Jump to content
Ryan Sykes

Dinamo Riga - Donbass 2:1 [PO 6. game]

Recommended Posts

Labrīt, labdien, labvakar kā nu kuram. Vakar tika aizvadīta nu jau 6. spēle starp šīm komandām. Šī bija izšķiroša spēle priekš Rīgas Dinamo, kas nevarēja sev atļaut zaudēt. Tad nu par spēli un emocijām kuras tika piedzīvotas, jūs izlasīsiet tālāk.

 

1. periods - Lai arī mača likme bija ļoti augsta, abas komandas rādīja uzbrukuma hokeju. Jau spēles sākumā abām komandām bija iespēja izvirzīties vadībā. Sekoja noraidījumi, kuri arī nesekmēja labu iznākumu abām komandām. Izcils vārtos bija Sedlačeks, kurš šīs sērijas laikā pamatvārtsarga vietupārņēma no Mikaela Telkvista.

 

2. periods - Pretinieku ofencīvai palielinoties tie arī ātri vien panāca šī perioda sākuma sev labvēlīgu rezultātu. Rīgas Dinamo aizsargi nespēja noturēt Jakutseņju, kas precīzs bija savā metienā - 0:1. Ātri vien "Donbass" varēja arī dubultot rezultātu, bet izcili savu meistarību demonstrēja Sedlačeks. Šī perioda turpinājums piederēja jau mājniekiem. Sākuma "Dinamo" izdevās iespiest savā zonā pretiniekus, kas sekmēja pozitīvu iznākumu. Precīzs jau ceturto reizi šajā sērijā bija Lauris Dārziņš - 1:1. Vēl jo vairāk, tas kas neizdevās "Donbass" komandai perioda sākumā, tas izdevās dinamiešiem, kas spēja izvirzīties vadībā. Vārti protams ar veiksmes faktoru, bet kā saka, veicas labākajiem. Andris Džeriņš centās iedot piespēli, bet pēc rikošeta pret pretinieku aizsarga nūjas, ripa atrada ceļu Leitona vārtos - 2:1. Šis rezultāts tā arī noturējās līdz perioda beigām.

 

3. periods - Šis periods iezīmējās ar "Donbass" komandas totālo pārsvaru visā laukumā un asumiem. Ar vien grūtāk Sedlačekam un Rīgas "Dinamo" aizsargiem nācās cīnīties par savu vārtu drošību. Uzbrukums pēc uzbrukuma, totāla dominance valdīja no "Donbass" puses. Vien tikai pāris reizes šajā periodā, dinamiešiem sanāca apdraudēt Leitona vārtus. Laikam ritot, "Donbass" treneris Andrejs Nazarovs nolemj par vārtsarga maiņu pret sesto spēlētāju, bet arī tas nesekmēja rezultātu. Līdz ar to, "Dinamo" spēja panākt uzvaru un sērijā panāca jau neizšķirtu - 3:3. Jāatzīme arī tas, ka izcili šo spēli aizvadīja Sedlačeks, kas spēja atvairīt 42 no 43 metieniem pa saviem vārtiem.

 

Izšķirosā spēle notiks pirmdien, kad "Donbass" mājinieku statusā, Bratislavā uzņems Rīgas "Dinamo". iemesls tam, kāpēc spēle nenotiks Doņetckā ir tāpēc, ka nemieri Ukrainā, neļauj ar garantiju un drošību novadīt spēli līdz galam. Nu tad nu turam īkšķus pirmdien par mūsējiem. TIKAI RĪGA, TIKAI DINAMO!

 

KHL izslēgšanas spēles, 15. marts

 

Rīgas Dinamo- Doņeckas Donbass 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)

Vārti
: 25:05 Jakuceņa (Fedotenko)
0:1
, 29:57 Dārziņš (Bukarts, Šehura)
1:1
, 33:59 Džeriņš (K. Rēdlihs)
2:1

Soda minūtes: 12:10

Metienu attiecība:
12:43

Vārtsargi
: Jakubs Sedlāčeks - Maikls Leitons

Video:
Link to comment
Share on other sites

Pēdējās 8, 9 minūtes 3. Periodā bija ļoti ļoti nervozas. Prieks, ka spējām sērijā atgūties 3:3 un Cerams , ka Bratislavā spēsim iegūt 3:4 Pārsvaru pār Donbass

Link to comment
Share on other sites

Būtu pēdējo sezonas spēli uzvarējuši, varētu tagad uzspridzināt Arēnu Rīgu, bet neko darīt, jāiet tālāk un ja uzvaras gadījumā pretī nāk Maskava, tad viņi arī nav neuzvarami, tādi slideni šogad.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×