Jump to content

GOLDEN SHOWER

Lietotājs
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About GOLDEN SHOWER

Profile Information

  • Dzimums
    Neteikšu

GOLDEN SHOWER's Achievements

  1. Konkrēti to nē Vajag kaut ko interesantu/savādāku.
  2. Pirms gadiem 2~ biju uzgājis, ka outlaw[iespējams maldos], var reģistrēt dažādus e-pastus, personīgi bija @pornriga.lv e-pasts, bet tagad vairs šādas iespējams nav, tapēc domāju varbūt kāds no Jums var palīdzēt, vismaz kaut ko līdzīgu atrast.
  3. Tu man teici, lai paspecoju Caaliic - rekur viņam unbans ir http://identy.lv/forum/index.php?/topic/15908-unban-caliic/ Tapēc nevajag mani te jaukt iekšā.
  4. Dodiet kādai nepopulārai komūnai zem savas frančīzes uzturēt serveri, būs identy cilvēku pieaugums forumā un turētajam ienākumi no sms shopa.
  5. GOLDEN SHOWER dd2 http://stats.identy....yer.php?id=2927 PM, lūdzu. - P.s. man nav 30h nospēlētas kopš statu rr, jo netiku pie normālas spēlēšanas, bet uzskatu, ka varu piedalīties konkursā.
  6. Super! Kad tikšu pie normāla datora, uzreiz iešu iečekot. Kā arī, ja iepatiksies ideja kā tāda, iemēģināšu arī roku, lai izveidotu atbilstošu IDenty karti priekš servera.
  7. 1. GOLDEN SHOWER 2. enemy-element 3. http://stats.identy.lv/dd2/player.php?id=20016
  8. GOLDEN SHOWER

    ...

    Reāli kad nodarbojos ar akrobātiku, šis cilvēks bija tas - kur tiekties.
  9. 1. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin mcjaze. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : GOLDEN SHOWER [AMXBANS] Reason : ' Wallhack. ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.identy.lv [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 901225597 ' [AMXBANS] Your IP : ' 89.254.141.72 ' [AMXBANS] ======================================= 2. - 3. http://failiem.lv/u/vedfofr 4. 48p 5. http://identy.lv/bans/index/35532 6. http://failiem.lv/u/rikhuzv
  10. ''Tikai cilvēki" - Melikola pants vienkārši!!!
  11. Braucu rīt uz Rīgu skatīties Staro Rīga, tad svētdien atpakaļ.
  12. Ticu tam, ka viss sākas un beidzas cilvēka prātā. Protams, ka tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, bet uzskatu, ka nāve ir nekas vairāk kā smadzeņu bojāeja - t.i. apziņas beigas.
×