Jump to content
linceens

Atkartota sudziba par zatleru

Recommended Posts

Admins:Zatlers

Paskaidrojums: Tatad admins apgalvo ka ''chilli pica'' nav apvanojums, tad kapec sms admin ir apvainojums? Tas nav nekas tads, kinda pieduriens, tads pats pieduriens, ka chilli pica... Sanak vins var aizvainot kadu, un citi vinu nevar aizvainot? Nesaprotu kapec tam zatleram vispar ir SA, ja vins ar to vispar neprot apieties, daudzas reizes ir bijis ta ja kads vinam nepatik, vins prosta izkiko no servera, ka ari biezi vien suta speletajus ''dirst''. Lugums izskatit kadam so sudzibu, un lai zatlers nelien nemaz te. Sudziba kaut kam augstakam par zema limenja zatleru. ps. sudziba kuru vins pats izskatija, lai gan sudziba bija par vinu. - 

 

Demo: nav

Rounds:nav 

 

 

 

Edited by linceens
Link to comment
Share on other sites

Piedūriens vai nē, bet sakot vienu un to pašu "piedūrienu" bez apstājas nav īpaši ieteicams, arī kā mazi bērni, "Viņš mani saukā par čili picu, es viņu tagad par sms sa saukāšu" Šobrīd saprotu arī zatleru no viņa puses ,ka pusserveris spamo savu "smssa" un apnīk, vienkārši apnīk, neatceros kā mani brīdi saukāja pubā pirms kāda laika, bet arī vienkārši apnika šie ļevie "aizvainojumi" ,ja tos pat tā var nosaukt,katram ir savas robežas.

Šobrīd nevienam neko neaizrādīšu, jo tiešām abas puses ir vainīgas un ,ja arī pieņemsim warnotu zatleru šobrīd, tad uzreiz uzrastos jautā'jums kas skaitās abusive or smth , un kas nē. Tapēc vienkārši laiks beigt rakstīt kkādus mīļvārdiņus ko pats negribētu dzirdēt pret sevi un viss notiksies. Katram ir savas robežas, un nevajadzētu gagot/mutot pēc pāris šādām leksikām, bet pārlieku spamošanas, pārrakstīšanas rezultāts būs šāds.

 

 

par unbanu es pat nezinu kapēc vispār raksti šeit, jo tev 100% ir jābūt banam par aktīvubanu, kamēr tev pirmais acc ir banots, ja biji tik gudrs dabūt vac uz sava ctbanotā acc tad arī vajag domāt risinājumu tam, nevis sūdzēties pilnīgi kur nevajag.

 

p.s. nezinu kur tā tevi par čilipicu saukā ,jo čatlogos neko tādu neatradu. 

 

 

:tc:

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×