Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/10/19 in all areas

  1. IDENTYlv

    Sveicam: lāčus

    Šodienas gaviļnieki lātsis svin savu 25. dzimšanas dienu MADYOGA svin savu 28. dzimšanas dienu Veselību stipru, Allaž gaitu ņipru, Brīnišķīgu omu, tūkstoš labu domu. Garlaicību nepazīt, visus darbus padarīt, Izklaidēties arī prast, visur dzīvē prieku rast. Sveicieni no IDenty.lv administrācijas!
    3 points
  2. faz

    Musician.

    8/10 Dj Shadow man vienmēr ir paticis un dziesma ir interesanta, arī lirikas ir okej. "Journey far, learn who you can be, but you can learn who you are when you around family"
    2 points
  3. excalibur

    Sveicam: lāčus

    Sveicam vecos papas, īpaši yogiju.
    1 point
  4. Vankaa*

    Musician.

    7/10
    1 point
  5. conca

    Sveicieni 8. martā

    Mīļi sveicam visas rozā nika pārstaves oficiālajā sieviešu dienā. Jums, sievietēm dots milzīgs spēks, Ko būtu neizmantot grēks, Tas jūsu augums, jūsu smaids, Tik jāzin visam īstais laiks. Tāpēc novēlam jums visām skaistu un ziediem pilnu šo dienu! Atceraties mēs jūs ļoti mīlam! Sveiciens no visas IDenty administrācijas
    1 point
  6. Krums

    IDENTY 10 Gadi

    Tātad riktīgi nice ja. Tas ir pirmais. Otrais. šitais būs deep. prieks, ka ir vieta kuru var saukt par mājām un ir cilvēki kurus var saukt par saviem vienīgajiem draugiem. es te esmu bijis nedaudz, nu no bursta ja un ir kruta a. ir piedzīvoti ups and downs, bet viss galu galā ir sagājis un izvērties par baigi kruto pasākumu kurā vienmēr visi būs gaidīti un uzņemti ar atplestām rokām. daži izņēmumi ofc. protams, bez rombixa nekā - mvp. akka tāds +/- noname, tik postot māk. id ir tik ļoti mani iedvesmojis, ka pēc reģistrēšanās esmu beidzot nometis svaru. kā jau iepriekš teicu es te esmu tikai nedaudz, bet kopumā esmu ļoti labi pavadījis laiku ja. es nedaudz raudu šito rakstot, btw. bez šiem brīnišķīgajiem cilvēkiem es diezvai būtu tas cilvēks, kurš es esmu pašlaik - anti-sociāls, jo vienīgais ko es gribu darīt pēc skolas ir atrasties ID serveros un čatot ar krutajiem ID plebiem. vajag surfu un bhopu, lai froks un pārējie lēkājoši/lidojošie frīki negruzās. paldies. 1.6 arī var piemest, bet visi zin, ka tas irrelevan t (pretīgs emote bez tās atstarpes. laikam kaķis) geims. kā es tāpat arī pārējie krutie pipari un piparenes gaida awardus pat NOTY 2k18 btw. bik aizkavējāties, bet es visu vārdā piedošu. pāris novēlējumi. akkam novēlu atrast draudzeni cerams līdz ID 20 gadiem. laiks tiek dots tik daudz, jo mēs visi zinām cik tas mūsu foršajam un vienreizējajam ARTŪRAM ir grūti. ; ) Sandi, veiksmi tev nokārtot tiesības, lai būtu, kas ved uz mītu. (ā, savācās uz mītu joptv, cilvēks taisa, bet neviens nepiesakās. zinu, ka arī neesmu pieteicies. vainīgs. nav attaisnojuma. ) un vēl izturību, protams, noturēt visus šitos radījumus aukliņā, kamēr tajā pašā laikā varētu attīstīt un pilnveidot ID komūnu. te kaut kur pa vidu gribēju iespraust, ka paldies visiem valdības locekļiem, ne tikai tiem kaut kādiem mainiem vai kā tur viņus. bez bt un visiem pārējiem sava brīvā laika tērētājiem ID labā bez nekādas samaksas, kuri strādā svaigi sviedros viss šitais pasākums nebūtu tik kvalitatīvs un sakārtots. visi pārējie kurtie čaļi un čalenes, novēlu jums izbaudīt turpmākos pāris desmit gadus, kuros gan jūs, gan jūs bērni izaugs ID. bērni laikam kopā ar ernestu pieaugs, bet nu tas tā. saprotu, ka viss šitais teksts ir kišš mišš, bet nu sorī šodien var. ko vēl var pateikt hmm. viss jau ir pateikts - visi forši un labi un nemainieties pls, vismaz mani pašlaik apmierina, laikam katram savs. piedodiet par neekstistējošajiem komatiem vienkārši nemāku viņus. nu tās manas domas par aizvadīto laiku te 3vārdos. ata
    1 point
  7. excalibur

    IDENTY 10 Gadi

    its crazy, tāda sajūta, ka nekur citur šāds cipars nekad nav bijis sasniegts. Paldies visai administrācijai, gan kā arī mūsu serveru adminiem par superīgo laiku ID lai arī ar kādiem ups and downs tas nav bijis. Varbūt tiešām kādreiz arī būs iespēja, ka pēc saviem gadiem 10/15 varēs redzēt jau dažādu opju sīčus identy serveros un aizliegt viņiem to un šito! Katrā ziņā, novēlu tikai to labāko, jo nu var tikai un vienīgi uz augšu, uz leju nav variants!
    0 points
  8. skaruu

    IDENTY 10 Gadi

    Teiksim tā, neizdevies gads, zaudējām labu cilvēku - faziju. Mēs Tevi vienmēr atcerēsimies! Kur šampanietis, salūts un uzruna televīzijā?! Salut!
    0 points
This leaderboard is set to Riga/GMT+03:00
×