Jump to content
elmutinsss

UNBAN [JailBreak] Bhop scripts - elmutinss_x923

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles

Disconnect: You have been banned from the server

 
SERVER: Counter-Strike: Global Offensive
ADMIN: Ntree.
REASON: Bhop Skripti
TIME: permanent

2. Paša paskaidrojums par situāciju - Mape, Jb Peanut, laiks sāk iet uz mapes beigām, lēkāju apkārtu un pēkšņi iefreezo dators, tā kā man tas notiek bieži iekš csgo es domāju, ka atlagos pagaidu mazliet bet skatos nekā nenotiek, tāpēc ar task menedžeru aizvēru ciet csgo, pēc pāris minūtēm sāku saprast, ka man nekā cita nav ko darīt tāpēc dodos atpakaļ iekš servera, pēc kā redzu ka esmu ticis banots. 

Vēlos piebilsts, ka man csgo nav 100 stundu, un es esmu apguvis basic kustības.
3
*Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV

GOTV - https://failiem.lv/u/gtx66e5s

 

Link to comment
Share on other sites

Draudziņ mīļo, nevajag šīs jēlības. Ja esmu Tevi nepatiesi banojis tad samierināšos ar warn punktiem, kautvai 2. Bet , dima, nav jau pirmā reize , kad tiec banots par palīgptogrammu izmantošanu. Nebija tie mapes pēdējie roundi,bet gan visas mapes garumā. Speciāli sēdēju spec, lai domā,ka neesmu serverī. Esmu izteicis savas domas DIMA. Visam pa virsu dubult profili arī nav atļauti.

Link to comment
Share on other sites

Tātad tu aizbildinies ar to ka šī nav pirmā reize? ok es jau tev pateicu situāciju, pirmajā reizē es patiešām izmantoju bhopa skriptu, pēc kā es pat nerakstīju bana apelāciju, kā arī, ja jau tu mani specoji, tad jau arī redzēji ka katru reizi es netaisīju 8hopus, ne? āa pareizi to jau nevajag šeit iekļaut. Zināju ka tu esi serverī, tik tups jau neesmu kā citi spēlētāji. Dubūlt profilu? nu tad, kā es no akkas varēju nopirkt unbanu, viņam visa situācija tika izstāstīta kad tika pirkts unbans.

Link to comment
Share on other sites

Kāda gan ir starpība cik lecienus Tu taisi. Brīdi , kad biji pie Climb. Tavs bhop bija tik nereāls. Nu neredzu Tev 300+h bhop serverī lai mācētu strafe bhop skstoties 90grādu pa kreisi no kustības virziena. Tas ir viss ko vēlos teikt. Lai augstākstāvošas personas šo izskata. Paldies. Ja jau nelietoji, tad nebūs problēmu 10minūšu laikā atgūt pieeju serverim. Kā arī atvainojos, ja tomēr esi pro lēkātājs un nobanoju Tevi bez iemesla.

Edited by KryxoLV
Link to comment
Share on other sites

Runājot par to KZ momentiņu, tu galīgi tups esi? Ievietošu video klipu ar savu momentspeed, kā arī tā lai citiem nav jāiet obligāti demo skatīties, ja tas ir tik labs "bhops" tad es nezinu vairs.

 

Ķip šis tas 90 grādu leņķa leciens?

Tur uzpriekšu ir vel viens moments, bet tas ir vienkārši divi hopi 180.

Vēlos pateikt to ka neizmantoju nekādus skriptus, gribi tici gribi netici, pēc kā ja jau tu esi tik pārliecināts par to ka es čītoju, IEEJ offlainā, ieslēdz sv_cheats 1, un ieslēdz sev autobhopu caur konsoli, un palēkā pats tā pat kā es, tu redzēsi atšķirības.

Kā arī šis nāk no personas ar 150 stundām iekš csgo, kā arī persona kurai pašai ir savs csgo haku saits, tātad noprotam, ka tev vajadzētu vismaz būt kaut kādai saprašanai no csgo.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Es ,protams, saprotu ka privāti vai kaut kā savādāk šo nav iespējams atrisināt, bet vai jums nešķiet ka jūs tagad krājat postus and shit? Jūs iesniedzāt sūdzību par nepatiesu banu, admins izteica savas domas, nu un tas arī viss lai Simplijs vai kāds cits izskata šo murgu..

 

Zinu ka nav mana problēma (Ja ir iespēja lūdzu nelieciet wp, jo es vēlējos lai šis postu "Spams" beidzas)

Edited by excalibur
jā, bet noteikumi ir noteikumi un pats arī turpini ''spamu'' :/. +wp
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×