Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/03/20 in all areas

  1. Krissy

    Sudzība (JB) _TnT_

    1.Pilnais bana info izraksts no konsoles: [CTBAN] ----------------- [CTBAN] Tu esi CT banots! [CTBAN] Banoja: (1)Anonīmā frodze [CTBAN] Iemesls: bad mic / nav mic [CTBAN] Datums: 2020-07-02 19:50:25 [CTBAN] ----------------- 2.Paša paskaidrojums par situāciju: Man pateica lai eju atpakaļ uz t, ja ir slikts mic, mani pārmovoja uz t, dēļ tā, chatā uzrakstīju: ''''tāpat iešu ct, kad nebūsiet'''' to es uzrakstīju jo tiesši rīt vai parīt taisījos pirkt jaunu mic, bet tad pēc tā teikuma, jeb kāda cita viņs mani nobanoja uz mēnesi, tas reāli nav normāli dēļ 1/2 teikuma banot uz MĒNESI!!! 3.mape: jb_vice lkm 2 rounds, laiks: 22;45-22;55 kautkur tur apmēram.
    2 points
  2. Outpace

    Sudzība (JB) _TnT_

    Nezinu kāda ir šī attieksme, bet krissy ar uzvedību īsti labi neesi izpaudies iekš servera utml., skatoties tos pašus demo, pat serverī nevajag iet. Kā saka "pēc kara visi gudri" šajā situācijā var secināt pēc sava bravūrīguma un baigā varoņa tēlošanas. anyway TLDR, priekš manis arī der ja tiktu unbanots kad pierādīs ka ir jauns mic un nav izcēlies ar kkādu vēl papildus stulbumu līdz brīdim kad tiks pie jauna mic, ja galvenās JB galvas izdomā par uzvedību utml. atstāt tev to nedēļas banu, tad unbanu tev ātrāk arī nedošu. Viss atkarīgs no tā cik spēj mainīties. Kā jau redzēji adminu reāli nedabūji dēļ savas attieksmes , protams to tu vēl nesaproti, bet no šādas attieksmes nekur netiksi, iespējams sapratīsi to tikai pēc gadiem kad būsi attīstītāks(nav domāts kā apvainojums) anyway, sorry ka tik ļoti ievilkās šis teksts, bet ceru ka mainīsi vismaz nedaudz savu uzvedību, jo kā redzi sekas nav vienas no tām labākajām.
    2 points
  3. _TnT_

    Sudzība (JB) _TnT_

    Bans par attieksmi. Tev rebudijs aizrāda par sliktu mikrofonu, bet labprātīgi tu pāri neej, tiec pārmests. Tad vēl čatā bravūrīgi uzraksti, ka vienalga iesi CT tad, kad adminu nebūs online. Manuprāt, likumsakarīgs CT bans. Ja ne mēnesi, tad nedēļu noteikti pasēdēt vajadzētu, pārdomāt uzvedību. Nesen vēl pieteikumu uz ACC rakstīji... @Outpace Atstāšu šo tavā ziņā.
    2 points
  4. Pārkāpēja profils / steamid / niks: ID profils vai arī Steam acc Mape / Serveris / Datums / - atrast var šeit Pārkāpums: Izmanto manis personīgo attēlu no citiem avotiem - savam Steam profilam. Nedevu šim lietotājam ne mutisku, ne rakstisku atļauju serveri vai forumā, kā arī PM-saziņā vai citos saziņas veidos. Papildus informācija : Pārkāpējam tika aizrādīts jau šajā mapē pēdējos 3-5 raundos no Admin - Rebudija (Paldies) P.S. Saprotu ir daļēji tizli ņemties ar neattīstiem bērniem, bet nu ir robežas, (Ir tomēr jāizrāda cieņa pret foruma spēlētājiem) kuras nedrīkst pārkāpt. Daļēji īstenībā šis attiecās uz forumu, bet foruma lietotājs spēlē Foruma serveros ar to pašu STEAM profilu, kas ir pieslēgts ID - profilam.
    1 point
  5. inwiity

    Musician.

    9/10 nesen jau ieliku šito
    1 point
  6. Izlaboju pāris vietas noteikumos, nekas liels netika izmainīts, bet būtu vēlams visiem pārlasīt noteikumus kā spēlētājiem, tā arī adminiem, lai nav pārpratumi serverī. Spēle, kura tika izņemta no noteikumiem, jo tā ir pašsaprotama aktivitāte un nedomāju, ka ir vajadzīga specifiska norāde noteikumos. Diena, kura izlabota, lai nav nesaprašanās savā starpā. Kā arī par apzinātu massfk ir mainīts sods, jo tas citreiz notiek pārāk bieži un vajag nedaudz stingrāk to visu uztvert. Sekojam līdzi noteikumiem, tie var mainīties jebkurā brīdī.
    1 point
  7. Tu nedēļā 2banus dabūji, ofic nebūs.
    1 point
  8. Bans tikai ne par FK, gribēju izmantot custom iemeslu, bet ieliku šādu bana iemeslu. Tu nevari atrasties pie CT, regulāri pārkāp noteikumus, veic padsmit fk. Kāda jēga Tev iet pie CT, ja atkal saņemsi banu?
    1 point
  9. 1.SERVER: ██ [LV] ★ LATVIAN JAILBREAK #IDenty.lv ADMIN: outPace^ REASON: "personiskās informācijas izplatīšana" TOTAL: 91 days TIME LEFT: 90 days 2. Sveiki! Cik noprotu, tad vakar pa nakti, vai arī šorīt tiku banots no Identy JailBreak servera! Iemesls tam bija 'Privātas informācijas izplatīšana'. Es atrodu bildi google, ielieku vinu steamā un cik skatos InsaneCamper jau ir uztaisījis sūdzību par manu profila bildi. Bet lūdzu paskaidrojiet, tad jau es skatos, ka vienam cilvēkam ir kāda cilvēka bilde profilā, tad es tik pat labi arī varu uzrakstīt sūdzību un pateikt, ka tas esmu es viņa profila bildē. Kā arī apmēram ap pk. 22:50-23:20 , servera adminsitrators Rebudijs, man palūdza lai nomainu bildi , pieklājības pēc, ka tas neesot smuki! Protams uz to es viņam atbildēju ar to , ka es ejot gulēt nomainīšu bildi, ar ko Rebudijs man piekrita un vairs neko neteica! Es ejot gulēt protams biju aizmirsis nomainīt bildi, bet tagad piesēžoties pie datora, es nomainīju sava steam profila bildi. 3. Summer mapē vakar ap 22:50-23:30 tur čatā mēs ar Rebudiju par šo rakstijāmies!
    -1 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×