Jump to content

Dkey

Lietotājs
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

6 Followers

About Dkey

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

4209 profile views

Dkey's Achievements

  1. Haha.. Cerams 1.6 surfs neizpaliks.. good old times. Būti jautri atkal uzkapāt veco labo cs 1.6 vecajā labajā identy.
  2. Nja man ptik tavs skils... iemacies labak saut.. tā jautrāk. Akka tu tach vispar nejedz surfot.. neruna rik gudri.
  3. Pats jau pateici kas talak jadara. HD to pashu izdari... abas jau tiek izmantotas nevis tikai Nvidia. Vai ari vnk atsledz hd, csam pietiek ar 1 Un fps 60 nav videokartes problema... kompis vnk pielago monitora refresh reitam. Uzliec monitoram refresh rate 75 un fps bus 75. Bet nav prikola... 60 ir labs fps... tikai surfam 131 noderetu. Nu ja abam vsince ir of tad ar developeru vaidzeja iet. Varbut vel kautkas ar draiveriem... uploado. Ja videokartei ir kada tehniska problema tew lagi bus pat ar 200 fps
  4. Līdzko ņirdzas nost tad pasta arī kā garants jamaina... putekļi pats par sevi... GPU lēnām māj ardievas. Neved pie spečukiem, nav nekas tik sarežģīts iztīrīt un pastu uzlikt. Ja kada sistēmas daļa beidzas nost, neko nevarēsi tur izdarīt. Vienīgi ja esi gatavs pirkt jaunas detaļas vietā, tad gan būtu labi zināt tieši kas par iemeslu.
  5. Ir vērts... pat ja mēslos iebrauksi, droši zināt nevari par nevienu. Galvenais lasi līgumus ar vēsu prātu un domā līdzi, ja robu tur nav tad noskaidro par firmām kurās jāstrādā un starpniekiem, ja tādi ir un to būtu vēlams darīt pirms paraksta līgumu. Un vislabāk ir bez starpniekiem, jo tie tik pa vidu sūknē tavu naudu. Pats gatavojos doties uz UK, bet kad palasiju līgumu, secināju kad tā īsti neizskatās stabila darba līgums un vel pie tiem vējainajiem angļiem kur visi jaucās kopā... pasūtiju 2 mājas tālāk. Pēctam pachekoju kas tā par borģeli kur būtu braucis. Labi vien bija ka nebraucu. Iesaku skandināvu valstis. Ja latvietim nepietiek ar to kas latvijā jādodas uz UK, ja ar UK naw gana uz Zviedriju/Somiju, un ja Z/S nav labi tad uz Norvēģiju. Žēl ka tālak okeāns un antarktika. Nu vismaz cilvēki tur ir ar sirdsapziņu un no scameriem tur naw tā jābaidas.
  6. Piekrītu... Viņš ir no tiem kas neredzot vispār kas noticis soda, mani slaioja par jc laigan vnk iekritu. Un esmu viņu redzēji tikai uz 5 min un ieveroju 2 nepatiesus sodus.
  7. es bēgtu raudādams.
  8. Šaut māki? Nu ne kā bots bet ka surferis ar m3.? Nebūtu slinkums varetu fragu muuviju uzkīlēt.
  9. nja vareja but daudzveidigak... zinu kad māki dažādas piņķerigakas lietiņas. Shoteru video ir iespaidigaki. Macies ari šaut ka surferis ar m3.
  10. Atceros man mācoties braukt bija līdzīgi. Māte, babuļa un knislis stāvēja daļēji uz ceļa, drošības pēc nometu ātrumu, bļeģ, kā pietuvojos, durnā vecene ar knisli pie rokas bizo pāri, pēc straujas apstāšanās dura pus m priekšā mašīnai atradās. Ātrums bija ap 30 kad bremzēju, protams nometot no 50. Māte patom kko zvērīgi dirsdama tādā pašā tempā mauca pāri. Nu vispār pēc cilvēciskas psiholoģijas ja bremzē, tad jau kipa laidīs, bet vienalga, pa ceļa malu slāj ar bērnu pie rokas, un tik bezatbildīgi izlemj šķērsot ceļu. Un ar tiem kam tiesības nevaig dot ir man liekas pat trakāk, pat pec manas pieredzes. Jo brauc VISI (VISI=arī tie kam ar galvu problemas)
  11. Gribētos jau pa rupjo, bet ko tu cilvēkam padarīsi. Stiprākie izdzīvo.
  12. [snier]kil vp!!! _N!KS_!!! 78.84.207.180:33079 aim ss5 14.03.2014 18:53 Ari kaurkur turpat, tikai vēlāk.
×