Jump to content
НЕМЕСИДА

Larisa Reis women bodybuilding.

Recommended Posts

Varbūt citiem tas liekas seksīgi, bet pretīgi pēc tam redzēt sev blakus sievieti ar muskuļiem kas ir 2 reiz lielāki nekā pašam puisim. Nav skaisti sievietei tādus bicepsus.

Kas tā par sievieti vispār.. onkulis kas garus matus izaudzējis.

Link to comment
Share on other sites

Tu ļoti interesanti pastāstīji par videoklipu, kurš Tev patīk. :happy:

Nē, sievietēm nevajag nodarboties ar bb, jo tas ir pretīgi, tobiš, pretīgi skatīties uz sieviti, kura sastāv tikai no muskuļiem, nevis skaista ķermeņa.

Link to comment
Share on other sites

Ārkārtīgi nesimpātiski izskatās sieviete, kura sastāv tikai no muskuļiem, mākslīgiem būbijiem ( jo tās kas nodarbojas ar bb noteikti nevar lepoties ar dabīgajām, jo tādu vairs nav) , vēl tā onkas seja...kā transvestīts.... tur jau prieks puišiem nekāds... vēl kādu kompleksos iedzīt var, ka dūdiņai vairāk musīšu nekā čalim :D Nevajag galējības.

Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka meitenēm vajadzētu nodarboties nevis ar tīru bb, bet ar fitness ;) neesmu redzējis nesmukas fitness meitenes...fitness tikai padara sievietes izskatīgākas.

Ar bb arī var nodarboties, tikai meitenēm jabūt lielākai mēra sajūtai nekā večiem ;)

 

+ daudzi dirš kko par tādām lietām tiri aiz skaudības.

Edited by Ron / _ak
Link to comment
Share on other sites

Vinaj ta iskatas , jo liedo steroidus un viriesu hormonus. Jo tikaj viriesiem ir tadi hormoni , kas lauj muskuliem augt lieliem.

Ka ari vina loti zale censas un trennejas. hormoni tikaj palidz audzet , vis parejais jadara pasam :D

 

Ka ari piekritu meitenej janodarbojas ar fitnesu , bet dazam piestav BB :D

Link to comment
Share on other sites

mm muzika diezgan laba bet pateikshu savu viedokli. man besi ara sievietes kuras kachajas. vienkarshi izskataas pretigi. tas jau nau sievietes. vinas butu daudz smukakas ja nebutu gajushi gyma. ja labi varbut dazas sievietes iet gyma nu tikai lai nomestu svaru vai kautko tadu. bet nu ne bodybuildingam. NO!

Link to comment
Share on other sites

Ja neietu uz zāli meitenes, uz turieni arī neietu puiši.. :troll:

 

Nu tās meitenes iet uz yogam un pilatesi,vai vnk nedaudz notievet,nevis uzaudzēt muskuļu masu...uz tādām jā puiši/vīrieši skatās vienozīmīgi...meitenes ka4oki,nu nē...nekas simpātisks tur nav...

 

Turklāt puiši iet uz gym,jo tas ir viņu skaistukopšanas salons,jums tie ir visādi spā.Got logic girl? :yey:

Link to comment
Share on other sites

dažiem tas liekas skaisti, dažiem nepieņemami, bet tas atkal ir kārtējais stereotips, ka sieviete ar muskuļiem nav skaista. kā jau minēju- dažam labam tas liksies ļoti skaisti, pārsvarā BB vīriešu pārstāvjiem arī patīk BB sieviešu pārstāves, taču ja abus nesaista šādas intereses, nu tad- pilnīgs un galīgs nē! labāk vienkārši kardio treniņus, lai tauku slānītis neaug un kaut kādus vingrinājumus priekš aizmugures, t.i. dibena... barbell squat, izklupienus... neko vairāk. :p

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×