Jump to content

PrometejsFTL

Lietotājs
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About PrometejsFTL

  • Birthday 11/21/2001

Profile Information

  • Vārds
    Jānis
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

809 profile views

PrometejsFTL's Achievements

  1. 1. Spēlētāja niks Māte Terēze 2. Paskaidrojums - cilvēks iegāja T zona (Race) un saka, ka tā nav T zona, un atsakās slay, pēc vēlāka sāk nepildīt missiju, kad kāds cits vada. Viņš izdomā palēkāt kz. 3. Aptuvenais laiks, ar nepareizo rīcību T zona (2 rounds) un missijas nepildīšana (3-4 rounds) 1.Spēlētāja niks Jarik 2.Paskaidrojums - boksa režīma laikā nošāva mani. Noteikumu neievērošana, kā arī iespēja, ka nezin daudzus no viņiem, jo viņam nospēlētas ir tik 4h. 3. Aptuvenais laiks, 3-4 rounds. 4.Pierādījumi - https://failiem.lv/u/q4q82v6d#sign_up P.S Dziļi atvainojos par nepareiza spēlētāja nick uzrakstīšanu.
  2. 1. Spēlētāja nicks - dima55 2. Paskaidrojums - Viņš dodge ball režīmā nevis nogalināja ar granātu (decoy), bet izmantoja cita veida granātu (He), un tas bija gan negodīgi, gan pret noteikumiem. 3. Aptuvenais laiks, iekš demo ar nepareizo rīcību - Iepriekšpēdējais raunds. Pierādījums demo - https://failiem.lv/u/g7qyc68k
  3. 1. Ja neesi izlasījis noteikumu Nedrīkst mutot vipus bez iemesla (tev daudzas reizes teicu) Neredzēji, ka es metu tad nešauj tu neesi pārliecināts Nesalīdzini "Piss suni" ar to, ka saku tu esi stulbs/debīls, es tā pat arī varēju uzreiz kkko dirst vairāk, bet nu es to nedarīju. P.S - Lūdzu adminam izteikt, ko un kas tiks darīts.
  4. 1. Apsūdzētā nick in-game dima55 2. Paša paskaidrojums par situāciju - Es personīgi iegāju kamerā dima55 skatās uz mani un vienā mirklī kāds no citiem T izmeta granātu (smoke), tas rupji sakot tizlenis, mani gandrīz nofragoja nezinot, ka es to nemetu, taču man paveicās, ka man ir VIPS. Un pēc mirkļa, kad sāku viņam rupji teikt, ka viņš ir debīls, tad viņš pēc viņa vārdiem izsaka, ka es esu "pists sunis" un kā nevar aizmirst Adminstrātoru (Mercedess), nezinu vai tas bija joks vai viņš reāli gribēja pasmietis nokopēju un ielika manu nick, ka es metu smoke, taču tā nebija un tad godīgi viņš vismaz atdzinās. kad neredzēja, bet par to nav stāsts, uz Mercedess ne kripatiņas apvainojies, jo zinu, ka viņš gribēja tikai pajokot. 3*. Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV - https://failiem.lv/u/wah62crm#sign_up 4. Aptuvens laiks / rounds kad saņēmi banu. - Aptuvenais raunds kad tas tika nodarīts 7.
×