Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

Warriors bench + Draymond > Suns starters (bez Bookera)

 

 

Lebrona blocki ir vienkārši cheesy

 

 

Un jautājums jums - Prime Kobe vai Prime Lebron un kāpēc?

Tā uzvara pār Suns tāpat šķiet ļoti meh, jo iepriekšējā spēlē viņi ar to pašu sākuma sastāvu zaudēju Sacramento Kings, kas arī īsti nav viena no top komandām, un domāju, ja Suns būtu biji Bookers, pat tie paši Suns viņus būtu paņēmuši. Bet nesaku, ka tas pats notiktu, ja nebūtu savainots viņu trio.

 

Un par Kobe un Lebronu, tas ir diezgan sarežģīts jautājums, un no dažu viedokļu puses to pat ir grūti apspriest. Kā, piemēram, viņi pozīcijas uz laukuma, Kobe vienmēr bijis shooting guards, toties Lebrons small forwards, un atšķirība ir tomēr. Kā arī, nezinu ko tieši varētu uzskatīt par beigu daļu vārdam /Prime/, jo ja salīdzina abu čaļu izdarīto viņu pašās, pašās pirmajās sezonās, tad noteikti dotu zaļo gaismu Lebronam. Viņš ne tikai bija viens no līgas top šūteriem (punktu ziņā), bet arī vienkārši cēla uz augšu savu komandu. Jau savā rookie sezonā, Klīvlendai spēļu rekords krasi pacēlās, neatceros jau cik ļoti, bet tas nav svarīgi. Jā, varbūt sāksies strīdi par to, ka redz Kobe jau ceturtajā sezonā tika championshipa, un tā tas turpinājās kopā 3 sezonas, bet nezinu, vai varētu to visu uzskatīt tikai un vienīgi par Kobe nopelnu, jo paskatoties statistikas, Shaqs darīja milzīgu darbu komandai, un viņam katras sezonas/playoff beigās bija vairāk PPG kā Kobei. Toties, Lebronam šajā ziņā komandā nebija neviena star playera. Tāpēc, mans viedoklis ir Lebron>Kobe.

Link to comment
Share on other sites

@@sur1k sakot '''prime Kobe'' es runāju par Kobe kurš spēlēja vislabāk savas karjeras laikā, kā piemēram 05/06 un 06/07 (neuzvarēja gredzenu, bet aizvadīja ļoti labas sezonas) , vai arī jebkuru no viņa piecām gredzenu sezonām. Piemēram LeBronam šis gads varētu tikt uzskatīts par prime , jo viņš aizvada vienu no labākajām sezonam savā karjerā (sācis mest daudz vairāk 3pt, carryjo cavs bez Kyrie). Bet katrs jau uzskatīs savādāk, kāds teiks, ka LeBrona prime bija 2016, vai Heat gadi. Bet tas katram savādāks viedoklis. 

Edited by blurryface
Link to comment
Share on other sites

Fultz back (10pts,8ast,4reb - 14min) 

 

Esmu patiesi priecīgs, ka Fultz atgriezies, un skatoties highlights, vairs nav tas traģiskais metiens, kas bija pēdējās spēlēs iepriekš. Solīdi skaitļi salīdzinot ar to, cik ilgi nebija spēlējis un vēl ar nospēlēto laiku. Tas Embiid dunks vispār sulīgs bija, Millsaps normāli ar plaukstu tur ģīmī iebrauca. :D

Link to comment
Share on other sites

time for a little update eh?

 

Fultz , jaunākais spēlētājs NBA vēsturē ar triple double .

 

 

Westbrook's , punktus nemet, vāc tikai assistus un reboundus , lai averagotu triple-double otro sezonu pēc kārtas.

 

 

Timberwolves tiek playoffos .

 

 

Blazers 3rd seed.

 

 

NBA 2018 PLAYOFFS BRACKET

 

FGuk2di.png

 

jūsu domas?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Fultzam jau labu laiku tagad sekoju līdzi, lai arī viņš tikai nesen tikai atgriezās kopš traumas, man ir milzīga ticība viņa spējās. Un šī gada playoff brackets ir tik crazy, es pat nespēju iedomāties kas notiks. Like, tās komandas kas ir saliktas, nu gandrīz neviens pāris nav tāds, kur varētu pateikt - Ai, tur jau uzreiz skaidrs, kurš uzvarēs. Esmu sasodīti ieinteresēts un gribu redzēt, kas būs pēc pirmās kārtas. Un ja man prasītu, kāda varētu būt nākamā kārta, es domātu(kind of gribētu), ka būtu tā - Raķetes uzvarēs Minesotu, lai arī cik ļoti es par to priecīgs neesmu ; OKC pret Jazz, man šķiet grūti pateikt, bet OKC varētu izlauzties ; Blazers un Pelicans, nu atkal 50/50, tādas komandas saliktas, no kurām nezini, kurš varētu uzvarēt ; GSW un Spurs, ļoti ceru, ka Kevins neko nespēs un viņus iznesīs ; Raptors un Wizards, šeit es teiktu, ka tomēr Raptors šogad ir bijuši pārliecinoši šogad, un ja Demaaaars turpinās savu darbu, viss varētu būt labi, ja vien viņa mazais palīgs nečoukous ; Cavs un Pacers, nuuu, es neticu Oladipo, lai arī viņš šogad ir izaudzis 4x ; Sixers un Miami, nu, zinot to kāda sixeriem ir enerģija un jaunie spēki, es liktu balsi par viņiem, bet tikmēr viņiem nav tik liela pieredze, kā miami kapļiem, tam pašam Dveinam un Dragičam u.t.t. ; Bostona un Bucks - es teiktu Bostona, pat bez Īrvinga tiks tālāk, jo viņiem pašreiz ir ļoti laba jaunatne, un pamodīsies Trozers(ja pareizi atceros uzvārdu, sry ja nē), Tatums un Džeilens un visi pārējie, nesaku ka neticu arī Antntntndndnshahhdndno spēkiem, bet es vienkārši domāju, ka šogad viņam tas neizdosies. That's it. Aaa un par Westbrooku, zinu ka tik daudzi viņu nodirš, ka viņš ir statpadderis utt, bet es tā nedomāju, jo tāpat visi tie reboundi un vēl jo vairāk assisti ir nozīmīgi, lai izdotos spēle. Viņam bija iespēja iegūt iespēju būt vienīgajam čūbijam, kurš 2x sezonas pēc kārtas močī ar triple double, so, kā viņš teiktu - Why not?

Link to comment
Share on other sites

Curry's mby nebūs uz 2 rounda pirmajām divām spēlēm

RIP Erin Popovich, sieva nomira, Pops noteikti uz spēlēm nebūs

Embīdam playoffu debut ar masku 23pt  76ers heat sērija 2:1

 

Link to comment
Share on other sites

tik sad skatīties uz cavs, ka visu dara tikai Brons, un pārējiem vispār nekas nekrīt, bet nu vismaz Oladipo šai spēlē izcēlās, un vairs nebija 2/15 fgs kā iepriekšējā spēlē.

Donovans vispār nezvērs, toties OK3 galīgi švaki, Vestbruks tik met un met iekšā, cik var, kamēr ne PG, ne Melo pilnīgi nekas nekrīt.

Gribu redzēt, kas tagad būs tālāk, kad Utah ir pret Roketiem, un jāskatās kas vispār Eastā notiks, ceru, ka Ķelti un Kavaljēri tiks garām pirmajam.

Link to comment
Share on other sites

Vakar skatījos boston vs bucks, ko lai saka, Bostona nospēlēja perfekti. I mean, ja nemaldos, tad viņiem 4. quarterī fg bija virs 75%... HALLO?? Ja Bostona var bez Kyrie, Haywārda un Browna [injurys 3.quarterī, spēlē neatgriezās, visticamāk, ka nekas nopietns] Ja viņi spēlēs katru spēli tā, kā spēlēja šo game 7, tad konferences fināli garantēti, bet, protams, tā spēlēt katru spēli nav iespējams. Anyways, skaista spēle, refs vienkārši sūkāja, vislaik slikti calli vērsti tieši pret Bostonu.

 

Ūn Warriors uzvar Pelikānus bez Currya.

 

On the other hand, šodien 20:00 cavs vs pacers, kādas prognozes? Man jau baigi gribētos, ka Paceri uzvar, būtu to pelnījuši.

Edited by Go Hārds.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×