Jump to content
Rausis

Vasaras nomināciju balsošana

Recommended Posts

Tā kā visi vēljoprojām ir slinki un sen nav bijis nekas tāds,aiziet.

 

 

Identy nomināciju noteikumi!

  • Katra nominācija, Tev ir jāpamato ar argumentētu viedokli, kāpēc par šo cilvēku, kādi labi darbi ir darīti šajā gadalaikā? :D

Sodu tu saņemsi wp vai suspend izteiksmē obligāti, ja -

 

 

1. kārt nebūsi ievērojis augstāk esošos noteikumus.

2. kārt nebūsi KAUT VIENU, nomināciju pamatojis ar savu viedokli.

3. kārt ja būsi atstājis tukšas vietas nominējot.

4. kārt ja būsi sevi nominējis, kādā no nominācijām.

5. kārt ja Tev nebūs vismaz 20 posti un Tu būsi ierakstījis nominācijas. (Tavs posts netiks pieņemts un tiksi apbalvots ar +1wp)

6. kārt ja Tev nav tiešām kādai nominācijai uz doto brīdi mēneša cilvēks par kuru gribētu nominēt, neraksti vispār neko, bet gan izlaid un apraksti nākamo nomināciju.

 

 

Nomināciju saraksts:

 

Administrācijas darbinieks - Vasaras labākais, centīgākais administrators.

Moderators - Aktīvākais un darbu labāk veicošais moderators.

Banteam - Banteam loceklis, kurš visātrāk, visvairāk izskata sūdzības un čīteru reportācijas.

Serveru administrātors - Jūsuprāt labākais servera administrātors, kurš identy serverus ir popularizējis visvairāk -

DD2 Admins - Labākais serveru admins -

JB Admins - Labākais serveru admins -

SURF Admins - Labākais serveru admins -

DR - Admins - Labākais serveru admins -

Lietotājs- Foruma lietotājs kuram nav nekāds amats, taču ir ļoti knašs pa forumu,

Palīgs - Jebkurš kurš tev visvairāk ir palīdzējis

Sliņķis - Visslinkākais no ID lietotājiem.

GFX - Skaistāko photoshop darbu autors.

Aktīvais - Lietotājs, spēlētājs, kurš serverī / forumā pavada visvairāk laika.

Oldschool - Tavuprāt uzticamākā identy persona, tiks pieņemti tikai tie, kuri atrodas grupā oldschool.

SPAMERIS - šī gadalaika lielākais spameris.

Girl next door - visu laiku aktīvākā, gudrākā identy daiļā dzimuma pārstāve.

 

Balsojam līdz 19. Oktobrim

 

Labākajiem balviņa, kā arī 1.5 IDC

 

Lūgums pacensties un pakustināt mazliet savas pelēkās šūniņas. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Vasaras labākais, centīgākais administrators. - Pa visam noteikti Rausis. Benders ar akku neko nedarīja, un ja darīja, tad pateica Rausim, kas jādara. Neko lieki nesakot vienkārši to izdarīja. Nezinu, it kā te vairāk nekā nav ko teikt, viss ir pateikt diezgan konkrēti un precīzi. :D

Moderators - Aktīvākais un darbu labāk veicošais moderators. - Simplijs, lai arī īpaši bieži neliek warnus un pārējo, vienmēr man pārjautā, par ko tas un tas, kapēc es izdarīju tā, kapēc šitā. Teiksim tā - ir lietas kursā un zina, ko dara, bet tai pašā laikā nav tik ļoti bieži (salīdzinoši) online, varbūt arī līdz ar to nevar tā īsti pamanīt viņa aktivitāti, bet man kā "kolēģim" uzmācās diezgan daudz. ;D

Banteam - Banteam loceklis, kurš visātrāk, visvairāk izskata sūdzības un čīteru reportācijas. - Noteikti Talants. Banus izskata zibens ātrumā... gandrīz. Spriedumi ir precīzi un pat bez žēlastības. Kā arī ar kukuļiem ņem nost banus, un tad uzliek atpakaļ uz ilgāku laiku. >_>

Serveru administrātors - Jūsuprāt labākais servera administrātors, kurš identy serverus ir popularizējis visvairāk - Ir 2 cilvēki, kuri varētu būt nominēti - Beg un TnT. Beg's seko līdzi +/- visiem serveriem, it īpaši jb. Vienmēr izdomās un centīsies izlabot nepilnības tur noteikumos, adminu rindās utt. Lai gan viņš šajā amatā nav īpaši ilgi, dara savu lietu pienācīgi. Uzpasē arī vipus, slotus, acc un noskaidros par šīm lietām neskaidrības. TnT jau pa lielam arī bija tāds pats, tikai viņš atbildēja tikai par jb serveri, ja nemaldos. Sanāca daudz kašķi ar citiem lietotājiem, īsti nezinu, tiem bija pamats, vai nē, bet daudziem kaut kas viņā nepatika. Nezinu, šeit grūti izlemt... Fuck it, dodu balsi Beg'am...

DD2 Admins - Labākais serveru admins - Tā kā dd2 adminu ir ļoti maz un vasaras laikā tik pat kā vispār nebija. Reāli zinu, ka Talants tur ņēmās pa dd2, tad arī krekers pa retam tur iegriezās. Bet cik zinu, Talants tur pavada/pavadīja daudz vairāk laika. Pārsvarā gandrīz vienmēr paskatās kādu cilvēku, ja kāds admin čatā ieraksta, ka tam un šitam ir wh, ja ir, tad nedaudz par viņiem paņirgājās un nobano... no mercy.

JB Admins - Labākais serveru admins - Jb admini ir daudz un vēl vairāk. hmm, visvairāk acīs iekritis ir Fugu jeb Asuma. Vienmēr dara lietas balstoties uz kaut kādiem faktiem, pa lielam bez iemesla neko nedara. Vienmēr spēlētājiem cenšas visu izskaidrot, lai nebūtu nekāds haoss un nebūtu noziedznieki.

DR - Admins - Labākais serveru admins - Dr'ā jau arī nav nekādi admini. Vienīgais ir Oldiņš. Kaut arī neesmu viņu īsti redzējis darbībā ar acc, zinu, ka ganjau dara visu pareizi, pieverot acis un mazajām lietiņām. >_> zinu, ka ganjau. lololol

Lietotājs- Foruma lietotājs kuram nav nekāds amats, taču ir ļoti knašs pa forumu. - akka. Most likely Aigars.. Vasarā ļoti bija aizrāvies ar skiniem, čatā no viņa puses tikai tas vārds "skini" figurēja. Runāja ar visiem, lamājās ar visiem, smējās arī par visiem un vienmēr. Ir kāds labāks kanditāts? Idk. Ganjau. :D

Palīgs - Jebkurš kurš tev visvairāk ir palīdzējis. - Līdzko dabūju moderatora statusu, prasīju Rausim tik pat kā par visu, ko darīt, kā darīt, kā to izdarīt un kāds tam ir iemesls. Īsti nekad neatteica, palīdzēja kā varēja un parasti varēja labi. ;D Ne tikai saistībā ar moderatoru palīdzēja. Ar spēlēm, ar mazajiem kaut kādiem mistiskajiem darbiņiem.

Sliņķis - Visslinkākais no ID lietotājiem. - Benders. Admina statuss ir, bet īsti neko ievērojamu nedara. Ja kādi 19 cilvēki pāris reizes dienā vairākas dienas nedēļā atgādina izsūtīt idc par konkursiem, tad varbūt to arī izdarīs. Varbūt. Varētu darīt daudz vairāk.

Oldschool - Tavuprāt uzticamākā identy persona, tiks pieņemti tikai tie, kuri atrodas grupā oldschool. Melns kaķis ļoti bieži uzturas ID čatā un dalās savā pieredzē ar cs:go. Diskutē par skiniem, komandām, dziesmām. Bieži prasa, vai kāds nevēlas kaut ko kopistiski paspēlēt... Nav nekādi baigie aizvainojumi no viņa puses. Jauks, komunikabls, atsaucīgs cilvēks.

Girl next door - visu laiku aktīvākā, gudrākā identy daiļā dzimuma pārstāve. - Nezinu, rozā krāsa čatā pierimusi. Bet vasarā šad tad varēja pamanīt šokolādi, Mazo, Mazinjo. Idk, aktīvākā ganjau bija šokolāde. Pa retam kkādu tekstiņu pateica un nozuda uz kādu laiku. Vai nu lolu spēlēja, vai kko citu, es tak neatceros. Jā, balss Ingai.

 

Ja tā godīgi, šis īsti nav pa vasaru, bet ir savs iemesls - es fckin neko neatceros no vasaras un ko kas darīja. Vasara ir diezgan plašs un liels laiks. Tas, ko es uzrakstiju ir kkas, kas man ir kaut nedaudz palicis atmiņā un +/- kas notiek uz doto brīdi. Don't judge me. :/

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Rausis.. Negribu teikt, ka pārējie ir švakāki vai slinkāki, bet viņš ir iekritis manās acīs, respektīvi balsi atdodu viņam.

Moderators - Gribētos balsi atdot gan simplijam, gan ventur4ikam, bet diemžēl jātdod tā ir vienam un šoreiz tas būs Ventur4iks, pat nezinu kāpēc...

Banteam - TALANTS... Domāju šeit nav ko paskaidrot..

Serveru administrātors - Nemāku teikt neko par citiem serveriem tāpēc balsi atdodu Beg`.. Vienmēr laipns, izpalīdzīgs, vārdu sakot ideāls servera administrators..

DD2 Admins - Grūti spriest, tagad serverī pavadu vairāk laika un biežāk ir redzēts tur TALANTS un Beg`, bet šoreiz balsi atdodu Beg` , jo pēdējā laikā esmu tur viņu biežāk sastapis..

Palīgs - Domāju, ka Cracker .. Vizsmaz agrāk noteikti man palīdzēja

Aktīvais - TALANTS, forumā vai serverī vienmēr sastopams

Oldschool - Domāju, ka visi no tās grupas ir uzticami, bet balsi atdodu Kāsim

Girl next door - sokoladee

Link to comment
Share on other sites

Banteam - Talants,jo dara savu darbu ātri un bez kļūdām,vienmēr ir taisnīgs.

 

Serveru administrātors - Beg,jo pēc manām domām viņš ir iegūldījis ļoti daudz darba.

 

JB Admins - Ausma(Fugu),biežāk no visiem pārējiem adminiem redzu serverī un nebano par neko..

 

SURF Admins - Grūti pateikt,jo reāli es esmu aktīvākais utt. ,bet balsi atdošu asdasdasd ,jo reti pa retam ienāk un kautko arī pieskata kad ienāk.

 

Palīgs - MadYoga,kad man kautko vajag vienmēr palīdzēs,nekad nepateiks,lai eju kādam citam prasīt palīdzību.

 

Sliņķis - Akka, neko vispār negrib darīt, izdara vienu darbu 1 mēneša laikā tikai ko var izdarīt 2 dienu laikā.

 

Aktīvais - Aigars,jo visu laiku redzu čatā un posto daudz,serverī arī bieži redzu.

Edited by Skillzz
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Rausis? Liekas, ka ļoti rūp ID attīstība un tas, kas šeit notiek. Vienmēr par visu ir lietas kursā un diezgan nopietns un atbildīgs savam amatam, spēj visu paskaidrot un nedalās pa draugam, pret visiem attiecās vienādi. Lai arī nav šeit tik ilgu laiku, kā citi augstākie, ir redzams, ka iegulda savu darbu, patīkami.

Moderators - simplijs, liels prieks, ka atgriezies atpakaļ vecais simplijs, kurš bija objektīvs un ļoti labs savā amatā, nevaru neko sliktu par viņu teikt. Bez moderatora statusa pat bija jūtams, ka simplijs ir savādāks, bet tiekot atpakaļ par modu - kā zivs ūdenī.

Banteam - TALANTS, labs sava amata kandidāts, redzams gandrīz visos serveros ik pa laikam, nopietns un atbildīgs, prot arī normāli šaut un surfot, cik esmu redzējis, labs kā cilvēks, var normāli parunāt un pasmieties, saprot robežu starp jokiem un pārkāpumiem, visu cieņu viņam, turpini strādāt un izskatīt sūdzības, ko dari salīdzinoši ātri.

Serveru administrātors - Diemžēl balsi neatdošu, jo kāda jēga, ja ir tikai viens SA. Bet varu pateikt, ka Dima ir vienīgais, kas varētu vadīt DR serveri un ir tā patriots jau daudz gadus, tāpēc neredzu iemeslu, lai kādreiz viņam atņemtu iespēju pārvaldīt DR serveri.

DD2 Admins - Visi jau ir aizmirsuši veco labo blR-,kurš arī agrāk ir ieguvis šīs nominācijas, jo īsti dd2 oldschool zadroti viņu zinās, visi jaunie nominēs TALANTU, kurš ir jaunāks buks dd2 rindās, bet blR- jau kā dd2 admins ir ļoti ilgi un būtībā ir īsts identy patriots, viņš ir bieži sastopams serverī, ļoti labi spēlē, labi atpazīst čīterus un par viņu ir maz sūdzību, būtībā viņš nav manāms, jo visu dara eleganti, nekļūdās un labi spēj apvienot darbu ar kontru, tas ir apsveicami. Paldies Bleiderim, manās acīs nekad neatdošu balsi citam, kamēr viņš neaizies no dd2 amata. jo viņš ir īsts adminu paraugs, kā arī labs cilvēks, kurš vienmēr serverī pasveicina un saka, kuru paspecot, kuru nē utt, visu cieņu draugs!

Lietotājs- Foruma lietotājs kuram nav nekāds amats, taču ir ļoti knašs pa forumu - tāds nu noteikti ir Aigars, kurš vienmēr ir redzams forumā un rāda, ko liek @lounge un online time rāda savu, domāju, ka paskaidrojumi šeit ir lieki.

Oldschool - Artur B. jo šeit uzturās ļoti sen un ir uzticamākais cilvēks priekš manis, nekad nepievils, atcerēsies cilvēkus, kurus vajadzētu un ir labs draugs ar kuru parunāt kaut vai par neko, vienkārši aiz gara laika uzsist sarunu un parunāt par dzīvi. Uzticētu viņam visus savus noslēpumus, zinu ka nevienam tos neatklātu, īsts draugs. Labākais identy šāvējs, bet vairs ar to tik nopietni nenodarbojas, gl.

Girl next door - atdodu balsi visām meitenēm, visas savā ziņā skaistas un prieks, ka šeit atrodaties.

Edited by Krek
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Beg, jo ir ļoti aktīvs gan serveros ,gan foruma.Saprotoš un izpalīdzīgs.

Moderators - Simplijs, jo neliek wp bez iemesla. Man nācās sēdēt 4 dienas bez foruma. :D

Banteam - Protams, ka TALANTS ,jo apskatot sūdzības var redzēt ka pārsvarā strādā tikai viņš.

JB Admins - Labākais serveru admins - Fugu, jo vienmēr kad ieeju serverī un ir kādas nekārtības, viņš tās apkaro.

SURF Admins - Labākais serveru admins - Skillzz, jo ir ļoti saprotoš admins.Spēj izvērtēt kad bano ,kad ne.

DR - Admins - Labākais serveru admins - Ventur4iks, jo māk banot.

Palīgs - Jebkurš kurš tev visvairāk ir palīdzējis - Skillzz, jo viemēr kad kaut ko nesaprotu, viņš palīdz.

Girl next door - Meitene ar ieroci, jo bieži redzu foruma un serveros.

Edited by simplijs
nav argumentētu pamatojumu.
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Rausis, jo viņš ir sasniedzams visu laiku(ja māk paprasīt normāli), es nezinu, kā viņš to dara, bet tā ir. Overall ļoti atsaucīgs, jautrs cilvēks, kurš zin, kad jābūt nopietnam un kad var atļauties būt mazliet bērnišķīgāks.

 

Moderators - Ventur4iks v_v, neskatoties uz to, ka viņi ar Rausi trollē cilvēkus forumā un serveros ^_^ , ir spējīgs taisnīgi novērtēt situācijas, kad likt warnus, suspendus or whatever, ko moderatori dara, kā arī manā vietā liek warnus sūdzību sadaļās + viņš arī moderē lietas TS serverī.

 

Banteam - Galva, ne tikai tāpēc, ka nav neviena cita, bet arī tāpēc, ka viņs izskata lielāko daļu murgainās sūdzības toksiskajā MTA sadaļā. Es nesaprotu, kā viņš to iztur.

 

Serveru administrātors - nevarēju izlemt starp Begu un TnT, jo viņi abi bijuši atsaucīgi pret mani gan kā pret BT, gan kā vienkāršu spēlētāju, bet šoreiz balsi atdošu TnT, jo tikko kā es tiku pieņemts kā BT, viņš man palīdzēja ar daudz JB lietām.

 

DD2 Admins - DD2 visi admini ir labi, sākot ar tādu noobu kā DZIVNIEKS un beidzot ar labajiem spēlētajiem, kas ir visi pārējie dd2 admini, tiešām DD2 admini mums ir ļoti sakarīgi visi, ja varētu tad nominētu visus, bet nevaru, so mana balss neaiziet nevienam, jo es vnk nevaru izlemt.

 

JB Admins - Fugu! Viņs ir ļoti atbildīgs pret saviem pienākumiem serverī, aktivitāte arī ir augsta. Manās acīs izceļas starp pārējiem JB adminiem, jo citiem nav ne tādas aktivitātes, ne zināšanas.

 

DR Admins - Ventur4iks, jo neskatoties uz citiem saviem pienākumiem IDENTY, ir gatavs palīdzēt vadīt IDP spēles, kā arī labi ir spējīgs izvērtēt pārkapējus kā vienkārši DR admins.

 

Lietotājs- nezinu kāpēc, bet vēl nav ticis nominēts čeburaška, ja nemaldos viņš vasarā visu laiku bija forumā un rīkoja daudzus foršus konkursus, es biju liels fans taviem jautājumu konkursiem, keep up the good work. ;)

 

GFX - feiks., jo šis topiks tika izveidots vasarā <3

 

Girl next door - sokolade, jo dabūja man CS:GO kasti, kaut gan es nezinu, ko ar to darīt un bieži ir gatava kaut ko aiziet uzspēlet, lai vai kas tas būtu.

 

 

P.S. Ventura, ja es kkur kļūdu ielaidu izlabo pls, tnx <3

 

Viss galīgi garām, pārraksti un ieliec vairākās vietās manu niku!! Btw, good job my paddle one.. ;D/Ventura/

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - RAUSIS, jo viņš labākais.

Moderators - VENTUR4IKS, jo viņš tak vislabākais moderators ever.

Banteam - GALVA, jo viņš visu izdara, un ir ļoti patīkams cilvēks.

Serveru administrātors - BEGijs, jo viņš ir ļoti stingrs cilvēks. :D ;*

DD2 Admins - RAIMOO, reāls vecis, atšķir čīterus no botiem. :

JB Admins - FUGU, amm, var redzēt ka viņš ir aktīvs serveros.(nolife)

SURF Admins - SKILZZ, kaut arī maziņš, prot rīkoties ar acc. :D

DR Admins - OLDIŅŠ, protams, kurš gan cits mums būs tas zelta gabals.. ''ļoti labs serveru administrators, apmeklē katras idp spēles, ļoti atbildīgs''

Lietotājs - AKKA, best lietotājs ever,žēl ka viņam neviens nedod kādu augstāku amatu..

Palīgs - YOGIJS, vienmēr palīdzēs, vienmēr.

GFX - FEIKS, labāka par viņu nav, kurš taisītu tādus darbus, kā viņš.

Aktīvais - AIGARS, tak vienmēr ļoti radoši izpaužas, vēlas būt visur.

Oldschool - ARTUR B., uzticīgs identy biedrs, viens no labākajiem draugiem man šeit.

Girl next door - WILD_SINTIJA, vislabāka, visdaiļākā meitene identijā. Vēl Vitucis, bet 2 balsis nevaru iedot :

Edited by simplijs
kur kāds argumentēts pamatojums? /ss
Link to comment
Share on other sites

Banteam - Reāli cik lielākoties redzu, tas ir TALANTS, konkrēti, nekļūdīgi un ātri izskata sūdzības. Citu cilvēku šeit nevar ierakstīt.

Serveru administrātors - No aktivitātes visvairāk acīs ir iekritis tieši Beg, lai arī nav ļoti ilgi amatā, savu darbu dara godam, malacis!

Lietotājs- Kādu laiciņu nebija aktīvs, atņēma zonam netu, tas ir Aigars, nemitīgi dzīvo čatā, vismaz tad, kad es esmu online. Tāds kā foruma gariņš. :)

Oldschool - Lai arī cik maz viņš te ienāk, es neskatos pēc aktivitātes, bet vissakarīgākais šajā grupā, manā skatījumā ir valchh.

Girl next door - Nu te nav divu domu, Aigara konkurente, šoko, ID Dieviete, gluži kā mamma.

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Rausis. Tur pat divu domu nav, ja redzu ka kaut, kas tiek darīts identy labā, tad to dara rausis.

Moderators - Simplijs. Manuprāt, pietiekami aktīvs formā un pilda pienākumus, ka moderatoram tas ir jādara?

Banteam -TALANTS tak, tas ir talants, neredzu nevienu citu, kas izskata sūdzības n stuff kā tikai talants.

Serveru administrātors - Beg' - iespējams, kaut ko dara serverī?

Lietotājs - Aidzis a.k.a Aigars - viņš all the time ir serverī, all the time čatā sēž un pieļauju, ka zina visu.

Palīgs - RAUSIIIs. Vienīgais pie kura vispār vēršos pēc palīdzības ja vaig, un nekad nav atteicis. :)

SPAMERIS - AIDZIIS spam all the time ar savu csgo

Girl next door - MAZAA tak kur vispār div dom var būt? Ieva for the win

Link to comment
Share on other sites

Banteam - TALANTS, jo vienmēr ir ātrs un patiess.

 

SURF Admins - SKILLZ, jo ir visaktīvākais admins surf, gandrīz visu laiku ir serverī.

 

Palīgs - MADYOGA, itkā rāda, ka ir vienalga, bet beigu beigās palīdz pat, ja tā īsti negrib :p

 

Girl next door - Mazā., jo diezgan bieži redzu forumā postojot vis kaut ko.

Edited by simplijs
nav argumentētu pamatojumu.
Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Ja godigi, tad par vasaru maz atceros, bet laikam jau RAUSIS, jo tie entie konkursi kurus vins rikoja un viss parejais ko rausis centas izdarit bija tiesam daudz,tad rausis kkad pazuda meklet dzivi,bet balss par rausiiici.

 

Moderators - Vasara jau laikam tiekai isti bija viens moderators, tad nu balss par VENTUR4IKU, foruma sedeja 24/7 uztureja kartibu :hitler:

 

Banteam - Viennozimigi TALANTS, jo sudzibas izskata zibens atruma.

 

Serveru administrātors - balsi atdodu par TNT, jo ka vins cinijas, lai jb biss butu ideali un nebutu FKGAMMING klana un visi tie sick banu ilgumi :O

 

Lietotājs - Ir kads cits labaks par mani?

 

Oldschool - Tas tur Melnais Kakis, baigi stima katru dienu sarunajam ko un ka betot,zaudeju visus skinus,bet tapat uzticos vina betiem :D

 

Girl next door - Atdodu balsi par Rutu, jo tiesam daudz palidzejusi, uzklausa, kad kads grutaks bridis un fk ari sauc pataisit B)

Link to comment
Share on other sites

administrācijas darbinieks;

Raušuks nepārtraukti sēž forumā un atbild uz visiem jautājumiem. Postus kurus parasti posto admini, posto Rausis, un viņš jau labu laiku ņemās melno paradīzē, un neviens nesūdzās =] Tapēc šo nomināciju atdošu Rausim.

 

moderators;

vasarā pārāk daudz netusēju pa forumu, dažreiz tik iegreizos. bet kad iegāju video sadaļā, gandrīz katrs topiks bij edited by vovans =D un par cik viņš to vēlaizprojām dara, atdošo šo nomināciju vovanam.

 

banteam;

gan galva, gan talants abi diezgan aktīvi ņemās pa sūdzību un pārkāpēju sadaļu ;s ja skatās kas tagad notiek, atdotu nomināciju talantam.... bet par cik šī ir vasaras nom. atdošu savu balsi galvai.

 

lietotājs;

šis tiešām ir no brainer... ko tur vēl daudz skaidroties? protams ka aigars, viņš tak ir visur

 

palīgs;

man neviens nepalīdz =[ bet jau pirmīt minēju, ka raušuks parasti ir forumā un atbild uz visiem jaut., tapēc arī jūtu ka viņš ir te mums vislielākais palīgs un tapēc arī balsi atdošu viņam.

 

sliņķis;

lācis ielīdis migā, laikam gatavojās uz ziemas dusu. bet man nepatīk šī nominācija, tapēc arī nevienu neapdalīšu =]

 

gfx;

psai kautkur nozudis, valts vēl kautko jaunu mācās, bet feiks... feiks ir beast. cilvēks jau pelna naudu ar šīm lietām, un viņa jaunais šowoffs ir vienkārši BOMBA. parasti jālauza galva ko nominēt kā gfx'eri, bet šoreiz tas ir ez pz, feiks ofc.

 

aktīvais;

šo gan es nezinu kam dot, jo vasarā pie kompīša tik daudz laiku nepavadīju...

 

oldschool;

parasti šo nomināciju atdodu kaķēnam un neredzu iemeslu kapēc arī šoreiz to neiedalīt viņam. ķepainais tik bieži uzturās forumā, vienmēr var normāli ar viņu pabazarēt, baigais trollis, anyhoe melno kaķi par prezidentu gl.

 

spameris;

te pat nav jābūt aktīvam lai saprastu, ka akka iespamo katrā postā =] tapēc, yeah.. akka.

 

girl next door;

mazā ieviņa baigi bieži uzturās forumā, tapēc tur nav divu domu. pat vasarā kad ātri ienācu iečekot kas notiek id, mani vienmēr pasveicināja =]

 

 

serveros vairs neuzturos, tapēc arī nevienu nomināciju kas saistās ar serveriem neuzrakstīju. gl.

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Rausi jo nevinu citu darbībā dižā neredzu.

GFX - feiks. vienmēr viņa darbi ir patikuši.

Aktīvais -Aigars, vienmēr kā ienākšu paskatīties kas labs notiek, rosās pa čatu un spamo visapkārt.

Oldschool - Melnais Kaķis, cilvēks kurš atrodās šeit kopš bērnības laikiem. Atceros vēl kad biji Administrators un visus pārējos vecos labos laikus. Tākā nekur neesi vēl pazudis nominācija tiek tev.

Girl next door - Šo es spriedīšu pēc aktivitātes čatā un atdodu nomināciju šokolādei, visu laiku kautko kvadzina pa čatu.

Link to comment
Share on other sites

Banteam - TALANTS, Es reti apmeklēju sūdzību sadaļu, bet vislielāko ties pamanu tur TALANTS

Palīgs - šaizee, lai cik jocīgi neliktos. Bet pēdējais cilvēks kuram prasiju no IDenty palīdzību un viņu arī saņemu.

Sliņķis - AKKA, mēnesi vai pat ilgāk nevar no RB dabūt IDenty logo. Es saprotu ka RB nav sastopams bet varēji viņu nomocīt ar savu prasīšanu lai viņs beidzot atrastu :DD

GFX - Es gribētu šeit ierakstīt vienkārši, bet nomināciju nesaņems neviens. Ja būtu kāds vismaz kautcik aktīvs taja sadaļa tad nomināciju piešķirtu, bet lielāko ties visi topiki mirst nost, un nekas jauns nepublicējas.

Aktīvais - Aigars, diezgan bieži redzu ka shoutboxā kautko raksta.

Oldschool - Artur B. Es domāju šeit nav ko lieki spriest.

SPAMERIS - Nav ne jausmas, bet lai iet Jorens, kādam tak jābūt šinī nominācijā.

Girl next door - Bieži pamanu šokolādi @sb, tad jau arī diezgan aktīva varētu būt

 

Manas nominācijas varētu būt galīgi aplamas, bet es centos vismaz kautko atcerēties vai vismaz pastīties ko citi raksta par tiem cilvēkiem.

 

 

Peace in world.

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Akka,kaut arī jūs neko neredzējāt ko viņš dara,uzskatu ,ka viņš ir pelnījis šo,bieži man palīdzēja neskaidrībā ar admina statusu un ja labi gribēja,varēja pierunāt izdarīt vairākas lietas ID attīstībā/labošanā? ;D

 

Moderators - Venturčiks,ja nemaldos,tā pat bij mana ideja iedot viņam moderātoru /PLSS NO HEIT M8/ palīdzēju viņam rīkoties ar moderātoru,viņš man iemācija,to ka dažu teiktais nav tik ļoti jāņem pie sirds.

 

Banteam - Talants,sūdzības izskata vienmēr un diezgan ātri,agrāk likās nopietns cilvēks,kurš uztver savu amatu nopietni un prot rīkoties ar acc,bet ehh ;D

 

Serveru administrātors - TnT/Beg's, TnT,manuprāt bija diezgan piemērots SA statusam,rīkoja konkursus,pārzināja noteikumus,lai kādam varētu viņus ieskaidrot un pārliecinājās,pirms rīkojās. Begs apmēram dara to pašu,varētu teikt ,ka viņš ir TnT aizstājējs,bet ne tik ļoti nopietns cilvēks. Balss abiem.

 

JB Admins - Asuma Kun/Fugu aktīvs admins,viennozīmīgi zin noteikumus un kurš nav izcēlies ar neskaitāmām sūdzībām par viņu.

 

Palīgs - Yogijs,vairāk saistībā ar reālo dzīvi,cik nu man viņa ir,ar pāris teikumiem ir spējīgs mainīt manas domas par lietām...

 

GFX - Tā kā es nesaņēmu solītos darbus... Feiks,diezgan zinošs savā jomā un prot kritizēt darbus un ieteikt ar ko kādam vajadzētu pastrādāt vairāk,lai uzlabotu darbu kvalitāti.

 

Aktīvākā. Serveros tā noteikti bija Sintija,kinda vienmēr bija kādā no ID serveriem jebkurā laikā,vai arī tā bija tikai sakritībā,kurš zin....

 

Oldschool - šayžuks/Melns Kaķis,pēdējā laikā vienīgie kuri iekrita acīs,vai arī esmu akls,bieži vien čatojot,vai arī vienkārši vērojot,jā es bieži skatos kuri ir online.

 

SPAMERIS - Laikam jau paliek Aigars,vienmēr ir redzams čatā meklējot dzīvi ,rādot savus iegūtos skinus csgolounge vai arī kādam lūdzoties unbanu. :D

 

Girl next door - Sintija un Inga, Sintija bieži vien ir forumā,bet īsti čatā nav pamanāma,bet Inga tieši otrādāk reti forumā,kad ir tad čatā bieži raksta "sakarīgas lietas"

 

 

Rakstot nominācijas,pats sapratu,ka tas tomēr nav vienkārši uzrakstīt pa tik ilgu laiku,jo kinda ar atmiņu ir pasūdīgi un grūti atcerēties kas ko vasarā ir darījis ;D

 

 

Tagad iedomājies, kā mocījos es. ;D /Ventura/

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Rausis. Bija tikai viens iemesls kāpēc es pieņēmu rausi par adminu un neļāvu viņam aiziet, tāpēc, ka identy bez rauša nebūtu īsti identy, viņš māk radīt to sajūtu, ka Tu esi tur kur Tu esi. Kādu reizi izsper kādu joku, bieži mani apbižo, bet tomēr zinu, ka tas nav pa nopietno. ( varbūt ) Cenšās palīdzēt visiem un būs godīgs pret visiem, kaut kas jau sanāk, jo cik ilgi venturčiks ir lūdzies viņam access, rausis kā nedod, tā nedod. Balss viņam tieši tāpēc, ka viņš ir.

 

Moderators - Ventur4iks, lai arī pēdējā laikā mani sūta nahuj teamspeaka, bet tomēr cilvēks cenšās un dara savu darbu tiešām ļoti labi. Bieži vien uzvedās neadekvāti, tad kad diršās ar Merkuriju, bet tas jau tikai cilvēcīgi un to nedrīkst nosodīt, jo abi divi uzvedaties kā muļķi un gudrākais laikam nepiekāpsies starp šiem 2 cilvēkiem. :(

 

Banteam - TALANTS, 2.5 speeds sūdzību izskatīšanā, ja nezin 100%, tad nebano, bet palūdz kādam citam palīdzību. Novēlu nepazaudēt savu ātrumu un turpināt sūdzības izskatītit vēl ātrāk. :)

 

Serveru administrātors - TnT. Manuprāt ļoti gudrs cilvēks, žēl, ka pazuda no sava amata, jo es viņu tiešām cienīju un centos ievērot noteikumus, kad viņš ir serverī, jo bija bailīte no bana. Adekvāti darīja savu darbu, bet beigās pārāk iekarsa un sākās ....

Balsotu par begu, vai oldiņu, bet viņš parādījās daudz vēlāk, tāpēc nebūtu godīgi.

 

Palīgs - Īstenais, cilvēks kurš varbūt cenšās parādīt, ka ir muļķis, bet īstenībā ir ļoti gudrs cilvēks un palīdzību man atteicis nav, ja ir laiks, tad palīdz, ja nav laika, tad palīdz vēlāk. Gribētu, lai viņš ir kas augstāks kā tikai lietotājs, jo galva strādā un saprot 99% lietu kas saistītas ar mājaslapām un serveriem.

 

Aktīvākais - Aktīvi ir ļoti daudzi, bet Benders ir pats aktīvākais, lai arī nečato ar mums visiem, bet forumā uzturās un klusītēm stalko mūs un kas notiek iekš identy.

 

Lietotājs - Aigars, jo cilvēks kurš nealgst pēc nekāda statusa un ir apmierināts ar grupu lietotājs.

 

Oldschool - Melns kaķis, pārēji oldschool vai nu nav īsti oldschool, vai nu nav tik aktīvi kā viņš. Arī ļoti gudrs cilvēks. Bieži manāms iekš muzikantu topikā un čatā, kad visi diskutē par csgo.

 

Spameris - Aigars, iespamos visur kur varēs, pat ja nebūs vajadzības. Kāds Tēvs tāds dēls. ^_^

 

Girl next door - Inka un Sintija. Inka tāpēc, ka ļoti reti uzturās forumā, bet spēlē ar mums un kerijo mūs lolā. Sintija tāpēc, ka ja nenobalsošu par viņu, sasitīs mani. :(

Link to comment
Share on other sites

Administrācijas darbinieks - Rausis, atnems catu tikai tapec, lai es uzrakstitu nominacijas!

 

Moderators - Venturčiks ļoti labs moderators, plašāk pazīstams kā ērglis, cītīgi cīnās pret Jorenu V2, labi sanāk. Mans elks!

 

Banteam - Talants labi dara savu darbu!

 

Serveru administrātors - Beg's, ta ka TNT aizgaja (hip hip urra) atdodu savu balsi Begam, vienmer cinisies, lai FK banda tiktu nogremdēta.

 

JB Admins - Asuma Kun/Fugu aktīvs admins,viennozīmīgi zin noteikumus un kurš nav izcēlies ar neskaitāmām sūdzībām par viņu

 

Aktīvākais - Aigars ta lūdzas, lai pieminu viņu šeit, ka vienkārši nevarēju to neizdarīt, aktīvs jau ir ķip.

 

SPAMERIS - Aigars, lai neizplūstu garās runās, tas pats, kas iepriekšējā nominācijā.

 

Lietotājs - Aigars, lai neizplūstu garās runās, tas pats, kas iepriekšējā nominācijā.

 

Girl next door - sokoladee , biezi iesaistās sarunās shoutboxa, twitteri čato ar Emīlu, aktīva, vienigais mīnuss, ka spele lolu 24/7 un ari brivaja laika runa par to!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×