Jump to content
Go Hārds.

NBA Spams

Recommended Posts

Gribētos , lai Paceri uzvar jo Lance ir vienkārši meme god. Bet domāju, ka LeBrons vinnēs, jo viņš ir ''labākais spēlētājs pasaulē'' (not by my thoughts). Īsāk sakot, LeBronam jāiemet kādi 120 pts un viņš iet uz otro raundu kas būtu kinda exciting .

 

Skatoties nākamās spēles - 76ers vs Celtics, im picking 76ers all day everyday, yes ima 76ers fanboy kill me. Embiid un Simmons dominance established un kip created a dynasty ? Bet ja Roziers labi nospēlē (tā kā pret bucks) , tad arī tur varētu būt interesantas spēles.

 

Rockets vs Jazz - Rockets visticamāk vinnēs , bet Jazz arī beasting (vai arī okc vnk sux) . Mitchell'am jāspēlē labi, jo ja viņam nebūs labas spēles tad tur Rockets varētu 4-0 sweep uztaisīt + Rubio injured cik sapratu nespēlēs pirmo spēli.

 

Warriors vs Pelicans - Atkal uzskatu , ka Warriors vinnēs , bet Pelicans viņiem varētu sagādāt problēmas , ja Holiday's,AD un Mirotic's spēlēs tādā līmenī kā pret Trail Blazeriem .

 

Thats it and thats all.

 

ps. lebron vs pacers fun game yes.

 

 

 

Edited by blurryface
Link to comment
Share on other sites

Bostona uzvar Sixerus @ game 1. Diezgan scary skatīties, ja Bostona bez 3 komandas labākajiem palyeriem joprojām var uzvarēt spēles playoffos. Es personīgi esmu diezgan amazed par to, kā Bostona spēlē pēdējās spēles, ja tā turpinās, veiksmi konferences finālos.

Link to comment
Share on other sites

Craptors vs Lebronto, diezgan neinteresantas sērijas, ye, Raptors bija 1st seed sezonā, bet viņi vienkārši nav gatavi playoffiem, cya, getting swept

 

 

On the other hand, Bostona vs 76, manuprāt, daudz interesantākas sērijas. Bostona notur ''fake roty'' pie 1 punkta 30 minūtēs, interesanta spēle overall, go Boston.

 

Link to comment
Share on other sites

 

thoughts?

 

 

Hz, still palieku pie sava - Jordans manās acīs paliks GOAT. 

Ja runājam par šo tēmu, piekrītu Stephen A. Smith POGGERS

 

 

edit. Atcerieties to, ka Jordan'a laikos spēle bija daudz fiziskāka nekā tā spēle ko mūsdienās spēlē Lebrons.

Edited by blurryface
Link to comment
Share on other sites

Pareizi Chris Smoove teica, Klīvlendai pietrūkst laba trenera. Dabūtu labāku, Cavs spēlētu pavisam savādāk.

 

Bet nu es ceru, ka Cavs saņemsies un LeBrons sāks rādit savu monstruālo sniegumu.  :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Vakar noskatījos visu spēli un dēļ tā šodien nokavēju skolu, but who cares . Tātad, Cavs defense vienkārši nepastāv, viss ko es redzēju bija Celtics wide open jumperi un viņu post-upi pret Love bija ātrakie veidi kā iegūt punktus. Celtici ir pareizi iemācījušies izmantot to, ka Love vispār defense nemāk spēlēt un pret viņu var uzlikt Horfordu vai pat Tatumu , kuri vienkārši viņu bullijos paintā POGGERS .

+rep Celtics, ka bez saviem 2 labākajiem spēlētājiem ir tikuši uz ECF , un visticamāk uz fināliem. Lai Cavs improvotu savu spēli viņiem vajag LeBrona 30-40 punktus, un to lai soliņa sildītāji saņemās un vismaz iemet vienu 3punktnieku ceturtdaļā (0-12 no 3pt halftime Kappa) . Protams Ty Lue vispār coachot nemāk, cerams , ka cavs uz next sezonu varētu mēģināt parakstīt Dwane Casey (Raptoru iepriekšējais coach) , kas ļoti palīdzētu viņiem . Bet ja LeBrons nebūs Klīvlendā , šaubos , ka Casey's parakstīsies uz tādu rebuilding team :D

 

Link to comment
Share on other sites

soo, manuprāt cavs vs celtics jau ir done, celtici iet uz fināliem.

 

un ja runājam par warriors vs rockets, ja warriori uzvar game 2, domāju , ka tur arī ir gg done, un šogad fināls būs interesants - celtics vs warriors.

Link to comment
Share on other sites

Celtics jau tikai izdarījuši to, kas viņiem bija jāizdara - uzvarēja mājas spēles. Visādi vēl var būt. Warriors tak no 3-1 padirsa :D

Link to comment
Share on other sites

Not NBA related, bet šī ir viena no manām iecienītākajām youtube sērijām, tāpēc gribēju padalīties. 

Jā, vidjiks garš, bet ja esi interesanti pasniegtas statistikas fans, tad tev patiks!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×