neko nevar izdarīt. Lūdzu demo ar pierādījumiem studijā, vai arī bezjēdzīgs trashtalk. Es to rakstu atbildot uz tavu sūdzību, kur tu pārkāp simple kempošanas noteikumu vairākus raundus no vietas. Man nav nekas jāuzdrīkstās. Nesaprotu ko tu centies ar šo sūdzību panākt. Lai mani nobano uz dienu no servera par to ka tornī uzlecu? Bruh, paskaties uz šo visu no malas, nožēlojami.
    1 point
  19. Butch

    [Jb] Butch

    Tev pašam kauns nav rakstīt kaut kādas absurdas sūdzības? Dust2 mapē tu apzināti 3 raundus pēc kārtas kavēji laiku (apzināti abusoji un izmantoji iespēju, kamēr adminu nav online) kempjot kamerā visu raundu (3-4 minūtes), kur tevi neviens no CT neredz un netiek klāt. Tāpēc darot savus CT Guarda pienākumus centos saprast vai pie tevis var tikt tā, lai tevi redzu un varu nošaut, bet nejauši (kā demo redzams) pieskāros dzeloņdrātīm. Noteikumu nevienu nepārkāpu, tobišs apzināti nevienam ieroci es nemetu, bet tu to camping spotu kamerā drošivien zināji, un ļoti labi zināji, ka tev neviens netiks klāt un izmantoji iespēju, kad kāds nejauši dzeloņdrātīm pieskarsies. Brīdī, kad tev atgādinu, ka tu pārkāp noteikumus un kavē pārējiem spēlētājiem laiku jau kādu 3. raundu, tu man spamo čatā, lai neraudu un pasniedz to tā, ka tev pajāt viss. - Aizliegts speciāli slēpties kamerās vai ventā/trubās, novilcinot spēles gaitu. - slay / sperienprojekts Cik noprotu šo tu raksti, jo šausmīgi apvainojies, ka iepriekšējā mapē tev atgādināju, kāds muļķis tu esi, kempojot katru raundu kamerā pārkāpjot simple noteikumu. Atšķirībā no tevis es nākošajā mapē kā Terrorists biju ar ieroci un uzlecu ar DJ uz torņa gaidot CT, nevis apzināti kavēju spēles gaitu kamerās (kā tu augstāk minēji "aizgājis tālāk pie bhop torņa un sēž bez prikola aizkavē roundu līdz pēdējam"). Teroristu čatā vienojos ar ja nemaldos spēlētāju Shomozel, kurš bija palicis pēdējais dzīvais T, lai viņš ved CT uz manu pusi, lai man būtu iespēja viņus nošaut. Augšā uzlecu ar DJ jo tur regulāri kāds boostojas augšā, principā uz tiem torņiem ir kāds vismaz 1x katru reiz iekš Vipinthemix, nostājos arī tādā vietā, kur mani var redzēt un kur man nebūtu mistisks advantage šaut caur sienām, kuras ir caurskatāmas tikai caur 1 pusi. Bet nu, whatever, nezinu kā īsti ir tur ar map bug tai mapē, jo esmu redzējis arī adminus tur lecam, kā arī tevi pašu - sūdzības autor. Nepārdzīvošu par sodu, ja BanTeams uzskatīs to kā būtisku pārkāpumu. Diezgan smieklīga un nožēlojama sūdzība tbh. Varbūt tagad rakstīsim sūdzību par tevi katru reizi, kad tu nolamājies regulāri izmantojot necenzētu krievu leksiku? Domāju nav nepieciešams, bet paldies tev par humora devu. Žēl Outpace, ka tagad viņam jātērē laiks un jāskatās kā tu kempo 3 raundus kamerā, līdz pēdējam.
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×