Jump to content
faz

Triangle (2009)

Recommended Posts

Triangle.jpg

 

Director: Christopher Smith
Writer: Christopher Smith
Stars: Melissa George, Joshua McIvor, Jack Taylor
Imdb rating : 6,9/10


Plot : Stāsts norisinās ap jauniešu grupu, kura devusies jahtas izbraucienā Atlantijas Okeānā. Kad jahtas pasažierus pārsteidz mistiska laikapstākļu maiņa, tie paglābjas uz kuģa, kur tos sagaida vēl lielākas šausmas.

Genre and runtime : Mystery/Thriller, 99 minutes

Fazija reitings : 8/10
Fazija komentārs : Filmu skatījos tikai tāpēc, ka biju Igaunijas viesnīcā četros naktī un nevarēju aizmigt un pārējās pārraides pa televizoru nesapratu, jo tās bija igauņu valodā. Biju gaidījis kārtējo hack 'n slash "šausmeni", kur pa brīdim kāds izlec un nogriež kādam galvu, lai nobiedētu skatītājus, bet nēēēēēē - filmas scenārijs ir pietiekami sarežģīts, lai liktu skatītājam noskatīties filmu vēlreiz, ko es arī izdarīju. Katrā ziņā, neko negribu atņemt no skatīšanās prieka, bet gribu tikai piebilst to, ka skatoties filmu, jābūt ļoti uzmanīgam, jo ir samērā viegli palaist garām svarīgas detaļas. Piebildīšu vēl to, ka režisors atstājis lielu daļu no filmas skatītāja iztēlei un domām, tāpēc būs jāiedziļinās un mazliet jāpalauza galva. Es teiktu, ka šis ir viens no labākajiem trilleriem/psiholoģiskās šausmenes filmām, ko es esmu redzējis. Noteikti iesaku noskatīties! Treileri nelikšu, jo uzskatu, ka treileris izbojā filmas skatīšanās prieku.

Link to comment
Share on other sites

Izskatās ka šodien būs jāsāk kačāt :p

 

Kāpēc kačāt? Noskatīties onlinā nemāki?

 

Filma jau sen redzēta... +/- citu acīs skatāma filma.

Link to comment
Share on other sites

Es piekrītu akka'am, jo es teiktu, ka viss tur ir max pārdomāts. Un tas, ka sākums ir tāds pats kā beigas ir visa filmas doma. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×