Jump to content

Opatnijs

Lietotājs
  • Posts

    338
  • Joined

  • Last visited

About Opatnijs

  • Birthday 08/08/1996

Profile Information

  • Dzimums
    Vīrietis

Opatnijs's Achievements

  1. Pretinieki samērā vāji, bet tādu rezultātu negaidīju. Prieks par Dārziņa pirmajiem ar 90. numuru
  2. Opatnijs

    Krievija

    Pirmo reizi redzu, ka video ir nobloķējušas tik daudzas dziesmu industrijas.
  3. Pārkāpēja niks Pārkāpēja IP ar skrīnu vai linku (lai uzzinātu ip, raksti konsulē xlist) Demo, kurā notiek pārkāpums (IDenty_serveris_DEMO.dem) Aptuvenais laiks iekš demo, kur redzams pārkāpums Pārkāpums (piem. wallhack) Papildus informācija (Ja pārkāpums ir FK, tad šis punkts ir obligāts, minot konkrētu situācijas aprakstu) Serveris kurā tas notika (dd2, surf, hns, jb, war3) 1. War3,nbbn,agoYdaM VL.YTNEDI,Kebabas 2. agoYdaM VL.YTNEDI 94.6.184.227 nBnn 85.232.146.150 War3 84.237.154.33 Kebabas 86.100.83.151 3. http://failiem.lv/u/bnahvyq 4. Īss demo. 5. nk 6. ban please. 7. surf.
  4. Viss tieši tāpat kā ar amx komandām tikai priekšā izmanto nevis "amx_" bet "x" Piemēram xslay,xban,xgag utt.
  5. 1. Pilnais bana info izraksts no konsoles 2. Paša paskaidrojums par situāciju: Nu atvainojiet, nezināju, ka ct nedrīkst spiest pogas. Taču sākumā par to pienākas slay vai sperienprojekts balstoties uz šo punktu:" CT aizliegts spiest pogas! ( CT Button ) [ Slay / sperienprojekts ] Vēlētos unbanu 3. HLTV no šejienes! (ar precīzu laiku, kurā notika pārkāpums) ir demo. 3*. Demo fails no tavas cstrike mepītes ar nosaukumu "identy_serveris_demo.dem" http://failiem.lv/u/bcjwwrm 4. Tavs protokols, kuru izmanto (47p/48p) 48p 5. Links uz Tavu banu (atrodams šeit) http://identy.lv/bans/index/58405 6. Ja admins ir paņēmis skrīnšotus, tad tie no savas cstrike mapes jāsapako un jāpievieno šeit. Neko neņēma.
  6. Vēl notikums, kurš padara latviju atpazīstamāku pasaulē.
  7. Opatnijs http://stats.identy.lv/surf/player.php?id=37827
  8. Opatnijs

    JB ieteikums

    Tak priekškam kko mainīt? Ja weps ir kādam tad viņu nedrīkst šaut? Kur loģika? Sargs: Sargā GR. (Ieroču istabu,kur tikai Sargs var šaut tos,kas ienāk GR) Tas tev par otro tavu ieteikumu
  9. galīgi garām. nekas nesaista.
  10. Ja tas ir tevis veidots plugins tad atvaino nemaisīšos te un neņemšu privātu pluginu. Domāšu citu ko darīt . Slēdzat ciet.
  11. Meklēju pluginu ar kuru var nomainīt adminu čatam krāsu. Piemēram parastais čats ir dzeltens kā default, bet ja raksta kāds adminu čatā tad viss būs piemēram zils. Krāsas var būt jebkādas bet lai atšķirtos no default. Kas iedos kur var nolādēt tādu pluginu kurš arī darbojas dabūs 0.30 idc. Ceru uz atsaucību
  12. http://identy.lv/forum/index.php?/topic/12980-tik-del-jums-dailas-damas-jums/ spešal for winch.
×