Jump to content
PrometejsFTL

Pieprasu @CTBan dima55

Recommended Posts

1. Apsūdzētā nick in-game dima55
2. Paša paskaidrojums par situāciju - Es personīgi iegāju kamerā dima55 skatās uz mani un vienā mirklī kāds no citiem T izmeta granātu (smoke), tas rupji sakot tizlenis, mani gandrīz nofragoja nezinot, ka es to nemetu, taču man paveicās, ka man ir VIPS. Un pēc mirkļa, kad sāku viņam rupji teikt, ka viņš ir debīls, tad viņš pēc viņa vārdiem izsaka, ka es esu "pists sunis" un kā nevar aizmirst Adminstrātoru (Mercedess), nezinu vai tas bija joks vai viņš reāli gribēja pasmietis nokopēju un ielika manu nick, ka es metu smoke, taču tā nebija un tad godīgi viņš vismaz atdzinās. kad neredzēja, bet par to nav stāsts, uz Mercedess ne kripatiņas apvainojies, jo zinu, ka viņš gribēja tikai pajokot.
3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV -  https://failiem.lv/u/wah62crm#sign_up

4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. - Aptuvenais raunds kad tas tika nodarīts 7.

Link to comment
Share on other sites

1. Sāksim ar to, ka neteicu "pists sunis", bet piss suni, kā darbību, nu acīm redzot ja tu man vari dirst virsū, kāpēc lai es tev nevarētu dirst virsū.

2. Labi neizmeti tu smoku, bet ļoti izskatījās ka tā bija, bet kāda tur starpība ja līderis teica "Nekustaties" ? un tu prosta maini granātas.

Link to comment
Share on other sites

1. Ja neesi izlasījis noteikumu 

  1. Nedrīkst mutot vipus bez iemesla (tev daudzas reizes teicu)
  2. Neredzēji, ka es metu tad nešauj tu neesi pārliecināts
  3. Nesalīdzini "Piss suni" ar to, ka saku tu esi stulbs/debīls, es tā pat arī varēju uzreiz kkko dirst vairāk, bet nu es to nedarīju.

P.S - Lūdzu adminam izteikt, ko un kas tiks darīts.

Edited by PrometejsFTL
Link to comment
Share on other sites

Tu tiešām slims esi? Es tevi pa visu to mapi vienu reizi nomutoju, ja labi. Tu visu laiku runā, nav jau tā ka tu esi viens pats serverī, citiem arī traucē? Nu labi neredzēju ka tu izmeti granātu, bet beigu biegās tu taču kustējies, vai ne tā? Nu mani aizvainoja tas ka tu mani nosauci par stūlbu un debīlu.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu serverī bija 3admini kas abus nemutoja n stuff. But anyway , par tēmu tātad nesaprotu kādā veidā Prometejs varēja  izmest smoke  tādā leņķī tātad tur bija 100% fdmg un nedomāju ,ka būsim tik ļauni un ctbanosim par fdmg tad jau lielākā daļa serveru būtu jābano.Kā arī prometej dima jau tevi ātrāk varēja nošaut par to ,ka neesi savā kamerā un kusties ,jo viņš pilnīgi visu redzēja kā tu skraidi ,bet tur pat neiešāva. Abiem par vārdu pārmaiņu domāju ,ka 6h bans būtu normāls priekš tādiem vārdiem ,jo nekas tik traks nebija. Dimai būs vel kkāda līdzīga situācija kur taisa fdmg tādā veidā tad jau būs citi rezultāti.

Paldies par sūdzību.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×