Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/16/20 in all areas

  1. rebudijs

    JB IDC spēles

    Sveiki. Tā kā strauji tuvojas rudens brīvlaiks, tad ilgi domāju, ko JB spēlētājiem un ne tikai JB spēlētājiem - varētu uztaisīt. Pirms aptuveni 2 gadiem pēdējās IDC spēles tika rīkotas no Zatlera puses, tad esmu nolēmis viņas rīkot atkal, lai sagādātu nelielu prieku spēlētājiem. Šajā topikā paskaidrošu, kad viss norisināsies un kā, respektīvi visa informācija, ko vajadzētu zināt. Kurā datumā norisināsies un cikos? Spēles norisināsies 23. oktobrī, plkst. 20:00. Kāda tipa aktivitātes spēlēs varēs sagaidīt un/vai es varēšu vispār saņemt kādu IDC? Viss pasākums tiks rīkots iekš IDP spēļu mapes un tie, kas jau zin par šo mapi, tad norisināsies visāda veida aktivitātes, tajā skaitā - kz, jumprope, jautājumi/apgalvojumi, strelka, visāda veida komandu spēles, kur varēs iegūt IDC visa komanda, ja tiek uzvarēta attiecīga aktivitāte. Uzskaitīju tikai lielākās aktivitātes, bet visa vakara gaitā paskaidrošu, kas notiks un visiem būs iespēja tikt pie kāda IDC, lai nopirktu ko sirds kāro. Kas Jums būs jāievēro IDC spēļu laikā un kādi aizliegumi būs? Noteikti jāievēro vispārējie serveru noteikumi - kā spēlētājiem, tā adminiem. Shop, doublejump katru roundu tiks izslēgts, tāpēc Jums nebūs iespēja viņu atvērt/izmantot. Spēles tiks rīkotas godīgā veidā, tāpēc visiem būs vienādas iespējas iegūt vakara gaitā kādu IDC. Kopējais fonds priekš spēlēm: 100+ IDC. Neliela piebilde un kopsavilkums. Uz spēlēm ir gaidīti pilnīgi visi spēlētāji, pat ja arī nespēlējat serverī, tad noteikti IDC varēs uzvarēt arī jautājumu/apgalvojumu spēlē vai arī spēlēs, kur nedaudz var nospēlēt lomu Jūsu veiksme. Pēc IDC spēlēm ir plānots rīkot komandu spēles, kas varētu būt ap novembri, precīzāk nepateikšu, bet ir tāda ideja pagaidām, par cik es tās neuzrīkoju, kad tika teikts iepriekš par to. Ieteiktu arī iegādāties dienu pirms vipu serverī, lai būtu slots un garantēta vieta serverī ap to laiku, kad notiks spēles. Gaidīšu Jūs serverī un patīkamu brīvlaiku visiem skolēniem!
    17 points
  2. KIBERSPORTS

    clash royale ++

    Meklējam jaunus un aktīvus biedrus Clash Royale spēlei klanā LATVIAN ROYALS Šobrīd ik pēc laika esam maksimālā 50/50 kopskaitā, bet regulāri tiek atsijāti neaktīvie biedri. Uzsvars mūsu klanā ir uz aktivitāti klanu cīņās un kāršu ziedošanā. Šobrīd pēc mēneša esam nonākuši starp top100 Latvijas klaniem pēc royalapi datiem. Pagaidām trofeju ierobežojuma nav, bet vidēji biedriem ir 4000+ trofejas. Neiespringstu diskutēt ko vairāk forumā, bet aicinu pievienoties spēlēt gribētājus. Klanu var atrast pēc nosaukuma meklētājā vai arī pēc uzaicinājuma saites - https://link.clashroyale.com/invite/clan/en?tag=LCVG28YU&token=4xy46fmz&platform=android Jauku piektdienas vakaru!
    3 points
  3. 1 point
  4. Hēra

    Sveicam: gepardC

    Daaaaaudz Laimes
    1 point
  5. Vankaa*

    Sveicam: gepardC

    Sveiciens! :)
    1 point
  6. Clubstep

    Sveicam: gepardC

    Apsveicu!
    1 point
  7. aurum

    Sveicam: gepardC

    Gratz!
    1 point
  8. R0DEmental-

    Sveicam: gepardC

    sveicu, opi
    1 point
  9. exsup

    Sveicam: gepardC

    sveiciens gepi
    1 point
  10. rebudijs

    Sveicam: gepardC

    Sumināts!
    1 point
  11. choko

    Bez cenzūras.

    Skaruu - Diži daudz neko nevaru teikt, nepazīstu. Ir spēlēti gejorgi /joprojam nezinu kā jūs viņus saucat/ spēlēt māki, cik saprotu. Pozitiv un pēc čata var teikt, ka esi down to earth un smadzenes ir savā vietā
    1 point
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×