Jump to content
dima

[Banu Apelācija/Sūdzība] Klavushka

Recommended Posts

1. Admina niks un bana izraksts no konsoles (ja ir): Spēles niks: Dima.
2. Paskaidrojums, ko admins darījis nepareizi un kādēļ mums viņš būtu jāsoda: 1.Šī persona ir vairāk kārt izdzēsusi manas sūdzības, pēc kā vel viņš pats atzinās ka viņš izbanoja mani bez iemesla, pēc kā viņš atrada noteikumu "Ka !guntoss spēle nebija sākusies, nevar izmantot !guntoss ieroci" 2. Bija mape Vipinthemix, viņš uzspawnojās ieroča kamerā, pēc kā es viņam teicu lai izmet ieroci, jo zināju ka viņam viņš ir, es viņu nenošāvu, bet uzrakstiju !guntoss un iemetu !guntoss ieroci čatā, un teicu lai viņš viņu paceļ, skaitīju lēnām līdz pieci, pēc kā viņu nošāvi, un šis mani izbanoja ar iemeslu "Lox", kā arī ar viņu ts3 apspriedos un viņš teica ka tā nevarot darīt, un prasīju kāpēc tad citi tā var darīt, un admin tā var darīt? un viņiem nekas nav par to, un vel teica ka tas ierocis varēja būt pielādēts kaut vai čatā parādījās ka es aizmetu "Dīglu" tik un tik metrus iekš viņa kameras, pēc kā arī viņš pats atzinās ka izbanoja par neko, jo vēlāk tik atrada kaut kādu tur noteikumu kuru es esmu "pārkāpis".
3. Screenshoti vai demo fails no tavas csgo mapītes. Demo nav bet ir ekrāna šāvis ar banu: http://prntscr.com/ft87mc
4. Aptuvenais laiks, iekš demo ar admina nepareizo rīcību: +/- pirms stundas.

 

 

1.Kāpēc tu neatbildēji uz to, ka tu manas sūdzības dzēsi ārā? kā arī no augstāk stāvošām personām taču ir jaņem piemērs, noteikumos nav rakstīts kā tieši precīzi perfekti ir javada.

Edited by Klaavushka
Link to comment
Share on other sites

Bans pamatos, iemesls nepareizs, jo bija predefinēts. Nebija ne guntoss spēle, lai tiktu izmantoti guntoss ieroči, ne pareizi ir likt kādam pacelt kaut ko, jo redz tu domāji. Visi jūs tur esat samācījušies viens no otra, cik nepareizi jāvada. Šitā Turcijā var atrauties pa bieti, ja paņem to, ko katrs pretīm nācējs tev dos un pēc tam liks maksāt, bet tu aizbildināsies ar "bet es domāju".

 

 

kā arī no augstāk stāvošām personām taču ir jaņem piemērs, noteikumos nav rakstīts kā tieši precīzi perfekti ir javada.

No nepareizajiem, acīm redzot, mācies, jo neatbildēji par savu izpratni, bet bļāvi: "A kāpēc autpeis un anaking tā drīkst?"

Noteikumos ir skaidri un gaiši rakstīts pēc kā ir jāvadās, lai nebūtu tādi kā tu.

 

Kāpēc man būtu jāceļ ierocis pēc tavas iegribas, ja nav ne paredzēta spēle, ne attiecīgā diena?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×