Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/14/20 in all areas

  1. Sēdi kamerā, tā lai Tevi redz un apsargi var nošaut, nevis speciāli gaidi, kad visi aizies prom un tiksi pie iespējas aizmukt. edit - Tu izmanto kartes nepilnības, kas apgrūtina apsargu darbu. Kartē nav ne lampiņas, kas paziņotu vai ieslodzītais ir kamerā un kameras nevar arī aizvērt. Pieņemsim, tagad apsargi ies šaudīt pa kamerām, lai saprastu, vai kāds ir kamerā vai nē. Tas aizņemtu ļoti ilgu laiku. Tas, ka tāda noteikuma nav, nenozīmē, ka tā var darīt. Piedod, atvaino, ja Tev pašam šo grūti ir saprast, tad man žēl.
    2 points
  2. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/a-total-war-saga-troy/home < ----Pieejams tikai 24stundas. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/the-alto-collection/home https://www.epicgames.com/store/en-US/product/remnant-from-the-ashes/home next week:
    2 points
  3. Neteiktu ka tā būtu kartes nepilnība ,ka pieņemsim nav lampiņas kā visur utml. Dīvaini likās ,ka vienu tu paslapoji kurš arī kamerā sēdēja, uzreiz saprata, bet otru atkal prost noslayoji bez īsti nekādas ziņas. Protams ,ja sēdētu katru raundu 24/7 pieņemsim 2minūtes pret bezjēgā aiz kastes, protams insta slay, bet neteiktu ka šeit kur 1x čalis aiz kastēm noslēpies būtu pelnijis uzreiz slay. Protams noteikumos utt nekas par šo īsti nav rakstīts, tikai ka vajag adminiem ziņot līdz cik ilgam laikam drīkst ventos/kamerās sēdēt. Kā arī diezvai JailBreak kā tāda mērķis ir sēdēt kamerā, tapēc īsti arī tavu stratēģiju neizprast. TLDR : Nesaku ,ka ir slikti slayot adminiem, bet nezinu vai baigi labi ir ,ja čalis to pirmo reizi mapē ir izdarijis, vismaz paslapot no sākuma. Protams katram adminam savs sodāmības mērs, bet jā. Vienkārši gan spēlētājam / gan adminam vajadzētu paskatīties no abiem galiem kas liekas loģiski pieņemsim šādā mapē kur īsti nogalināt tevi nav iespējams iekš kameras.
    1 point
  4. Tu tiešām sāc palikt smiekīgs. Tu padomā ko runā, aizvakar dabūji 24h mute par to ka lamājies trakāk nekā dzērāji kad ir iedzēruši, nākamajā dienā atvainojies un lūdzies unmute, sakot ka tev kaut kas nebija kārtībā. Pat ja kļūdījos par to granade, Tev nav tiesības uzreiz aizvainot mani kā adminu saucot par ''fake admin'' vai ''useless admin''. Tiešam 5/6x jautāji vai spamoji ar caps lock? kā arī vēl parastajā chat spamoji. Diemžēl neredzu adminchat logus, bet tur noteikti var redzēt ka spamoji arī tur. Piedomā citreiz pie savas uzvedības un tad nebūs tādu nesaprašanos ar adminiem un spēlētājiem.
    1 point
  5. e56 kompakts

    androi vs ios

    visi kas ir ios geji khm khm android gang #life
    -1 points
  6. 1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir)Bag'vel 2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda Jums viņš būtu jāsoda, jo laikam ir sacepies uz manis, un tagad pie katra sīkuma man aizrāda utt, Tātad p.k (aptuveni) 19.06, jūsu Jailbreak administrātors Ba'gvel, mani noslayoya kamēr slēpos kamerā, nebrīdinot par to cikos būs slay, prasot viņam kāpēc slay, viņš atbild ar to, ka izmantoju to, ka šai mapei nevar aizvērt kameras un es to izmantojot, bet noteikumus pārlasot, es neredzu kur būtu rakstīts, ka es nevarētu slēpties kamerās, ja neskaita kad admins mani pabrīdina, ka būs slay noteiktā laikā kuru vinjsh būtu ierakstījis. 3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapīte. Jb_mist_v1, mape sākās ap 19:00, bet rounds kurā tiku noslayots bija 3! 4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību Aptuveni 19:07 3 mapes rounds ! Ar cieņu Bob The Builder!
    -1 points
  7. Mana stratēģija ir slēpties, tu man tagad neizdomāsi kā man spēlēt utt, es gribu slēpties es slēpjas, es gribu pushot es pushoju, es gribu buut paklausīgs es klausu!
    -2 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×