Jump to content

Haijfaiv

Lietotājs
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Haijfaiv

  • Birthday 09/30/1999

Profile Information

  • Vārds
    Armands
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

3142 profile views

Haijfaiv's Achievements

  1. Tik pat kā nekas, uz darbu ir visu laiku jāiet klātienē, protams, ievēroju masku vilkšanu utt., kas nereti tomēr traucē, pārsvarā vienkārši traucē elpot, ja diez gan daudz darba un visu laiku esi steigā. Varu darboties arī attālināti, bet darba specifika tomēr prasa, lai vismaz pāris dienas nedēļā būtu uz vietas. Skola arī nesen tikai sākās attālināti, visu laiku braucu uz mācībām, dēļ mācībām dabūju pat 14 dienas karantīnā sēdēt, jo kursabiedram kovidnieku atklāja. Bet nu lielos vilcienos, man baigi pasākumi lielām masām tāpat neinteresē, ar čomiem patusēt neviens nav liedzis(vismaz nebija, šobrīd neesmu iedziļinājies), aizbraukt apskatīt kādu foršu vietu Latvijā arī neviens nav liedzis, varbūt problēma tikai ar ēšanu ārpus mājām, bet arī tas man šobrīd īsti nav traucējis. Un teikt, ka baigi kaut ko ietaupu vai neietaupu, to gan neesmu pamanījis, domāju, ka tērēju pat vairāk, jo sēžot mājās varbūt neeju tik daudz uz veikalu, bet vairāk sūtu ēdienu uz mājām vai pērku lietas dzīvoklim. Bet no pozitīvās puses, tomēr vairāk laika un motivācija ir palikusi pašizaugsmei, lai apgūtu jaunas iemaņas utt. :)
  2. Nu SSD ir obligāta prasība, manuprāt. Ja dators tiešām ir sīkajam, tad uzraksti PM, HDD varu pa velti uzdāvināt.
  3. Haijfaiv

    androi vs ios

    Lietoju ikdienā gan android (darbam), gan iOS ikdienā. Kā jau minēja, iphone labi saglabā savu vērtību, ja labi uzturi, tad pārdosi par labu ciparu arī pēc 3 gadiem, manuprāt, arī aplikācijas strādā daudz ātrāk, jo vienkārši ir optimizētas iOS''am. Pats build quality man arī patīk daudz labāk, protams, ka tagad jau daudzi telefoni vairs neatpaliek, bet tāpat man patīkami vienmēr svaigu iphone paņemt rokā, jo tiešām var just, ka viss ir kārtīgi sabuildots, visas pogas patīkami spiežas ar ''klikšķīti''. Arī tā skaņas izslēgšanas poga, kas ir fiziski telefonam nevis softa līmeni ir cool, citiem neesmu manījis tādu lietu, nezinu kāpēc. Neteiktu, ka iphone ir way to go un vienīgā labā lieta pasaulē, bet pašam bija gan iphone 6 (neilgu laiku esmu lietojis arī 4s un 5s, tos gan vairs negribas pat tuvumā redzēt), gan tagad XS un esmu apmierināts. Nezinu kur jūs izrakāt, ka aukstumā slēdzas ārā, jo tas man liekas jau kopš iphone 6 (2014? gada) ir sen safixots, ja nemaldos, pat 5s neslēdzās ārā, bet par to 100% neesmu drošs. Androidam atkal savi plusi, ka var cracked softus viegli uzlikt, kādam noteikti ir svarīgi arī to pašu mūziku ielikt telefonā nečakarējoties, youtube vanced ir top lieta, vienmēr mašīnā lietoju. Bet par to atļaušanos gan ir lame arguments, ja nemaldos, jaunais iphone, kas nāks ārā rudenī, maksās sākot no 699$, kamēr tie paši samsung maksā ap ~800 euro sākot. Tas arguments derēja aptuveni tad pat, kad iphone pie -20 slēdzās ārā :D
  4. cool backgrounds, tikai izdzēs popcorntime un pārej uz stremio. 8/10
  5. Video nebija slikts, bet viņu dislike'os tikai dēļ tā, ka to uploadoja YouTube un tas ir rewind.
  6. Man uzreiz daudz jautājumi rodas pildot : 4 un 4.1 vajag pārformulēt, jo sekot kontiem un redzēt reklāmas nav saistīti. Es nesekoju nevienam kontam, bet reklāmas redzējis esmu, uz katra stūra reklamējas. Kā arī 2 un 4 kinda dublējas (pēdējā daļa) 5. Kāds, Jūsuprāt, ir uzņēmumu soc.tīklu komunikācijas uzdevums/-i? Te vajag precizēt, pēc jautājuma noprotu, ka tev interesē atbilde vispārīgi, ne tikai par TELE2, attiecīgi tur derēs pilnīgi visi atbilžu varianti. Vai arī vienkārši nesaprotu, ko tu ar šo statistiku pieradīsi, ja nu vienīgi to, ka pastāv viedokļu daudzveidība (liekot uzsvaru uz JŪSUPRĀT) Lai tev veicas gala darba izstrādē, pieļauju, ka tas ir kādam tehnikumam
  7. Man pings, es nedzirdu

  8. Ace sick, tikai viss video liekas baigi sliktas kvalitātes, tas pirmais kas baigi lec acīs jau sākumā, iespējams, ka jā, dēļ tām krāsām.
  9. Haijfaiv

    Musician.

    Tīri nice, nav mana gaume, bet kaut kādā mašīna braucot uz jūru varētu uzslēgt.
  10. Nezinu, pārāk pārhaipota dziesma, manuprāt. Kaņepes daļa vēl ir ok, atskaņas un kaut cik klausāma, bet Jarāns galīgi ir zaudējis līmeni pa gadiem, nu nesanāk viņam vairāk, sorry. Un tas, ka viņš visur jauc iekšā funfacetv arī sāk bik jau riebties, saprotu, ka šitajā dziesmā tas ir ar tādu domu, bet mainly viņš to dara jebkur un visu laiku, īpaši to Norbertu. Streami kind of viņam ir ok, bet tos es arī vairs neskatos, kaut kā nesaista. Paklausies kā viņš agrāk spridzināja.
  11. Nice video, tikai nevar saprast ar ko tu īsti filmē, lieto stabilizatoru vai nē? Tā kā stabils kadrs, bet šūpojas uz malām.
  12. Draugam uz laptopa pilnīgi identiska lieta, pagaidi kādu laiku, es domāju, ka viņi izlaidīs kaut kādu update un safixosies, gan jau paši kaut ko sačakarējuši ir, man viss ok it kā iet. Protams vēl ir variants, ka tev vienkārši kaut kas ir nodedzis vai netiek normāli dzesēts, tad arī var būt frame dropi un freezi. Bet ja sākumā viss iet kad ieej spēlē, tad nodedzis stabili nav.. paliek vai nu pārkaršana vai kaut kāds windows/cs:go bugs, kuru safixos kaut kad. Vai arī liels usage kā jau minēja, palaid spēli, ieej DM kaut vai un paskaties cik CPU/GPU usage, ja tur uz 100 sit, tad stabili būs freezi un frame dropi..
  13. Pārkāpēja niks & IP 10 -Dubqsep. 176.67.35.164:27005 Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) http://failiem.lv/u/whrpula Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums - sakums Pārkāpums (piem. wallhack) Mario rooma kill Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Ielēcu mr un nosava chalis. Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) surf. PS. Tikko 2x kill mani mr.http://www.bildites.lv/viewer.php?file=f4ui45zlxucwpq2vtlc.jpg
×