Jump to content
MedusKūka

Sūdzība TnT JB

Recommended Posts

1. TnT

2. Nepamatots slay, kroč situācija tāda: TnT izbēdzis no kameras, tad ct atver durvis un saka nav kamerās mirst, pēc dažām sekundēm pasaka kameru diena. Nu labi es eju meklēt T, redzu tnt sāku pa šo šaut a šis slay pa mani, jo redz jāļauj viņam pievienoties, kautgan viņs skrien uz otru pusi no kamērām pēc ieroča. Samaksājis pa adminu un pat noteikumus nav izlasijis.

3. jb_snow_v2 Jailbreak 2018-01-13 22:40 39.95 MB Novilkt

4. 8.round ja nemaldos

Edited by MedusKūka
Link to comment
Share on other sites

Sāksim ar to, ka tādas komandas "nav kamerās, mirst" nebija. Tika atvērta kameras, uz līderis (FuZzy) teica ka ir kameru diena, bet, tavas murmulēšanas pa virsu dēļ pirmo reizi reti kurš dzirdēja, ka ir kameru diena. Demo labi dzirdams, ka pārprasa kas par dienu.

 

Tātad, tā kā tevis dēļ pirmo komandu nevarēja saprast, es biju gatavs reaģēt uz otro, kuru dzirdēju skaidri, bet reāli tu man sāki šaut uzreiz kā līderis pateica "kameru diena sākusies". Tas būtu tas pats kas momentāni nošaut ieslodzīto, kurš paspējis kameru dienā nedaudz iziet no kameras pa to laika sprīdi kamēr līderis deva pavēli.

 

Es piekritīšu, ka noteikumos šāda punkta nav (lai gan 1.6 bija un, protams, kādam bija jāizņem), bet te es izgāju vairāk uz to, ka tu brutāli nofragoji mani, pat ne sekundi nedodot apgriezties un skriet atpakaļ vai mēģināt to darīt.

 

 

Vēl gribu pieminēt, ka ja sastādi sūdzību, tad iemācies neapvainot citus. Man nav jāklausās mazo pokemonu pārmetumi, jo redz sasāpējās sirds par vienu slay. gl

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×