Jump to content
TheGame2

CT BANS *Sūdzība par TnT

Recommended Posts

Labdien,

 

Vēlējos iesniegt sūdzību par TnT.

 

 

Spēlēju CT pusē, par mani nebija nekādu sūdzību, bet tad ienāca TnT un sāka uzdot jautājumus par noteikumiem.

 

Sakarā ar to, ka gadu nebiju spēlējis izrādās ka ir mainīti pāris noteikumi un jaunas dienas. (bet pieminēšu, ka neko nepārkāpu,)

 

Tā kā nespēju atbildēt uz jautājumu par skursteņslauķa dienu, mani pārmeta T, kas ir loģiski un saprotami.

 

Tomēr šeit sākas daļa par ko vēlos iesniegt sūdzību. 

Kad es izlasīju noteikumus es atgriezos CT, lai turpinātu spēlēt, bet TnT man neko nejautājot uzlika CT banu.Pēc prasības kādēļ esmu nobanots viņš teica jo es neatbildēju, kaut arī pats bija izgājis no online.

Kad es uzrakstīju atbildi uz jautājuma, TnT man pateica, ka ir jau cits jautājums.

 

Kad viņš uzdeva man jautājumu par ''gepardu'' es sāku to rakstīt (par gepardu ir daudz jāraksta tādēļ tas aizņem vairāk kā 10 sekundes - Visiem ieslodzītajiem visu laiku jāskrien durot ar mouse1(m1) Tie nedrīkst apstāties, skriet atpakaļgaitā un līst pa trepēm. Drīkst durt sargus, bet tikai ar m1.

 

 

Kad pagāja 10 sekundes TnT pateica laiks iztecējis un uzlika man mute, ka es pat nevarēju nosūtīt to, kas bija jau uzrakstīts.

 

Lūdzu kādam citam adminam pārbaudīt manas noteikumu zināšanas un apsvert vai tāds TnT ir vajadzīgs adminos, jo es domāju daudziem jaunajiem spēlētājiem tāds admins var noņemt vēlmi spēlēt identy.lv

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt tev vajadzētu iegādāties austiņas, jo atmosfēra serveri ar tavu mikrafonu un tumbām ir krietni sliktāka. Otrkārt tev uzdeva jautājumu par ''skurstenslauķi'' lomu dienā un kas tam ir jādara, nevis par skurstenslauķa dienu. Šis jau parāda to, ka tu pat pēc soda nespēj neko iemācīties. + Tu serverī čatā rakstīji pilnīgu stulbību un tēloji autistu rakstot : ''Ko dara skurstenslauķis? Man mājās ir tikai kamīns.'' Pēc tavas nesniegtās atbildes uz jautājumu tevi pārmeta un teica, ja ieraudzīs vēlreiz ct tad izbanos, kas ir saprotami, jo tu jau otro dienu centies visiem bāzt sejā to, ka Tu šeit spēlē jau no pašiem pirmsākumiem, tu spēlē gadu jau un noteikumus tu zini. Par to gepardu neko nepateikšu, jo nebiju serverī tomēr nedaudz smieklīgi, ka raksti sūdzību, ja tevi brīdināja.

Link to comment
Share on other sites

Pirmkārt vēlos lūgt simplijam, lai neliek warnu bluupiņam, cilvēks bija serverī un acīmredzami ir izteicis savu argumentēto viedokli par situāciju.

 

Otrkārt, man patīk kā "The Game" pagriež visus faktus sev par labu un izlaiž diezgan nozīmīgu informāciju. Pēc pirmā transfera tu mani nosauci par debīlu, par ko arī nogagoju. Tu te tagad stāsti, ka redz tev 3 teikumus grūti uzrakstīt un atbildēt uz jautājumu aptuveni 20 sekunžu laikā, jo praktiski tur pagāja vairāk kā 10 sekundes. Ir dīvaini, ka uzreiz pēc CT bana tu zibenīgi abusoji mani, bet redz kad jāatbild uz jautājumu kaut kā palēnāk raksti. Vienkārši atdzīsti, ka neesi pārlasījis noteikumus. Es jau tā tev devu iespējas un būtu priecājies, ka netiki par to repliku manā virzienā nobanots.

 

Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar to ,ka ar vadīšanu tev ir kā ir, jo 3 minūtes vadiji ieslodzītos un tālākais kur tiki bija turpat blakus esošais jumprope, pieminot to ,ka gandrīz visas 3minūtes ieslodzītie pavadija tupus. Beidzot šo raundu vispār pēdējos 2ieslodzītos pilnīgi tupus vilki sev līdzi kas vien parāda ,ka vajadzētu paskatīties kā citi vada ,jo tiešām ir labi ct kuri interesanti vada dienas nevis tikai max tiek līdz jumprope un tāpat beigās nomirst.

 

Ķeroties pie tava bana ,ja tiec vienreiz no administātora pārmests ,jeb transferots tev nav tiesības iet atpakaļ CT bez admina "ielūguma" ,jo tajā brīdī tas bija "mīkstais sods" ,jeb deva iespēju ,ka netiksi banots ,ja atbildēsi noteikumus.

Par cik ilgi u.t.t. admins deva laiku atbildēšanai  nemācēšu pastāstīt ,jo šādas iespējas īpaši apskatīt nav.Bet kā jau augstāk iespējams redzēji pats adminstrātors skaisti paskaidroja.

 

Unbanu šoreiz nedabūsi šeit, jo noteikumi ir jāzin lai kādi tie būtu un nedomāju ,ka tnt būtu tik ļauns un banotu tevi ,ja atbildētu īsi un kodolīgi par lomu.Domāju ,ka TnT pēc nenoteikta laika dos tev iespēju atkal atbildēt noteikumus kuri dos tev unbanu, ja atbildēsi pareizi.

p.s. Kapēc šī topika beigās pieminēji ,ka esi "jauniņais" ,ja serverī baigi spamoji ,ka redz esi veterāns u.t.t. kvai neesi īpaši šajā serverī izcēlies ar neko labu, vienīgais tikai ar savu abusive spamu par kuru dabūji permbanu. Bet varbūt tiešām ''Cilvēki mainās'' /akka/

 

p.s.s. Ieteiktu savaldīties serverī un netēlot 'vareno' ,jo spēlēji agrāk nekā citi ,jo jau tikai no šodienas jau redzētu logos ,ka esi baigi mētājies ,ka visi ir kkādi jauniņie ,ka neko nesaprot utml.

 

Bans paliek. TC

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×