Jump to content
♡︎ Akmens ツ

Nepamatots silence Jailbreakā- Nezinkas

Recommended Posts

1. [BoomPanel] --------------------------------
[BoomPanel] You have an active silence
[BoomPanel] Reason: abusive/toxic
[BoomPanel] Timeleft: 21 hours 50 minutes
[BoomPanel] --------------------------------
2. Paša paskaidrojums par situāciju | Tā sākas ar visu, ka mums bija jālec climbs un nezinkas teica izies pirmais izdzīvos es gāju un atjēdzos ka kāpnes var izmantot, izgāju izmantojot trepes, kas atradās iekšā pašā climb`ā. Uzkāpu augšā un viņš mani nošāva es viņam jautāju: "par ko tu mani nošāvi, kāpēc tu mani nošāvi" un viņš atbild "tā nav iziešana" un es apstulbis viņam paprasīju kā nav? tu neko neteica par cheat`ošanu u.t.t, bet viņš ignorēja un pateicu viņam tā ir iziešana ar cheatošanu smart ass, bet  iedeva man silence uz 24h par abusive. Jā saprotu ka bija toxic, bet es neko nepateicu voice chata kapec man iedeva silence ja tas viss notika chatā? Nezinkas ir vienīgais admins kur štā terorizē tieši mani, nezinu kapēc, bet varbūt ka es daudz runāju. Un domāju, ka tas ir ļoti pārspīlēts silence par izteicienu "smart ass" jebkurš cits admins kam pateiktu to viņš pasmietos vai pateiktu kautko pretī, bet nezinkas man iedod 24h silence par netik rupju izteicienu.+ Ja kāds cits to pateiktu, piemētam, gemy, tad vins max stundu uzliktu. Kā tas strādā ka es tā tieku terorizēts vienīgais no nezinkasa puses tik ļoti?
 

4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi silence.| Neatceros, bet nebija tālu no sākuma

P.S. sorry par slikto gramatiku, viss tika rakstīts lielā steigā.

auto-20200410-2134-jb_snow_v2.dem.bz2

Edited by ♡︎ Akmens ツ
Link to comment
Share on other sites

Jau biji ungagots, nezinu pēc cik ilga laika bet jā.

Par pašu čītošanu piezīme, nevajag atkal pārspīlēt ar katru sīkumu ko varētu noteikumos ierakstīt, un teorētiski tā nav čītošana un tā nav iešana. Čītošana pēc būtības būtu kkāds gravity n shit, nevis pavisam cita struktūra un posms, bet mans opinion tikai.

 

Nezinkasam mutisks brīdinājums, ja nespēj valdīt emocijas ka pilnīgi silenco tad paņem pauzi nevis randomā iedod punishmentu, un foršs sākumā 30d gags ko laikam gribēji dot, bet vismaz smadzene aizgāja vismaz uz pareizo brīdi tajā brīdī, bet ne līdz galam.

 

 

ty

:tc: 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×