Jump to content

bluupins

Lietotājs
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About bluupins

  • Birthday 07/18/2003

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

2535 profile views
  • wMw

bluupins's Achievements

  1. Ir noteikti cilvēki kurus redzot pie ct izeju no servera momentā, dēļ viņu mikrofona, vadīšanas u.c lietām, kas ir vienkārši neizturamas. Ir līderi kuri spēj vadīt arī interesantas dienas, vadīt ātri, neliek visu laiku skatīties tupus uz leju u.t.t. Laba vadīšana šobrīd ir uzskatāma par ''tupus ar maksimālu skatu uz leju'', pēc kā notiek max 2 spēles un raunds beidzas. Tur neko īsti nevar mainīt, jo cits no cita mācās visas tās sliktākās lietas un īpašības, pēc kā serverī veidojas ķēde ar maksimāli lielu vēzi.
  2. Kad iznāca, nopirku, kur mani 15 eur? Krāpšana.
  3. bluupinz - viegla spēle, es labākais
  4. apsveicu no sirds dzilumiem!
  5. stundas ir uz tava profila, neviens tās nedos citam cilvēkam, ja viņš šīs stundas nav nospēlējis
  6. Vienīgais kas no šī visa nedaudz apbēdināja bija bhops, jo tas laikam bija vienīgais serveris kur nedaudz varēja atpūsties no jailbreak.(surfā bots esmu) Anyway well done.
  7. Pirmkārt tev vajadzētu iegādāties austiņas, jo atmosfēra serveri ar tavu mikrafonu un tumbām ir krietni sliktāka. Otrkārt tev uzdeva jautājumu par ''skurstenslauķi'' lomu dienā un kas tam ir jādara, nevis par skurstenslauķa dienu. Šis jau parāda to, ka tu pat pēc soda nespēj neko iemācīties. + Tu serverī čatā rakstīji pilnīgu stulbību un tēloji autistu rakstot : ''Ko dara skurstenslauķis? Man mājās ir tikai kamīns.'' Pēc tavas nesniegtās atbildes uz jautājumu tevi pārmeta un teica, ja ieraudzīs vēlreiz ct tad izbanos, kas ir saprotami, jo tu jau otro dienu centies visiem bāzt sejā to, ka Tu šeit spēlē jau no pašiem pirmsākumiem, tu spēlē gadu jau un noteikumus tu zini. Par to gepardu neko nepateikšu, jo nebiju serverī tomēr nedaudz smieklīgi, ka raksti sūdzību, ja tevi brīdināja.
  8. jo tu izbanoji mani nepatiesi sen atpakaļ
  9. Atvainojos tēmas autoram par neatbilstošām atbildēm tavā tēmā, bet nu es vienkārši nesaprotu kā simplijs var tā mēģināt sadirst. Pāris piemēri kur acīmredzams, ka esi pārliecināts par savu viedokli un pats aizver tēmas. Visticamāk, ka var arī vairāk informāciju atrast, ja labi grib. Pirmā tēma Otrā tēma Tā kā ar dimu runāju ikdienā zinu arī to, ka pēc šīs reizes viņš vairāk sūdzības par tevi nemaz netaisās rakstīt, jo zin, ka tas neko nedos. Droši vari man iemest vēlvienu wp, tikai nākamreiz nedirs, ka nekad never savas sūdzības pats ciet.
×