Jump to content
hehey

1st surf ski 2 mini movie my meh..

Recommended Posts

Nu ko, lūk šon pabiedzu mini movie (dzīvē skills lbks nekā video, bet traki liels slinkums bija perfekcionēt) - un šeit jūs redzēsit kā notiek ikdienā, kad serveros mani pielūdz :D :D

 

Vid :

 

Nākošais būs speedrun video, kur taišišu trikus, mapes uz laiku, dabūšu kādu pro rekordu ( emsu jau visus dabujis, šaubos vai uzlabošu) :D :D bet nu pats nevaru sagaidīt :D

Link to comment
Share on other sites

Šis jau man patīk.

Iesaku nefilmēt ar fraps, bet gan pačakarēties lai no paša demo dabūtu .avi failu ārā, jo tad kvalitāte būs labāka. Pats esmu to darījis, no sākuma bišk pagrūti visu iegaumēt, bet ja video bieži taisīsi, tad aizies.

Link to comment
Share on other sites

nja vareja but daudzveidigak... zinu kad māki dažādas piņķerigakas lietiņas. Shoteru video ir iespaidigaki. Macies ari šaut ka surferis ar m3.

Link to comment
Share on other sites

Pat tu vēl šo miskasti spēlē. :D okok, par video.

Baigi kantains viss liekas. Trikus nobeigt kaut kur nokļūstot normālā vietā, nevis apraut vai kādā kustībā, bet gan redzot ka apstājies uz normālas vietas, nevis turpināsi krist vai nositīsies. Nešaut, nedurt, nemainīt wepus surfojot. Dabūt to logu nost, kas ir apakšā. Nomainīt skyboxu varbūt patīkamākam skatam, defaultais iesūkā pamatīgi. Moš kādu palēlinājumu uzlikt uz kādu brīdi ka tu caur to flagu izlido vai uz trika beigām, ja būtu ar dziesmas ritmu, tad vispār glamur. Viss kkā sasteigts izskatās, moš kaut nedaudz lēnāku vajadzētu. Varbūt cl_bob 0 lai weps nekustās, bet tas kā kuram labāk patīk. Nekādas fona skaņas kā skype utt. Tā efekta vietā 0:40 manuprāt varēji pataisīt lēnāku video pašu labāk, un to efektu arī lēnāku, kvalitatīvāku.

Aj nu tas tā uz ātro, rīt paskatīšos vēl un padomāšu ko ieteikt, ja atcerēšos, jo tagad galva arī nestrādā kārtīgi. Pats paskaties kādus surf vids, zināsi ko uzlabot, no kā mācīties. Ja vajag, moš kko pm varu iemest.

Sagribējās uzsurfot pa ilgiem laikiem. :D

Edited by Suncss
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×