Jump to content

Crabzz

Lietotājs
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About Crabzz

  • Birthday 06/21/1918

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

1063 profile views

Crabzz's Achievements

  1. piekrītu, balsoju par kapitalismu
  2. es to neuzskatu par gunfeedu, ja man sava vini. es centos saut preti, toties dazus nesavu, jo uzticejos
  3. . Disconnect: You have been banned from the server SERVER: Counter-Strike: Global Offensive ADMIN: outPace REASON: maldināšana + gunfeed +fk +traucēšana līderim +citu noteikumu pārkāpšana TIME: 2880 min Sākšu šadi: - Gunfeed - es stāvēju un bija cietumnieki, kuri sekoja man, toties viņi atradās man diezgan tuvu, tad mani nodūra vai nošāva (neatceros). Tad vēl es centos vest viņus uz helikopteri vienā no kartēm, viņi mani nodūra un neklausīja. - FK - vienīgais, ko varu atcerēties ir: Bija Simon Spēle, kuru vadīja Krokodils. Viņš teica "pietupties", viens cilvēks pilnība pietupās - es sēžot uz jumta, caur stiklu ar AWP nošāvu, otrs: tajā pašā laikā eksdizi uz vienu sekundi pietupas (drīzāk ātri uzspieda, atlaida vaļā CTRL) - es viņu nošāvu, pēc tam, kad biju nošāvis pirmo, kurš zaudēju. Vēl man Outpace teica, ka Krokodils atskaitīja 3 2 un tad nošāvu. Viens no tiem bija, jo spēlētājs pat tuvu neatradās, kur līderis bija. Par citiem nezinu. - Traucēšana līderim - līderis neteica, ka traucēju viņam, kad man sekoja cietumnieki uz helikopteri - toties viņš viņus nošāva. Toties piekrītu, ka tā bija maldināšana, bet neuzskatu, ka līderim traucēju. - Maldināšana - Es teicu, lai seko man uz helikopteri mapē, jā, es piekrītu, maldināju. EDIT: Citi noteikumi? Nezinu neko par to.
  4. SERVER: Counter-Strike: Global Offensive ADMIN: SIMPLIJS REASON: gagrr TIME: 120 min TIME LEFT: 119 min. Tātad, es gāju no T uz Spec vairākas reizes jo skatījos video es biju silenced, simplijs uzskatija ka gag rr bija un izbanoja, es pat no servera neizgaju! unbanot ludzu
  5. No MeiZa vārdiem. MeiZa kungs vēlējās taisīt torņu spēli, toties 7 teroristi bija dzīvi - MeiZ padomāja par to un izdomāja, ka uzskāks vārdu spēli. MeiZ uzsāk vārdu spēli, izvēlas vārdu "pretpulksteņrādītājvirziens". Pēc izvēlētā vārda Simplijs uzskatīja, ka būtu pareizi slayot MeiZu. MeiZ jautāja: "Kādēļ ko tu mani slayoji?" "Slayoju jo 'pretpulkstenrādītājvirziens' nav viens vārds," sacīja Simplijs, turpinot ar, "pajautā boomixam, viņš tev pateiks, ka tas nav viens vārds." bet tas ir viens vārds MRW simplijs said that: https://imgur.com/gallery/agSyJ Tātad, no boomixa puses: https://imgur.com/a/e1ALj Internets: Latvian[edit]The longest technical terms are common with other European languages, but the longest non-technical word is pretpulksteņrādītājvirziens, 27 letters long, which means "counter-clockwise direction".[citation needed] vēlos lai simplijs saprot savu kļūdu. - meiz 2017
  6. Uzskatu šo par pilnīgi taisnīgu sūdzību. Vēlos tiesu. EDIT: Šī sūdzība man lika raudāt, tā ir tik spēcīga!
  7. Vēlos pateikt, ka Scooby taisa votes, piemēram "Vai Krabis ir gejs?", tie ir bezjēdzīgi vote un man nepatīk, ka mani tā sauc - man nepatīk, ka mani sauc par geju, jo es neesmu gejs. Scooby arī parasti pie votiem par CT ban liek ne tikai: 1. CT ban 2. CT unban, bet arī 3. Siekala labāks 4. Krabis gejs. Kā arī votus, lai mani bano no JB, kurš ir labāks (personas vairākas no JB u.c.). Pie tam, arī Scooby mani bezjēdzīgi gago, muto, slapo. (diemžēl nav pierādījumu) Man ir pierādījumi par votiem: Iesaku uzspiest: V V, lai precīzāk redzētu. http://imgur.com/a/rSafa Es uzskatu, ka adminam šādi nevajadzētu uzvesties un aizskart citus! Paldies. EDIT, pieliku tekstu par slapošanu.
  8. DA KO? NAV GODIGI, VELOS TIESU, RAKSTISU VEL SUDZIBU PAR SO!
  9. Bana izraksts: Disconnect: You have been banned from the server SERVER: Counter-Strike: Global Offensive ADMIN: ScooBy.^ REASON: AdminaAizvainošana(NacionalitātesAizvainošana) TIME: 60 min TIME LEFT: 56 min. Banoja, jo: Discordā Zilzirgs nomainīja pats savu vārdu uz "TomkaRUS". Scooby teica, ka es nomainīju viņa vārdu uz TomkaRUS, bet es nenomainīju: proof. http://imgur.com/a/A441G - Zilzirgs pats nomainīja, Tomka uzskatīja, ka es nomainīju un mani izbanoja. Uzskatu šo par negodīgu situāciju, vēlos tiesu. Demo: kāds demo?
  10. pašam ļoti slikts savienojums, agreed.
×