Jump to content
MADYOGA

Diennakts Spams.

Recommended Posts

Dienas horoskops: 30.novembris

 

AUNS Šodiena būs gluži kā noslēpumā tīta. Nenāksies viegli izprast apkārtējos, kā veidot sakarīgas attiecības ar tuviniekiem. Centies saglabāt vēsu prātu un neļauties emociju uzplūdiem.

 

VĒRSIS Iespējami dažādi kavēkļi, šķēršļi. Visticamāk vēlēsies noslēgties no apkārt valdošā haosa un mierīgi pastrādāt vienatnē. Ja tomēr esi nolēmis cīnīties, tad zini, ka veiksme būs tavā pusē.

 

DVĪŅI Piemērota diena radošajām iecerēm. Varbūt kāds centīsies iejaukties tavos plānos, bet ātri vien sapratīs, ka ar tevi joki mazi. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem valdīs abpusēja cieņa, sapratne.

 

VĒZIS Pacenties, lai darījumi nestu ilglaicīgāku labumu. Naudas lietās galvenais būs noteiktība, stabilitāte, prognozējamība. Tie, kuri darbojās zinātnes, tehnikas lauciņā, šodien jutīsies kā zivs ūdenī.

 

LAUVA Kas attiecas uz naudu, tad ieguvēji viennozīmīgi izrādīsies tie, kuri spēs saskatīt mirkļa radītās iespējas un nešaubīgi tās arīdzan izmantot. Privātajā dzīvē būsi noskaņots piedzīvojumiem.

 

JAUNAVA Piemērota diena praktisku, saimnieciski organizatorisku jautājumu risināšanai. Pacenties būt nedaudz atvērtāks pret saviem kolēģiem, citādi viņi var sākt domāt, ka tev padomā kas nelāgs.

 

SVARI Vēlams vairāk uzmanības veltīt darba kvalitātei, izpildes termiņiem. Gaisīgā noskaņojuma dēļ, vari piemirst kādu svarīgu tikšanos. Zvaigznes iesaka atturēties no alkohola lietošanas.

 

SKORPIONS Tieksies pēc augstākstāvošo atzinības un novērtējuma. Tev būs nopietns pamats cerēt uz algas pielikumu. Piemērots brīdis komandējumiem, pārrunām ar ārzemju sadarbības partneriem.

 

STRĒLNIEKS Var rasties kādas sarežģījumi attiecībās ar valsts institūcijām. Labāk nemaz neklauvēt pie ierēdņu kabinetu durvīm. Labāka saskarsme veidosies ar gados jaunākajiem.

 

MEŽĀZIS Iespējamas patīkamas pārmaiņas privātajā dzīvē. Arī darbā nevarēsi sūdzēties par panākumu trūkumu. Svarīgi nešaubīties par savām spējām, gūt aizvien jaunas profesionālās zināšanas.

 

ŪDENSVĪRS Veiksmīga diena attiecību veidošanai, kā arī sevis iekšējai sakārtošanai. Darba lietās tev labāk padosies individuālas aktivitātes.

Kāds Ūdensvīrs var pēkšņi nolemt mainīt dzīvesvietu.

 

ZIVIS Tavas radošās idejas un jūtamais intelekts piesaistīs apkārtējo uzmanību. Droši izmanto šo brīdi, lai iegūtu atbalstītājus savām iecerēm. Mājas dzīvē, rūpēsies par tuvinieku labsajūtu.

Edited by JoRonis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×