Jump to content
gurix

[Unban] ZUSSH GENG | gurķis

Recommended Posts

Mans niks: ZUSSH GENG | gurķis
Mans steamID: 76561198867028569
Admins: preacher
Admina steamID: 76561198258991042

Serveris: all servers
Iemesls: Wallhack
Laiks kad nobanoja: 2018-12-30 00:06:40
Bana ilgums: mūžīgs (0 minūtes)
Links uz banu: links

Demo: -

Paša paskaidrojums par situāciju:

Personiski neizmantoju nekāda veida palīgprogrammas kas uzlabotu manu playstyle (wh,aim,ect) vienīgais ko es izmantoju ir macro uz peli lai vieglāk registrot bunnyhop uz rullīti tas arī viss. + man ir VIP privelēģijas kas rāda izdarīto damage šaujot caur sienu tāpēc redzu ja kādam izdaru damage tad arī turpināšu caur viņu šaut. . :/ mans viedoklis ir izteikts, varat skatīties demo.

Turas veči

 

 

 

 

 

Edited by JWondergurķis
Link to comment
Share on other sites

Labdien tauta!

Kā pub admins, darot savus pienākumus, esmu secinājis, ka šī persona lieto WH, un tikai WH.

ir divi demo, kurus esmu izskatijis

1. de_cache2018-12-29 21:06 35.4 MB

2. de_nuke2018-12-29 21:41 46.1 MB

de_cache stāsts vienkārš, katru roundu stāv forkliftā un gaida terroristus ar nevainojamu precizitāti, kad tieši iznāk no MAIN un SQUUEKEE, praktiski PRE aim uz headshotiem, un protams, ja neviena nav, tad viņš pušo. bija situācija, ka iepušo MAIN, randomā pasaka, ka  viens būstā. how do u know bro, ka 1?

de_nuke viss sākas ar otro raundu ejot no Tside uz outside, izskatās, ka gaida, kad pušos ārā no A main, insta nošauj + uzreiz preAimo uz secret un ieliek galvu. tālāk vnk gaida stūros, kad izlīdīs jau ´´noskatītais´´ upuris.

 

playstyle īpatnības: viņš nespēlē uz misiju, info nevajag, spēlē solo spēli gan ct side un ts side, vnk frago un tas ir viss.

tik daudz wtf momenti ir kad ir nulle info, pluss visi vārās pa mic, ka stepus nevar dzirdēt, bet viņš visu zina un šauj insane.

visam pielikās punkts, kad dd2 aizgāja šhortā no ct side, priekšā bija smoke, iezūmoja ar bot gun pie smoke, smoke beidzās, salika visiem  galvas, 3 purniem, tā itkā zinātu, kur visi nostājušies bija.

darbs ban team, ja izsecinās, ka neko neizmanto, tad sorry no manas puses. GL and HF.

Edited by preacher
Link to comment
Share on other sites

Pārāk daudz momentu, lai pierakstītu katru atsevišķi, bet izteikšos kopumā.

Pat Nuke demo nevajadzēja skatīties, pilnīgi pietika ar Cache. Preachers principā pateica visu, čalis pušo tikai tad, kad neviena nav. Un ja kāds ir, tad līdz galam nepušo, pagaida kad pretinieks izlīdīs, to nošauj, un tad tālāk pušo. Visvairāk sasmīdināja preachera minētais boosta callouts. Pašam nebija pilnīgi nekāds info, bet zināji voice chatā teikt, ka ir uz būsta un precīzi pateici, kad noleca. To visu pateici, pirms vispār varēja izdzirdēt piezemēšanās skaņu. Tālāk, neskaitāmie wallbangi un tie "nejaušie" walltapi. Ar AUGu, precīzi uzflikots uz ķermeņa no forklifta uz maina. Visu aptveri izliki pretinieka vēderā, lieki piebilst, ka AUG nespēj izdefot to sienu. Un tad tie usual walltapi, kur ik pēc dažām lodēm precīzi uzfliko uz pretinieka, un tad momentā fliko atpakaļ. Vēl ir arī brīži, kad apstājies sava puša vidū, jo negaidīji, ka pretinieks tomēr pušos pretī, un tad nogaidi. Lieki piebilst 0.01 sekunžu reakcijas, kad pretinieki izlien izpīkot. 

Teikšu atklāti, manuprāt pat necenties to slēpt. Pat ja centies, tad ļoti švaku darbiņu esi padarījis.

Bans paliek.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×