Jump to content

gocha

Lietotājs
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

gocha last won the day on October 4 2012

gocha had the most liked content!

About gocha

  • Birthday 04/15/1992

Profile Information

  • Vārds
    Gatis
  • Dzimums
    Vīrietis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gocha's Achievements

  1. Ar laiku noteikti par, vajag no sākuma pacelt šos turnīrus un, lai cilvēki iespēlējas, nevis pašā sākumā lekt augstāk par pakaļu Bet tā visā visumā laba ideja + cerams ka šie turnīri būs sestdienās, nevis svētdienās..
  2. Baigi žēl ka netiku, bet nu cerams ka turnīri būs bieži, jo no apkārtējiem sapratu, ka bija bomba!
  3. Skaidrs, paldies. Akka un tas ir tikai sākums, draugs pa draugam un jau pēc 5 turnīriem būs 200 pāri pietiekušos cilvēku, esmu vairāk kā drošs, galvenais lai serveri nelago p.s man ir ar ko spēlēt, es vienkārši neizpratu līdz galam kā turnīra vadītāji zinās, vai man ir pārinieks vai man vajag randomu, bet nu tad jau redzēs edit: tas jau nu skaidrs, ka lagi nav atkarīgi no Tevis, bet gan bluehole, jo viņi viņus hostē, es par tiem lagiem minēju, jo atceros cik neiespējami bija paspēlēt Kompota veidotajos turnīros.
  4. Kā kāds var zināt vai man ir pārinieks vai nav, ja es piesakos turnīram viens?
  5. Prieks, ka identy negrimst un iet tikai uz augšu, veiksmi visiem turnīrā, man ir tikai viens bet.. Cik sapratu šis ir duo turnīrs, bet piesakoties es piesaku tikai sevi, kā tad tiks sadalīti tie duo uz randomu, vai varēs spēlēt katrs ar savu pārinieku, kuru vēlas redzēt savā komandā?
  6. Vienam bērni dzimst 16 gados, citam 30, kāda starpība, katram savs laiks. Un veiksmi atlaist akku, viņam pašam sevi vajag atlaist tad
  7. Tā arī ir, kā tajā video saka par nažiem, ne vienu vien esmu dzirdējis kurš ar jaunu profilu atver uzreiz nazi. Pats arī esmu iztērējis daudz naudu gan saitos, gan csā un ne sūda nav bijis, labākais icarus m4a1 kura tāpat izskatās pēc sūda Ja jau visi, ta visi. http://plays.tv/video/59677d1c8160c566fa/-3hs-deagl-and-clutch-round-?from=user Nav man daudz to momentu saglabātu playtv Tik ~300gb demkas no kurām varētu uztaisīt sick movie, bet nu es esmu uz Jūs visā tajā čerņā ;/
  8. Man vienīgajam liekas, ka lols pēc 4. sezonas palika nespēlējams? Agrāk, principā kad bija lielais bums, tad bija kā atkarība un nevarēja apnikt, tagad jau 2 vai 3 gadus neesmu ieslēdzis, gan jau arī nevarētu vairs arī neko izdarīt ar saliktajiem papildus sūdiem jungļos (nezinu pat kā viņus lieto un kam vajadzīgi) utttt, entajiem jaunajiem čempioniem. Bet iespējams esmu cilvēks, kas nevar pieņemt jaunas lietas ienākšanas spēlē. Interesanti būtu zināt ko jūs par lolu domājat, man jau liekas ka 3 vai 4 sezona, precīzi vairs neatceros, bet bija labākā.
  9. Wow, es zvaigzne :clapx: Bet pa tēmu, tad nezinu ko tu tur meklē. Jo negribas gan tā teikt, bet pēc lielā pubg bums cs sāk mirt, vai arī valvei jādomā par vēl kaut ko jaunu, bet ko vēl jaunāku tur varētu, nav ne jausmas, ne jau gulšanos un 3rd person kā pubg Tas gan ir bums, liels procents, ka tā spēle jau pēc gada būs mirusi, bet nu tas viss atkarīgs no izstrādātājiem. Bet veiksmi komandas meklēšanā, es labprāt gribētu ar tevi uzspēlēt un savākt vēl 3 cilvēkus, bet man kaut kā neliekas tas pārāk reāli + vēl atrast cilvēkus, kas var spēlēt regulāri, nevis 1x nedēļā 5h pieiet pie cs. edit : jā...pats tikko tik pamanīju, ka 5 gadi atpakaļ Akdievs
  10. Liels paldies! Spēli saņēmu, nepatīk gan tādas, bet gan jau kaut, kad aiz gara laika, vai kad pazudīs nets
  11. Sveiki, negribējās veidot atsevišķu topiku, ja tomēr ar šo nevienu neatradīšu tad laikam nāksies, bet īsi runājot gribētos atrast cilvēkus ar ko uzspēlēt kopā pubg, kko vairāk par 4fun, lai gan pats esmu pilnīgs svežaks šai spēlei, ar 70h, kas ir tas pats nekas, bet no šūteriem sajēga ir, csu šauju kopš sevi atceros. Gribētos atrast kādus cilvēkus ar ko paspēlēt kopā, jo squad man šķiet ir visinteresantākie, it sevišķi ja spēlē vēl ar savējiem. Vislielākā vēlme piedalīties nākamajā pubglv veidotajā turnīrā(max pēc mēneša, es vismaz tā domāju, ja reiz 2 turnīri, notikuši jau viena mēneša laikā), tādēļ arī tagad meklēju, lai kaut paspēlētu pirms tā kopā, varbūt tiešām atrodas kāds kuram esmu noderīgs un labi saprotamies. Paldies.
  12. Var piekrist clubstep, bet tas var būt koks ar diviem galiem, beigās var būt tā ka 10 cilvēki no 20 spēlēs ar aug, tad gan šaubos vai būsi priecīgs pēc nedēļas paspēlēšanas par pievienotajiem ieročiem. Bet man visvairāk sirds sāp, ka tagad nevar izmantot deagl visos raundos, vai to nav iespējams atgriezt, ja reiz es gribu trenēt deagl pret ak? Un piemineklis tam, kas ieliek jaunas mapes arenā! You best <3
  13. gocha

    iPhone 5C

    Lai arī cik man daudz līdzekļu būtu un, lai vai kā būtu pārticis nekad nepirktu tādu telefonu, uzskatu, ka visi iphone ir lieli sūdi, viņiem pašizmaksa ir 100-200Ls, sanāk ja pērc iphone rēķini, ka tas ābolīts aizmugurē Tev izmaksā pie 100-200Ls, jo tas arī sit to cenu šitiem mēsliem augšā, jo tas taču ir zīmols..lol Pašam ir Samsungs S2 Pluss un esmu ļoti apmierināts ko viņš man sniedz pa 230 ls vai tāds sūda iphone kas maksās visus 500. Telefons ir komunikācijai, pārējais es uzskatu, ka ir tam domāts dators.
  14. No hiphopa viņš nesaprot neko, bet lipīgas dziesmas un tādas, kuras klubos uz riņķi ies to viņš māk izdarīt un tas tāpat ir jau iepriekš izdomāts, jo viņam no tā tikai kapeikas birst.
×