Jump to content
oMa

Ruf

Recommended Posts

Nuuuu, būtu feini, ja tu pierakstītu klāt momentus, kur viņš lieto acīm redzami, jo man nekas nereāls tur neizskatījās. Varbūt viens prefairs kkur 17. minūtē, kur tā pat varēja dzirdēt pretinieku. Būtu labi, ja kāds cits apskatītos.

 

on taking a closer look :

 

Es nepierakstīju to popdoga kaksi 1. roundā, jo man tas nelikās nekas īpašs un arī to 3. roundu, ko ome minēja, jo to es arī neuzskatu par wh epizodi.

] 07:35 pre-aims ct longā
] 11:48 pushojam T appus, peec tam minstinamies, kad tuvojas pretinieks.
] 11:58 sidestep ejot ārā no appiem, kaut arī ieraugam pretinieku tikai pēc tam, kad viņš izšauj?
] 17:40ish - savējo clearly nošauj mainā no kreisās puses, bet kaut ko minstinamies un prefairojam pretinieku, kas nāk no T respa?
] 20:29 prefairs (un tas moonwalks uz atpakalju for no reason) uz pretinieku no labaas puses, kas walko aiz vagona?
] 26:42 dzirdam šāvienu slīpajā, ejam pa augšu B saitā (ar sānu?) vispār neko nenočekojam, bet preaimojam spotu, kur ir vienīgais pretinieks
] 28:47 spēlējot pub serverī ieejam B saitā vispār neko nenočekojot, izvelkam nazi un skrienam tālāk
] 31:40 šito prefire festu biju kkā palaidis garām, wtf?
] un the little things like skatās uz mainu no zaļā/vecā heavena, kad tur neviens nav. un tad vnk stāv aiz vagona, kad mainā stāv čalis ar awp. Pēdējos roundos vispār paiet 3 sekundes, kad viņš ienāk A saitā un uzreiz izvelk nazi un skrien uz B, jo tur ir visi pretinieki, kaut arī nav bijusi nekāda infa.
 
Varbūt ar pirmo reviewu biju pārsteidzies, jo max kaitina šitie suņi, kuri izvelk nazi un inspecto/griež sienā 500 reizes un lēkā pa apli, nevis iet un actually spēlē spēli. Bet nu, simts procentīgi es neesmu pārliecināts, jo es reti kad esmu redzējis tik garlaicīgu demku. Čalis pirmo halfu pie CT nospēlē 12/13 gandrīz pilnā serverī, es tad labāk skatos kā toms spēlē league of dibens. 
 
In conclusion : 
Ja atceras pēdējo demku, kuru skatījos no pub servera (šķiet viens no nika reportiem), kur jau 3. roundā biju 100 procenti pārliecināts, ka kkāds sīkais kuboja, tad šeit es neesmu 100 procentīgi pārliecināts noskatoties visu demku. Vai esmu simts procentīgi pārliecināts, ka čalis ir tīrs? - nē, tāpēc negribu ne uz savu roku ne banot, ne slēgt ciet topiku. Gaidu, kad pārējie admini/banteam apskatīsies. 
Katrā ziņā, paldies omei un erneram!
Link to comment
Share on other sites

jau 1 raundā popdog, gribeja kapt augšā mugurā, bet kolīdz čalis pagriezāsa atpakaļ, tā viņš pārdomā :D

3 raundā kad viņš avy pēkšņi ierauga mani conector? un tad uzreiz otru čali uz b?

Edited by oMa
Link to comment
Share on other sites

Fazijs paprasija lai izskatu demo. Viņš spēlē nepārāk labi, bet viņš perfekti preaimo visu, viņš vienmēr zināja kad ir droši iet ārā no pozīcījas un arī kad pušot. Wh for sure.

 

Edited by ernerino
Link to comment
Share on other sites

Tie prefi bija pārāk labi lai būtu kkādi veiksmīgi timingi utml. 

Vissvairāk patika ,ka raundos kad neviena tuvumā nebija vienkārši skrēja cauri bez corner checkiem utt, kad kāds bija tad uzreiz sāka kko pārbaudīt utml, raunds kur čalis izskrēja caur b bez nekāda checka bija vispār punkts uz i ,ka kkas tur nav kā vajadzētu būt.Jau pēc CT side bija skaidrs.Bija vel skaisti brīži, kad tieši kad nāk ārā enemy`s tieši uz citurieni paskatās, nedaudz smaida dvesmu uzdeva pēc tādiem brīžiem :D

 

 

wh for me

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×