Jump to content
semuel`

Knife serveri atpakaļ!

Recommended Posts

Sāksim ar to,ka tas nekad nav bijis domāts kā "knife" serveris. Sākotnēji tas bija izveidot citam komūnam,lai izspēlētu konkursu. Konkurss tika izspēlēts un serveris aizvērts. Tad mēs viņu atvērām tīri for fun,testējām pluginus dažādus u.t.t. Tad tas bij akkas privātais serveris. Pēctam izmantojām kā konkursu serveri aim cupam un jb mafiju kariem... Pa brīdim varēja arī ielīst un vienkārši padurties līdz brīdim,ka kāds šo fun serveri uztvēra pārāk nopietni...

 

 

Vai jebkurā brīdi serveris bij oficiāls? Nē.

 

Tagad paskaidrošu ,kāpēc serveris nevar būt oficiāls. Sāksim ar to,ka ja serverim var pievienoties no tā teikt iedota IP neskaitās ,ka tas ir uzreiz oficiāls. Nākošais vai bija kāds topiks par to,ka serveris ir officiāli atvērts? Nē. Vai pārejo serveru banliste ir sasaistīta ar nažu serveru banlisti? Nē,tāpēc tas nav oficiāls serveris. Vai serveris ir pievienots pie pārējiem serveru monitoriem? Nē. Lūk tev speciāli Imant,kāpēc serveris nav un nebūs oficiāls serveris....

Link to comment
Share on other sites

Vispār nesaprotu kāpēc jūs mani te iepinat? Es neko neesmu vēris ciet! Kā jau tika minēts, serveris ir domāts konkursiem, bet tas galīgi nenozīmē, ka jebkurš balamute tajā var spēlēt. Tā kā bani nestrādā, iespēju robežās, ievērojot šos noteikumus, sodīju pārkāpējus. Neko neesmu darījis nepareizi. Visdrīzāk knife konkursu uztaisīšu un serveri uz to laiku arī ieslēgs, ja nē, tad sakam paldies aimo, Aigaram un vēl pāris kadriem, kuriem trūkst cieņas kā pret citiem, tā pret sevi.

Link to comment
Share on other sites

Tu tiešām izliecies vai arī esi mazs, spriest nespējīgs bērns? Pirmkārt, tas bija domāts par pašu serveri. Otrkārt, normālam cilvēkam ir skaidrs, ka šādi topiki ir bezjēdzīgi. Jau no sākta gala bija zināms, ka serveris ir paredzēts konkursiem un nekam citam, labi, jā, akka ieslēdza uz ilgāku laiku - visi padurstījās, bija fun, bet tad arī akka serveri izslēdza, jo redz nepatika, ka es sodīju cilvēkus, kuri random bļaustījās mikrofonā, aizvainoja citus un spēlēja ar aktīviem baniem, nesaprotu, ko tu tagad aizstāvi,Rausi, savu ego, kurš par visām varītēm vēlas serveri atpakaļ? Samierinies ar faktu un ,lūdzu, beidz kasīties, jo tu savu viedokli ,acīmredzot, nevari pietiekami labi argumentēt.

Link to comment
Share on other sites

Mazs ,spriest nespējīgs bērns,huh? Ja es tāds būtu,tad laikam es nevarētu būt šādā amatā,kādā esmu pašlaik,ne? Par servera aizslēgšanu ne es,ne arī akka to aizslēdza... Cik daudziem cilvēkiem bija vairāk flagi nekā parastam acc? Tev,Venturčikam un ja nemaldos tad arī Dzīvniekam a.k.a. Toms. Zinu ,ka Toms nebija mājās ,kad serveris tika aizslēgts un es šaubos ,ka Venturčiks to māk,no offence, vienīgais cilvēks ,kas atliek esi Tu.

 

 

Tu sodīji cilvēkus fun serverī,kurš nebija ne oficiāls vai arī tam īsti nekādi noteikumi nebija,jo tas bija akkas privātais serveris,kāpēc tas nebija un nebūs oficiāls vari izlasīt augstāk,bet tu kļūdies tajā,ka domā ka šis serveris bij domāts no sākta gala Identy konkursu vajadzībām.

Tātad Tu nobanoji ,centies nobanot serverī Aimo,kurš pēc tevis stāstītā esot tevi aizvainojis,jā tā bija,bet tas bija pēc tā nepatiesā bana ,kuru tu uzliki ar iemeslu "rules" un vēlāk nomainīji uz "abuse". Pēc tavas domāšanas itkā viss kārtībā un tā. Aimo nāk skaidroties par bana iemeslu un hops TnT atzīmē Aimo ,kā spammeri un viņam vairs nav pieeja forumam. Jautāju kāpēc uz ko es saņēmu,maigi sakot, cilvēkiem ar nepietiekamu smadzeņu daudzumu nav nepieciešams paskaidrojums.Lieki piebilst,tas nebija tavs vienīgais gadījums.

 

Nu piedod ,atvaino,bet es šo lietu uzņemu savadāk,es uzskatu,ka cilvēki ir pelnījuši skaidrojumu,par jebkuru rīcību,jo šeit mēs esam komūns un šeit nevalda nekāda monarhija,lai tā vienkārši visu slēgtu ciet un neļautu pārējiem izteikties.

 

Ko es šeit īsti varu aizstāvēt,pateiksi man? Es izskaidroju kāpēc serveris vairs nebūs un jā viens no iemesliem esi arī Tu un savas mīļās noteikumu pieķeršanās dēļ. Es pajautāju akkam izslēgt serveri,nevis viņš pats to tā sadomāja...

Vienīgais viedoklis ,ko es iepriekš biju šeit izteicis bija tikai par serveri kā tādu,nekas vairāk,kā tādu tekstu ir iespējams argumentēt man nav ne jausmas...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×