Jump to content
janis22

[CT/Mute UnBan] ★Kārtezsss

Recommended Posts

1. Pilnais bana info izraksts no konsoles: Nav nekāda izraksta
2. Paša paskaidrojums par situāciju: Emm, Tas viss notika pirms kāda gada - JB serverī iegāju kā CT, atteicos būt par līderi un Outpeace mani banoja - Teica, ka banu noņemšot pēc 1 nedēļas, bet kā nu redzat ir jau pagājis kāds gads :). Un vel īsti nezinu, par ko esmu mutots Arena serverī :)
3
*Demo fails no tavas csgo mapītes vai GOTV: Nav!

 

Links uz steam profilu: https://steamcommunity.com/id/janka22/

Link to comment
Share on other sites

*JB esmu admins tikai ~3mēnešus nevis gadu tātad ar laika izjūtu tev ir kā ir. :p

*Ja serverī būsi tuvākajās ~20min tad iedošu novadīt ,ja novadīsi normāli iedošu gadu gaidīto unbanu. Otrais variants ir uzraksti man forumā pm vai addo mani steamā http://steamcommunity.com/id/isayausayb/un uzraksti kad iesi serverī. Vai arī trešais variants ir ,ka kāds no BT izskatīs.

 

 

Edited by Omas-garsigas-pusdienas
Link to comment
Share on other sites

Paga paga, kopš kura laika ir obligāti jāņem līderi? Admins nedrīkst uzspiest būt līderim, ja spēlētājs pats to nevēlas, bet grib ieņemt sarga lomu. +warn

 

nu šajā gadījumā warnu nevajadzēja likt, jo kā citādi admini var pārbaudīt vai tam cilvēkam ir mikrafons? vai viņš māk vadīt? , tikai un vienīgi pavēlot tam noteiktajam cilvēkam paņemt līderi un novadīt raundu, tas tak nav nekas grūts, bet ja viņš atsakās un negrib to darīt, tad kāpēc viņš vispār atrādos pie apsargiem? es pats personīgi dažreiz ieeju JB un ja ieraugu kādu jauniņo pie ct es viņam pasaku lai viņš nākošajā roundā paņem lideri, ja atsakās tad ct-bans, jo cik noprotu viņš vadīt nemāk.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×