Jump to content
lomaj

sūdzība/pub/clubstep

Recommended Posts

1.  clubstep  - ja pareizi atceros, ja kļūdījos atvainojiet.     Tika piešķirts perm. silence.

2. Šo te saņēmu pēc bana. Saņēmu nedēļas banu, forumā bija "verbālā caureja". Laiks pagāja.. dažas dienas pēc bana iegāju serverī, spēlēju, bija uzlitks tas trakais kablstouns, neko spēlēju tālāk, nomutoju dažas personas, jeb agresorus, kuri pēc foruma apmeklējuma diez ko labi neuzvedās serverī un tā. Sķiet, ka pēc šīs mapes, BET varbūt pēc minūtēm 20. spēlēju vēl vienu mapi. Tas tā. Pēcāk ienācu forumā, un adresēju ziņu iekš čata rpiekš @akka  un @boomix par, ja pareizi atceros lagiem, jeb frīziem iekš spēles, lai gan pings bija super un fps tā pat. 

un uzreiz pēc teiktā, sāku saņemt dažādas negācijas, es protams parādā nepaliku un 100 punkti neatceros, bet kā jau boomix teica, ka visus čata logus saglabā, izskanēja no viena vai otra banteam, laikam jālike perm bans jeb "silence" tev, t.i MAN iekš servera, nu neko gāja ņigu ņegu un tad laikam nozudu šķiet tā biaj 4diena, tā tad 5dien darbs. 

 

Pēc pāris dienām ienācu serverī, čatā rādās, ka kāds ir saņēmis perm silence un es vēl tāds nosmīkņāju un neko, spēlēju tālāk.. dodu virsū, tur infu stāstu un tā... bams  saprotu, ka tas perm silence iedots man! 

Jautājums, par ko un kad, jo abās mapēs, kurās spēlēju - iepriekš stāstīju, visi nelabvēļi tika mutoti, lai man nekārotos ko atcirst pretī un dabūt nepatiesu banu. Lūk tā, secinājums ir, ka šis silence ir iedots pēc pēdējās foruma diskusijas, kurā viens banteam loceklis izteicās, ka vajadzētu, jeb vajag, jeb vajadzēja iedot man permu. 

Es jau it kā bij usamierinājies, domāju, labi, spēlēšu tā pat, tas ir pubs, var iztikt arī bez skaņas principā. 

 

Bet šodien, pēc kādas pauzes uzspēlēju, saņēmu dažas negācijas, lamuvārdus, no servera spēlētājiem un  pēc tā nesekoja ne bans, ne brīdinājums, ne mute. Saprotiet, jā, es tur pašā pirmajā reizē par daudz atļāvos un aizsvīlos utt. Par to saņēmu sodu, nedēļu banu. Tāpēc nolēmu uzrakstīt šo te penteri, jo tomēr amati ir sadalīti, noteikumi izveidoti utt. 

Bet šis te silence ir nepaties un bez jeb kāda iemesla.

 

Tiem kas šeit vēlas izgāzst žulti, nerakstīt. Tāpēc ir domāts foruma čats, kā viens šejienietis izteicās.

 

 

Edited by lomaj
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, skaruu said:

pēc parauga arī mākam? :)

Kaut kāds enter vai kas nospiedās un posts izveidojās pirms vispār sāku rakstīt, atvaino.

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, lomaj said:

1. Bet šodien, pēc kādas pauzes uzspēlēju, saņēmu dažas negācijas, lamuvārdus, no servera spēlētājiem un  pēc tā nesekoja ne bans, ne brīdinājums, ne mute. Saprotiet, jā, es tur pašā pirmajā reizē par daudz atļāvos un aizsvīlos utt.

2. Par to saņēmu sodu, nedēļu banu.Bet šis te silence ir nepaties un bez jeb kāda iemesla.

1. Admini fiziski nespēj atrasties serverī 24/7, līdz ar to, pret tevi vērstās negācijas tika palaistas garām, jo tajā brīdī nebija adminu serverī. Ja būtu bijis es, sodu saņemtu visi iesaistītie.

2. Pēc kopīga brainstorm starp adminiem un lietotājiem, mēs nolēmām vairs banus par abuse nelikt. Tā vietā tiek piešķirts komunikāciju liegums, pirmais pārkāpums 5min - 2h, otrais 1d - 7d, trešais 7d - 30d un ceturtais pārkāpums permanent komunikāciju liegums.  Skatoties kādas pakāpes pārkāpums ir pieļauts, tiek pieņemti attiecīgi mēri. Lielākajā daļā gadījumu piemēroju maksimālos termiņus, t.i. 2h par pirmo, 7d par otro, utt. Reti kurš dabū minimālos vai vidējos, kā jau teicu, atkarīgs no pārkāpuma mēra. 

Nedēļas bans tev tika piešķirts tikai tāpēc, ka turpināji aizvainojumus adminu čatā, kā arī nika maiņu veidā. 

Runājot par pašu silentu, tas ir pilnībā pamatots. Ne tikai uzvedība forumā īsi pēc bana iztecēšanas (bana laikā centies izdvest nevainīgas remarkas šur un tur, bet ko līdz saņēmi unbanu, tad arī pavērās laidera vārti. Diez gan skumji, teikšu atklāti), bet arī dzan uzvedība serverī kopumā, it sevišķi, kad neviena admina nav online. 

Tavu servera čata vēsturi neskrīnošu un šajā topikā nemetīšu, jo paliek pretīgi lasot. Visi, kuri ieinteresēti, viegli to var atrast "CSGO>Spēlētāji" izvēlnē, ierakstot tavu niku un uzspiežot uz tā. Tur sanāk komunikāciju liegumi desmitiem permiem.

Perm silent paliek.

 

P.S Iespējams, ir kuri domā, ka paša sūdzību ir biased izskatīt, bet centos visu pēc iespējas objektīvāk izklāstīt. Slēdzu ciet, lai nav tirgus. Tie, kuri vēlēsies izskatīt un izteikt savu verdiktu, tāpat varēs atvērt. 

Link to comment
Share on other sites

Edits: Silencu noņēmu, jo cilvēks privāti atvainojās. Ja atkārtosies, tad tiks sodīts bargāk, bez iespējas iegūt unsilence.

Edited by Clubstep
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×