Jump to content
KEEP IT REAL

«Malaga» un «Bayern» kā pēdējie iekļūst.

Recommended Posts

UEFA Čempionu līgas turnīra ceturtdaļfinālu trešdienas vakarā kā pēdējie sasniedza «Malaga CF» un Minhenes «Bayern» futbolisti.

15pit74.jpg

 

 

Spānijas komanda «Malaga CF» savā laukumā ar 2:0 pieveica Portugāles klubu «FC Porto», divu spēļu summā triumfējot ar 2:1.

 

Lielākā daļa pirmā puslaika aizritēja līdzīgā cīņā bez reāliem vārtu gūšanas momentiem, bet pēdējās minūtēs bumba divreiz pabija viesu vārtos. Ja 39. minūtē, kad precīzi sita Havjērs Saviola, tiesnesis Nikola Ricolli fiksēja strīdīgu pārkāpumu Žulio Baptištam, tad 43. minūtē pēc Isko sitiena vārtu tālajā stūrī «Malaga CF» atklāja mača rezultātu, izlīdzinot rezultātu divu spēļu summā (1:1).

 

Otrā puslaika sākumā otro dzelteno kartīti saņēma beļģu pussargs Stīvens Defūrs, atstājot «FC Porto» komandu desmit vīru sastāvā. Mājinieki uzbruka arvien vairāk un mača 77. minūtē pēc stūra sitiena pirms trim minūtēm uz maiņu laukumā uznākušais Malagas kluba paragvajiešu uzbrucējs Roke Santa Kruss panāca 2:0. Lai gan 81. minūtē Maikons raidīja bumbu «Malaga» vārtos, līnijtiesnesis pamatoti fiksēja aizmugures stāvokli.

 

Tikmēr «Bayern» komanda savā laukumā ar 0:2 piekāpās Londonas «Arsenal» futbolistiem, tomēr divu spēļu summā (3:3) Vācijas klubs uzvarēja pateicoties izbraukumā vairāk gūtiem vārtiem.

 

2a6qkr6.jpg

 

29pbyok.jpg

 

242g66v.jpg

 

Atgādinām, ka otrdien ceturtdaļfinālu sasniedza «FC Barcelona» un Stambulas «Galatasaray», bet jau pagājušajā nedēļā ceturtdaļfinālā iekļuva Madrides «Real», Turīnas «Juventus», «Paris Saint-Germain» un Dortmundes «Borussia».

 

Jāpiebilst, ka ceturtdaļfināla pāru izloze notiks jau šo piektdien.

Link to comment
Share on other sites

Vakar skatījos pa teļļuku, kā Bayern spēlēja pret Arsenal. Arsenal guva pirmos vārtus 2:50, otro puslaiku neskatījos, tiešām žēl, ka Bayern zaudēja, lai arī turējās diezgan bravūrīgi. :)

 

Nu bet nav ko bēdāties, jo tik un tā Bayern iekļuva tālāk...

No visām 1/8 fināla spēlēm vēlos atzīmēt Barcelona's comeback... Apsveicami protams, skaista spēle, to jau varēja gaidīt, jo Milāna spēlēja ciešās aizsardzības taktiku. Vēl no šis kārtas gribas atzīmēt Real un MU spēli, kuras likteni izšķīra ne futbolisti, bet gan tiesnesis. Nepatiess Nene noraidījums kura dēļ MU arī zaudēja....

Prieks par Malaga klubu, kaut arī rezultāts varēja būt nevis 0:2, bet gan 0:3... Tiesnesis neieskaitīja 100% vārtus.. atkal tie tiesneši. Pēc statistikas, Malaga ir vienīgā komanda kura savā laukumā vēl nav zaudējusi nevienu spēli Čempionlīga... Apsveicami!

Un prieks par manu favorītkomandu "PSG", kas tik sen nav iekļuvuši tik augstu Čempionlīgā, jau no 1995. gada... Tā tik turēt

 

Runājot par nākamo kārtu... Vēlos lai Real'am tiek Barcelona... Vot tā būs milžu cīņa

 

P.S Piebilde topika autoram: Neaizmirstam pievienot avotu, no kurienes bija ņemts šis raksts. Pirmo reizi brīdinājums, next time būsi apdāvināts ar wp

Edited by Ryan_Sykes
Link to comment
Share on other sites

Nekāds strīdīgs pārkāpums tur nebija, tiesnesis vnk rupji kļūdijās, jo nekāda pārkāpuma pret vārtsargu tur nebija, pat ne mazākā kontakta.. :<

Ja šī kļūda būtu izšķīrusi to, kurš tiek tālāk, domāju, ka par to runātu daudz skaļāk.. Uzskatu, ka Malaga bija pelnījusi tikt tālāk par visiem 100%, jo no malas pat izskatījās, ka Porto ar to pat ir samierinājušies, kaut bija atlicis vēl 20 min ko spēlēt un 1ni gūtie vārti, palīdzētu pat zaudējuma gadījumā tikt tālāk. Drīzāk Malaga varēja beigās iesist vēl vārtus.

Runājot par otru pāri, tiešraidi nestījos, bet nu žēl Arsenāla, izbraukumā uzvarēt 2-0 liecina par to, ka čaļi bija kaujnieciski noskaņoti spēlēt kā komanda.

Link to comment
Share on other sites

sūda lakross, neviens pasaulē par viņu nefano, tikai TU.

^_^ tu laikam tālāk par savu dobeles čuhņu neredzi.? Jums tur vispār Dobelē māca ģeogrāfiju vai jūs domājat ,ka zeme ir plakana? :homers:

 

Nepiepisies man par lakrossu...

Edited by Valts
Link to comment
Share on other sites

^_^ tu laikam tālāk par savu dobeles čuhņu neredzi.? Jums tur vispār Dobelē māca ģeogrāfiju vai jūs domājat ,ka zeme ir plakana? :homers:

Sakars?

Link to comment
Share on other sites

Sakars?

sk. atbildi saņēmu tātad jums Ģeografiju nemāca un tu tālāk par savu čuhņas robežu nēsi bijis ;(. Tu laikam nezini kas ir

 

tātad redzi http://shesoverseas....ld-map-2008.jpg tas uzraksts "UNITED STATES OF AMERICA" norāda ,ka tā ir Amērika (USA) tu dzīvo cilvēki un jā tas ir apdzīvots kontinents, Tur cilvēki maksā naudu lai noskatītos kādu no pasaules(tās plakanās virsmas..) TOP10 komandām kā viņi spēlē lakrossu, tur šis sporta veids ir izplatīts. Tā pat tas ir izplatīts arī Kanādā bildē "CANADA" tas serkanais pleķītis virs USA (united states of america). Tā vieta arī ir apdzīvota un iedomājies arī viņi zin kas ir lakross un arī tur cilvēki fano par viņu ,tur ir mazleit vairāk izplatīts box lacrosse (larkoss iekštelpās).

 

ar šo es gribēju teikt ,ka tavs uzbrauciens man ir pilnīgi galīgi beztēmā.

 

savā postā (kuru tu citēji iepriekš) ar "TE" es biju domājis Vācijā ;) nekādi negribēju kādam te kautko pārmest.

Edited by Valts
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×