Jump to content

Spaiks

oldschool
  • Posts

    922
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Reputation Activity

  1. Upvote
    Spaiks got a reaction from _TnT_ in Jailbreak IDP SPĒĻU NOTEIKUMI   
    Sveiki ID lietotāji.
    Tātad, daudzi jaunie ID lietotāji jautā, kas ir JB IDP spēles.

    Tās ir dažādas spēles, par kurām uzvarētājs saņem sev punktus. Punktu skaits, ko saņemsiet ir atkarīgs no spēles. Tajā bridī, kad iet spēles, šie noteikumi vairs nav spēkā. Aizliegts jebkādā veidā traucēt IDP spēļu norisi. Piemērojamais sods: slay/ban (ilgums atkarīgs no pārkāpuma).


    Spēles
    Pīles - ieslodzītie dodās uz CT noteiktu vietu un tur sargi jūs sāk šaut ar AWP līdz pēdējam dzīvajam. Šī spēle var norisināties arī vietā, kur ir batuts, tādējādi CT apgrūtinot iespēju nošaut ieslodzītos. Laimes spēle - Tā notiek uz tam speciāli paredzēta laukuma (CT spiež pogu un jūs mirstat), vai arā burtu būrī (CT lec uz katra burta cenšoties ieslodzītos nogalināt). Futbols - CT aizved ieslodzītos uz noteiktu vietu, tad sadala ieslodzītos pa komandām un ved spēlēt futbolu. Sargi sadala ieslodzītos 2 +/- godīgās komandās, uzvarētāju komanda saņem punktus. Strafe - CT aizved ieslodzītos uz strafe race laukumu, paskaidro cikos sacīkstes sāksies un kuru pusi vērs vaļā. Spēle tiek apturēta pēc vadītāja noteikta laika, tie, kas šajā laika periodā ir izgājuši race, saņem punktus, Rulete - CT pa grupām teleportē ieslodzītos uz ruletes laukumu, kurš ir sarkanā krāsā, kā tas kļūst zaļš, ieslodzītajiem ir jāizvēlas vienas no 5 durvīm kurās ieiet. Ja ieslodzītais mirst, viņš nav uzminējis pareizās durvis, ja ieslodzītais teleportējas uz futbola laukumu - viņš ir uzminējis pareizi un iegūst punktus. Hit And Run - CT aizved ieslodzītos uz HNR istabu un pēc 15 sekundēm CT iet durt ieslodzītos līdz pēdējam dzīvajam. Prāta spēles - sargi uzdod jautājumus, kas pirmais uz viņiem atbild var izvēlēties divus skaitļus un puses, tādējādi nogalinot divus savus komandas biedrus. CT HNS - Sargi atver kameras un skrien uz noteiktu vietu slēpties. Ieslodzītajiem jādodas taisnā ceļā uz ieroču istabu un ijāet šaut sargus. Wipeout - Vadītājs teleportē ieslodzītos uz wipeout stabiem, šajā laikā ieslodzītajiem ir vēlams nekustēties. Kad visi ir teleportēti, tad līderis sāk spēli uzspiežot pogu. Uzdevums ir noturēties uz staba pēc iespējas ilgāk. Maze – ieslodzītie tiek teleportēti labirinta laukumā un pēc līdera start air jānokļūst labirinta vidū, pirmie, kas to izdara, saņem punktus. “Nova” komandu šaudīšanās – ieslodzītie tiek sadalīti komandās, teleportēti uz Hit and Run un uzlikts bokss, uzdevums – nošaut pretinieku komandu. Sprāgstošās bumbas – ielsodzītie tiek teleportēti uz speciālu laukumu, kur viņu uzdevums ir izvairīties no sprāgstošajām bumbām. Šīs bumbas spawnojas laukuma vidū un pēc noteikta laika eksplodē (tās lēnām maina krāsu no zaļas līdz spilgti sarkanai), ieslodzītie ar naža palīdzību var bumbas spert virsū saviem komandas biedriem tādējādi viņus cenšoties nogalināt. Kreedz/Climb – ieslodzītie tiek teleportēti uz KZ/Climb laukumu. Līderis dod noteiktu laiku un pirmie, kas iziet KZ šajā laikā saņem punktus. BunnyHop – ieslodzītie tiek teleportēti uz Bhop laukumu. Līderis dod noteiktu laiku un pirmie vai tie, kas tikuši vistālāk šajā laikā, saņem punktus. Lielākajā daļā spēļu (izņemot komandu spēles) punktus saņem pēdējie 3 ieslodzītie, bet šis skaits var arī mainīties un par to ingame paziņo spēļu vadītājs. Spēļu vadītājs ir tiesīgs spēlēt arī citas šajos noteikumos neminētās spēles. 
     
    ________________________________________________________________________________
     
    Saņemamais punktu skaits par uzvaru katrā spēlē var atšķirties.
    Par piedalīšanos visiem tiek iedoti 200 - 300 punkti!
    Šos sakrātos punktus varat pielietot būdami ieslodzīto pusē un uzrakstot čatā komandu /shop. Savus punktus varat pārbaudīt ar komandu /idp.
    Spēles notiek piektdienās, plkst. 20:00, ja mainās laiks, tiek savlaicīgi pateikts.
    Ja jums ir kādi ierosinājumi, kādas jaunas spēles vai lietas, kuras varētu pievienot, tad droši ziņo forumā vai SA privāti. Par labākajiem ierosinājumiem arī tiksiet apdāvināti ar balvām.
    IDP Spēles vada Serveru administrators un viņa izvēlēta komanda (parasti 2-3 spēlētāju sastāvā).
     
     
  2. Upvote
    Spaiks got a reaction from excalibur in Musician.   
    Būtu Ziemassvētku laiks, tad vēl būtu okey, šajā laikā kaut kā nevelk uz tām dziesmām. 4/10
     

  3. Upvote
    Spaiks got a reaction from bora in Musician.   
    Būtu Ziemassvētku laiks, tad vēl būtu okey, šajā laikā kaut kā nevelk uz tām dziesmām. 4/10
     

  4. Upvote
    Spaiks got a reaction from francua in Musician.   
    Būtu Ziemassvētku laiks, tad vēl būtu okey, šajā laikā kaut kā nevelk uz tām dziesmām. 4/10
     

  5. Upvote
    Spaiks got a reaction from simplijs in Musician.   
    Būtu Ziemassvētku laiks, tad vēl būtu okey, šajā laikā kaut kā nevelk uz tām dziesmām. 4/10
     

  6. Upvote
    Spaiks got a reaction from bora in Intervija ar Cracker jeb Krekeri   
    Spaiks intervē Nr.1.


     
     
    Labs vakars identiešiem! Ar manu iniciatīvu, intervijas ir atsākušas savu darbību. Kā redzams, pirmais manā ceļā patrāpījies krekeris. Ja ir kādi ieteikumi, tad droši atstājam tos komentāros, paldies!
    Patīkamu lasīšanu!
     
     
    - Čau, Rinald. Paldies, ka piekriti būt par manu pirmo upuri.
    - Čau, Spaik, nav problēmas draugs.
     
     
    - Lai visiem būtu skaidrs, kas Tu tāds vispār esi par buku, varētu sākt ar sevis iepazīstināšanu.
    - Tātad, mani sauc Rinalds Kārlsons, nāku no Kurzemes, precīzāk, Kuldīgas un esmu skolnieks. Šeit mani vējš atpūta no Skrundas, kur biju iesācis savas sporta gaitas, sapratu, ka šis sporta veids man ļoti padodas, tāpēc Kuldīgas treneris mani ātri ''nozaga'' un sarunājām, ka iešu mācīties uz Kuldīgu, lai varētu turpināt sporta gaitas tur. Ar volejbolu jau nodarbojos kādus piecus gadus. Kā personība esmu diezgan atvērts, komunikabls, spējīgs sadarboties un izteikt savu viedokli, dažreiz nevietā.
     
     
    - Pastāsti mazliet sīkāk par savām volejbola gaitām - kā tas viss aizsākās, ko esi sasniedzis līdz šim un kāds ir Tava sapņa galapunkts, respektīvi, ko gribi šajā jomā sasniegt.
    - Aizsākās pirms pieciem gadiem, kad spontāni izdomāju nodarboties ar volejbolu, jo uzskatīju, ka nespēlēju slikti salīdzinot ar klasesbiedriem. Tad iestājos Kuldīgas novada sporta skolā un kādus divus/trīs gadus trennējos Skrundas komandā, kur piekopu savas prasmes, lai arī nebija nekādu panākumu. Pēc šī laika posma biju ļoti progresējis un ''TIO'' saldējuma sacensībās mani ievēroja Kuldīgas treneris un izteica piedāvājumu, uz kuru ātri nedomādams atbildēju - jā! Tad sākās augstāka līmeņa sports. Šobrīd jau esam Latvijas čempioni savā vecuma grupā, bet mani vairāk saista pludmales volejbols, kurš ir vairāk azartisks un emocijas ar prātu spēlē ļoti lielu lomu. Tur ar savu pārinieku noslēdzām pagājušo sezonu, kā 3. pāris Latvijā, tas būtībā bija priecīgs moments, skatoties uz to, ka volejbolā Latvijā ir liela konkurence. Varu piebilst, ka nākamajā gadā startēsim 1. līgā pieaugušo čempionātā, tas būs jauns pavērsiens un ieraksts manā volejbola vēsturē.
    Būtībā, klasiskajā man nav dižas vēlmes daudz ko sasniegt, tāpēc par to dziļāk neaizdomāšos, ir vēlme kļūt par 2. pāri Latvijas pludmales volejbolā, lai varētu startēt Eiropas čempionātā, kas dotu lielu motivācijas devu, bet līdz tam vēl mazliet pietrūkst fiziskā sagatavotība un emocionāla atdeve visam, bet kā jau arī teicu, šobrīd mugura mani savā ziņā ierobežo, lai straujāk pēc tā tiektos. Labs nāk ar gaidīšanu.
     
     
    - Mēs zinām, ka vasara vairs nav aiz kalniem, tāpēc padalies ar savām iecerēm un plāniem, ko esi gatavs darīt šajos trīs karstajos mēnešos.
    - Ir doma aizbraukt pamēģināt pacīkstēties ar ārzemniekiem, tas tā uz iespējas robežas, skatoties uz savu muguras traumu, redzēsim cik varēšu nest. Bet šā vai tā, vasaras nogale ir jaunatnes olimpiāde, kurā aktīvi spēlēju pludmales volejbolu, tāpēc mana atpūta nedēļas nogalēs ir nosacīta. Būtībā tā tiek pavadīta jau kāda trešā vasara, kura nav garlaicīga un nes panākumus. Protams, starpā vēl dažādas atpūtas un dzimšanas diena, kuru centīšos atzīmēt godam.
     
     
    - Vai Tev ir kāds nepatīkams ieradums, no kura ar lielāko prieku gribētu tikt vaļā?
    - Būtībā nē, nesmēķēju, alkoholu cenšos nelietot pārmērīgi, bet sagadās būt neīstajā vietā un laikā, bet cenšos ar to neaizrauties.
     
     
    - Forumā esi sasaucams ar vārdu „Cracker” jeb krekers. Pastāsti varbūt mazliet par tā vēsturi, kā nonāci līdz tādam segvārdam?
    - Būtībā tas bija tik sen, ka pat vairs neatceros. Dzīvē vairāki cilvēki sauca mani par 'kreku', bet tad vēl nespēlēju Counter-Strike un nepievērsos gaming komūniem. Tad to arī biju uzlicis arī uz savas pirmās formas - 'kreks'. Tā arī tas iegāja tautā, sāku nodarboties ar kontru un piemetināju iesaukai otru galotni, lai izklausās interesantāk, tā jau nēsāju šo niku visu savu laiku, kāmēr spēlēju šo spēli.
     
     
    - Ja jau pieminēji pašus pirmsākumus, tad uzreiz jautāšu, kā tad aizsākās Tavas cs gaitas?
    - Iepazinos ar šo spēli, redzot kā to dara mans brālis un ātri sapratu, ka viņam īsti labi neizdodas, tāpēc nervi neturēja skatīties, kā viņš tizlojas, tad sāku pats spēlēt un sapratu, ka ir interesanti. Sākumā tikai šāvu, pēc kāda gada sāku skatīties web lapās, forumos un sapratu, ka tā ir interesanta lieta, tad sāku pievērsties forumiem un no cs ieturēt mazu pauzi, cs reāli spēlēju kādus četrus gadus, vairāk kā pusi no šī laika esmu pievērsies IDENTY, nezinu kāpēc neaizrauj citi komūni, citur liekas neinteresanti spēlēt. Tagad cs'am esmu atmetis ar roku un sapratis, ka man tam nepietiek laika un esmu tāds ''svētdienas'' spēlētājs.
     
     
    - Kā Tu nolēmi pievienoties Identy? Kas bija tas, kas Tevi šeit noturēja jau no pašas pirmās dienas?
    - Sagadījās tā, ka bija brīdis, kad atsāku spēlēt cs pēc pauzes un nejauši uzgāju IDENTY. Tā arī iepatikās, un pēc kādām 200h nodrototām dd2 izdomāju piereģistrēties forumā, kurā bija nepiespiesta atmosfēra un interesanti cilvēki. Tas arī mani šeit uztur vēl šodien un nenožēloju to dienu, kad šeit piereģistrējos.
     
     
    - Ko Tu domā par ID lietotājiem? Ir kāds, kurš Tev īpaši ir iepaticies, vai kāds, kas Tev ļoti nepatīk? Varbūt vēlies kādu paslavēt?
    - Lietotāji gana sarosījušies, uztur labu aktivitāti. Ir patīkamas personas, jā, bet negribu viņas īpaši izcelt. Ir daži īpatņi, kuriem izdevies sevi parādīt no savas ''skaistās'' puses, bet tas lai paliek viņu ziņā, katrs var internetā izvēlēties būt, kas grib, tad kāpēc izvēlēties būt lo*am? Paslavēt varētu Administrāciju, kuri cenšas mums izdabāt un labot nepilnības, lai nebūtu problēmas, visi Administrācijas darbinieki patīkamas personības. Vēl vajadzētu uzslavēd Moderatorus, kuri ziedo savu laiku, lai uzturētu forumu tīru un pieklājīgu, izseko visiem, lai neviens nepaliktu nesodīts.
     
     
    - Vai ir kāds ieteikums, kā šo projektu padarīt vēl labāku un lietotājiem tīkamāku?
    - Būtībā aktivitāte tāpat uzlabojas, varētu varbūt veidot dažāda veida konkursus, kas piesaistītu arī cita veida tautu. Iespējams piedāvāt kādu citu spēli, kura ir daudziem zināma un aktuāla, kā piemēram, MTA, ar kuru IDENTY ir diezgan populārs.
     
     
     
    - Nesen bija ID rīkotais meetings, uz kuru pats arī veiksmīgi biji ieradies. Kādas sajūtas un pārdomas par šīm divām dienām Siguldā?
    - Pasākums skaists, vieta skaista, apņemšanās rīkot un vēlme sapulcināt viesus no IDENTY acīmredzama, no Anša puses, uzņēmība pietiekoša, nebiju domājis, ka mana pirmais mītings pavērsīsies šādi. Sajūtas interesantas, labi salīdzināt, kuri internetā ir tādi paši kā dzīvē un kuri ir savādāki, bet pa lielam visi bija tādi kādi viņi ir, pasākums bija ļoti izdevies, patika kompānija un atmosfēra, neskatoties uz to, ka laiks bija auksts un ar kājām nogājām salīdzinoši lielu gabalu priekš ikdienas pastaigas. Pietrūka aktivitātes, bet man tāpat pasākums likās interesants, vismaz ir iespēja aci pret aci satikties ar kādu, kuru esi gribējis satikt un ir tā iespēja pienākusi, tas ir diezgan forši. Paldies Ansim par uzņēmību un labsirdību. Pēc šāda pasākuma labprāt arī ierastos uz vasaras rīkoto pasākumu, ja būs kāds, kurš vēlēsies turpināt pasākumu organizāciju.
     
     
    Labi, pietiks mocīt tos pirkstus, laiks ātrajiem random jautājumiem.
     
     
    - Trīs lietas, ko Tu ņemtu līdzi uz neapdzīvotas salas, kur būtu jāpavada nedēļa?
    - Sērkociņi, volejbola bumba un kāds cilvēks, lai vienam nav garlaicīgi.
     
    - Mīļākais ēdiens?
    - Rīsi ar ķīnas saldskābo mērci
     
    - Ēdiens, ko nekad neēstu?
    - Olas
    - Vīrieša? :troll:
    - Arī.
     
    - Mīļākā vieta Kuldīgā?
    - Sporta Halle.
     
    - Pēdējā grāmata, ko esi izlasījis?
    - Stīvs Džobss, biogrāfija. (kādas 800. lpp grāmatai.)
     
    - Sapņu pilsēta, kurā gribētu dzīvot nākotnē?
    - Kuldīga.
     
    - Mīļākie svētki?
    - Sestdiena.
     
    - Kādas superspējas Tu vēlētos
    - Saprast sievietes.
     
    - Cik valodas Tu pārzini?
    - Latviešu, Angļu, mazliet Krievu, Bulgāru un dažus vārdus pa Zviedriski.
     
    - Un par ko gribēji kļūt, kad biji mazs?
    - Skolas direktors, ha.
     

    Krekeris jums saka čau!


     



     
    Tas arī viss, paldies Rinaldam par sniegto interviju un lasītājiem par savu ieguldīto laiku! Pirmā intervija bija tāda, kāda tā bija, ar laiku centīšos visu uzlabot, tāpēc savas replikas un ieteikumus atstājam ziņās. Atgādinu, ka visi gribētāji var pieteikties spiežot uz šī linka un izvēles kārtībā tie tiks iztirzāti.
  7. Downvote
    Spaiks reacted to ZnT in Feedback   
    ZNT PAR MODERATORU!!
  8. Upvote
    Spaiks got a reaction from EMB in Feedback   
    Par to ziemu nepiekritīšu, jo atceros, ka labajos laikos spējām uzrīkot vienu no labākajiem mītingiem tieši ziemā - Siguldā. Toreiz bija viss, kas vajadzīgs, siltas telpas, guļamvietas un baļļa ārā, kam nepieciešams. Ziemā tieši lielākā daļa nīkst mājās pie datoriem bezdarbībā un tikai priecātos nolasīties labā kompānijā un kaut ko lādzīgu padarīt, bet vasarā katrs dara kaut ko pa savam, savās kompānijās un savos rajonos. Neatteiktos pat vēlreiz aizbraukt uz to pašu Siguldu, ja vēl tā vieta vispār eksistē. Galvenais ir gribēšana.
  9. Upvote
    Spaiks got a reaction from Cracker in Feedback   
    Par to ziemu nepiekritīšu, jo atceros, ka labajos laikos spējām uzrīkot vienu no labākajiem mītingiem tieši ziemā - Siguldā. Toreiz bija viss, kas vajadzīgs, siltas telpas, guļamvietas un baļļa ārā, kam nepieciešams. Ziemā tieši lielākā daļa nīkst mājās pie datoriem bezdarbībā un tikai priecātos nolasīties labā kompānijā un kaut ko lādzīgu padarīt, bet vasarā katrs dara kaut ko pa savam, savās kompānijās un savos rajonos. Neatteiktos pat vēlreiz aizbraukt uz to pašu Siguldu, ja vēl tā vieta vispār eksistē. Galvenais ir gribēšana.
  10. Upvote
    Spaiks got a reaction from simplijs in Feedback   
    Par to ziemu nepiekritīšu, jo atceros, ka labajos laikos spējām uzrīkot vienu no labākajiem mītingiem tieši ziemā - Siguldā. Toreiz bija viss, kas vajadzīgs, siltas telpas, guļamvietas un baļļa ārā, kam nepieciešams. Ziemā tieši lielākā daļa nīkst mājās pie datoriem bezdarbībā un tikai priecātos nolasīties labā kompānijā un kaut ko lādzīgu padarīt, bet vasarā katrs dara kaut ko pa savam, savās kompānijās un savos rajonos. Neatteiktos pat vēlreiz aizbraukt uz to pašu Siguldu, ja vēl tā vieta vispār eksistē. Galvenais ir gribēšana.
  11. Downvote
    Spaiks reacted to Jorens in Feedback   
    Man ir lūgums, lai es nekad vairs netiktu izbanots. Paldies!
     
  12. Upvote
    Spaiks got a reaction from matematikis in Jailbreak IDP SPĒĻU NOTEIKUMI   
    Sveiki ID lietotāji.
    Tātad, daudzi jaunie ID lietotāji jautā, kas ir JB IDP spēles.

    Tās ir dažādas spēles, par kurām uzvarētājs saņem sev punktus. Punktu skaits, ko saņemsiet ir atkarīgs no spēles. Tajā bridī, kad iet spēles, šie noteikumi vairs nav spēkā. Aizliegts jebkādā veidā traucēt IDP spēļu norisi. Piemērojamais sods: slay/ban (ilgums atkarīgs no pārkāpuma).


    Spēles
    Pīles - ieslodzītie dodās uz CT noteiktu vietu un tur sargi jūs sāk šaut ar AWP līdz pēdējam dzīvajam. Šī spēle var norisināties arī vietā, kur ir batuts, tādējādi CT apgrūtinot iespēju nošaut ieslodzītos. Laimes spēle - Tā notiek uz tam speciāli paredzēta laukuma (CT spiež pogu un jūs mirstat), vai arā burtu būrī (CT lec uz katra burta cenšoties ieslodzītos nogalināt). Futbols - CT aizved ieslodzītos uz noteiktu vietu, tad sadala ieslodzītos pa komandām un ved spēlēt futbolu. Sargi sadala ieslodzītos 2 +/- godīgās komandās, uzvarētāju komanda saņem punktus. Strafe - CT aizved ieslodzītos uz strafe race laukumu, paskaidro cikos sacīkstes sāksies un kuru pusi vērs vaļā. Spēle tiek apturēta pēc vadītāja noteikta laika, tie, kas šajā laika periodā ir izgājuši race, saņem punktus, Rulete - CT pa grupām teleportē ieslodzītos uz ruletes laukumu, kurš ir sarkanā krāsā, kā tas kļūst zaļš, ieslodzītajiem ir jāizvēlas vienas no 5 durvīm kurās ieiet. Ja ieslodzītais mirst, viņš nav uzminējis pareizās durvis, ja ieslodzītais teleportējas uz futbola laukumu - viņš ir uzminējis pareizi un iegūst punktus. Hit And Run - CT aizved ieslodzītos uz HNR istabu un pēc 15 sekundēm CT iet durt ieslodzītos līdz pēdējam dzīvajam. Prāta spēles - sargi uzdod jautājumus, kas pirmais uz viņiem atbild var izvēlēties divus skaitļus un puses, tādējādi nogalinot divus savus komandas biedrus. CT HNS - Sargi atver kameras un skrien uz noteiktu vietu slēpties. Ieslodzītajiem jādodas taisnā ceļā uz ieroču istabu un ijāet šaut sargus. Wipeout - Vadītājs teleportē ieslodzītos uz wipeout stabiem, šajā laikā ieslodzītajiem ir vēlams nekustēties. Kad visi ir teleportēti, tad līderis sāk spēli uzspiežot pogu. Uzdevums ir noturēties uz staba pēc iespējas ilgāk. Maze – ieslodzītie tiek teleportēti labirinta laukumā un pēc līdera start air jānokļūst labirinta vidū, pirmie, kas to izdara, saņem punktus. “Nova” komandu šaudīšanās – ieslodzītie tiek sadalīti komandās, teleportēti uz Hit and Run un uzlikts bokss, uzdevums – nošaut pretinieku komandu. Sprāgstošās bumbas – ielsodzītie tiek teleportēti uz speciālu laukumu, kur viņu uzdevums ir izvairīties no sprāgstošajām bumbām. Šīs bumbas spawnojas laukuma vidū un pēc noteikta laika eksplodē (tās lēnām maina krāsu no zaļas līdz spilgti sarkanai), ieslodzītie ar naža palīdzību var bumbas spert virsū saviem komandas biedriem tādējādi viņus cenšoties nogalināt. Kreedz/Climb – ieslodzītie tiek teleportēti uz KZ/Climb laukumu. Līderis dod noteiktu laiku un pirmie, kas iziet KZ šajā laikā saņem punktus. BunnyHop – ieslodzītie tiek teleportēti uz Bhop laukumu. Līderis dod noteiktu laiku un pirmie vai tie, kas tikuši vistālāk šajā laikā, saņem punktus. Lielākajā daļā spēļu (izņemot komandu spēles) punktus saņem pēdējie 3 ieslodzītie, bet šis skaits var arī mainīties un par to ingame paziņo spēļu vadītājs. Spēļu vadītājs ir tiesīgs spēlēt arī citas šajos noteikumos neminētās spēles. 
     
    ________________________________________________________________________________
     
    Saņemamais punktu skaits par uzvaru katrā spēlē var atšķirties.
    Par piedalīšanos visiem tiek iedoti 200 - 300 punkti!
    Šos sakrātos punktus varat pielietot būdami ieslodzīto pusē un uzrakstot čatā komandu /shop. Savus punktus varat pārbaudīt ar komandu /idp.
    Spēles notiek piektdienās, plkst. 20:00, ja mainās laiks, tiek savlaicīgi pateikts.
    Ja jums ir kādi ierosinājumi, kādas jaunas spēles vai lietas, kuras varētu pievienot, tad droši ziņo forumā vai SA privāti. Par labākajiem ierosinājumiem arī tiksiet apdāvināti ar balvām.
    IDP Spēles vada Serveru administrators un viņa izvēlēta komanda (parasti 2-3 spēlētāju sastāvā).
     
     
  13. Downvote
    Spaiks reacted to Roneeh. in CSGO Deagle 3k   
    Man jau patik visi shitie heiteri. jus visi sudi esat anyway.. pashi uztaisat kautko skillz tu vispar noobs kas tie pa youtube video title pat tos nemaki nomainit jo stulbs esi akdv... akka vispar global noob izliku toreiz visus gatheri.
  14. Upvote
    Spaiks reacted to Walter in CSGO Deagle 3k   
    man arī haļavas sanāk

  15. Downvote
    Spaiks reacted to Roneeh. in CSGO Deagle 3k   
  16. Downvote
    Spaiks got a reaction from paradony in Latvija izlase šodien par 5 vietu cīņa..   
    Nākamreiz liec lielākus burtus, savādāk grūti izlasīt
  17. Upvote
    Spaiks reacted to akka in AWP | Corticera GIVEAWAY   
    Kas jādara, lai iegūtu skinu?

     

    like topikam
    rakstam 1 skaitli no 1 - 100
    Noteikumi?

    katrs drīkst ierakstīt 1 ciparu.
    nedrīkst editot savu postu pēc cipara ierakstīšanas
    cenšaties skatīties, lai tie neatkārtotos.
    gl,hf.

     

    izloze pēc pāris dienām, protams, ja visi cipari būs izmantoti, tad šodien.

     

    šis brīnums palīdzēs noteikt uzvarētāju.

  18. Upvote
    Spaiks got a reaction from Skillzz in Latvija izlase šodien par 5 vietu cīņa..   
    Nākamreiz liec lielākus burtus, savādāk grūti izlasīt
  19. Upvote
    Spaiks got a reaction from Adidas in Man jumps out of plane   
    Aha, vēl varēja atsperties no batuta un ielekt atpakaļ lidmašīnā
  20. Upvote
    Spaiks got a reaction from fury.GOD in Man jumps out of plane   
    Aha, vēl varēja atsperties no batuta un ielekt atpakaļ lidmašīnā
  21. Upvote
    Spaiks got a reaction from The Fallen Angel in Man jumps out of plane   
    Aha, vēl varēja atsperties no batuta un ielekt atpakaļ lidmašīnā
  22. Upvote
    Spaiks got a reaction from akka in Man jumps out of plane   
    Aha, vēl varēja atsperties no batuta un ielekt atpakaļ lidmašīnā
  23. Upvote
    Spaiks got a reaction from Spriditis in Man jumps out of plane   
    Aha, vēl varēja atsperties no batuta un ielekt atpakaļ lidmašīnā
  24. Upvote
    Spaiks got a reaction from šayžuks in Man jumps out of plane   
    Aha, vēl varēja atsperties no batuta un ielekt atpakaļ lidmašīnā
  25. Upvote
    Spaiks reacted to DZIVNIEКS in Man jumps out of plane   
    jaa bļe, viņš tur no atmosfēras nokrīt uz batuta ar vēderu un visi chilla skatās, ne mediķi nekā, 21 gadsimts un ko tādu nofilmē ar kartupeli, gg
×