Jump to content

Frankenšteins

Lietotājs
  • Posts

    279
  • Joined

  • Last visited

About Frankenšteins

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Frankenšteins's Achievements

  1. He he.. Paldies, ka neesat aizmirsuši.. Lai kur es būtu, Jūs vienmēr būsiet paši labākie.. Un jā, paldies par apsveikumiem.. :*
  2. Frankenšteins

    sex

    Daudz bučas, Didzi.. :* :* :wub: Žuļiks, tgd pus gadu būsi gadu vecāks pa mani.. he he
  3. Žuļiks aizbēga un neuzspēju sodīt.. ;<
  4. 1. DeFire 2. Domāju, ka šoreiz tas nebūs aktuāli.. 3. http://failiem.lv/u/besnhbb 4. Jau no paša demkas sākuma var redzēt neapstrīdamus momentus. 5. Wh 6. Takā adminu sadaļā, pats Ansis topiku aizvēra, jo neesot faktiņu, lai viņu "nodirstu", šādu faktu vakar "drakonā" netīšām atradu un uztaisīju topiku plašākai publikai apskatāmu..Publiskais fuj..
  5. Viss ir Bauskas tumšajā aliņā.. visas spēles, kurās tieši to dzēru, Dinamo uzvarēja.. Gaidām taibreiku..
  6. Spēlēju daudz, šādu problēmu pēdējā laikā nav bijis.. Ļoti reti ir situācijas, ka ir tas freez uz 5-10 sekundēm, bet tālāk viss aiziet.. Takā domāju, ka vaina Tev vien būs jāmeklē pie sevis.. Un domājot loģiski, ja viss internets tpt iet, rūtera vaina tā nav..
  7. Upsss killed FRESCO with knife screens uztaisījās nedaudz pa vēlu un neredz ar ko es nokillojis viņu.. Demkā slinkums meklēt un taisīt screen.. FRESCO apstiprinās.. raundu vēlāk viņš mani nodūra.. EDITS : Demkas beigas, pierādījumam, ka nebija nekas speciāli sarīkots.. http://failiem.lv/u/uglxpvd
  8. Ar pokerstāru ir tā, ka tur ir dolāri.. Agrāk uz to valūtas maiņu viņi traki krāpās, tgd ne tik traki.. Taču nu jā.. pokerstārs ir pokerstārs.. daudz mistikas notiek.. Protams ir daudz arī vinnēts..
  9. Upsss http://stats.identy.lv/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3301
×