Jump to content

LASHINZA-

Lietotājs
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Upvote
    LASHINZA- reacted to IcedOut in Tads Chalis Bez Ieksham Atrecos !   
  2. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from varbuut +/- in Īsts Draugs   
    skumji!
  3. Upvote
    LASHINZA- reacted to de. in Skola Un Izglītība.   
    Bez skolas, jūs visi būtu viens liels analfabētu bars, nenoniecinat tādu lietu, kā skola un izglītība.
    Skolā ir piedzīvoti spilgtākie dzīves momenti, iegūti labākie draugi un labi paziņas ar kopīgām interesēm, iegūta izglītība, lai celtu sev pākāpienus nākotnei, kura bez izglītības nebūtu tik spoža.
    Daudzu tik ļoti ienīstā Matemātika ir izveidojusi šo virtuālo pasauli, kurā jūs pašlaik uzturaties, binārie kodi, matemātiskie vienādojumi utt. ir palīdzējuši izveidot un attīstīt programmatūras, un mūsdienu tehnoloģijas.
    Ja cilvēks nemācītos un nebūtu skolas, mēs visi būtu viens liels, stulbu radījumu bars, kuri būtu barības ķēdes zemākajā posmā. Atzīstu, pašlaik iegūt darbu bez izglītības var, bet rēķinaties ar to, ka jūsu nākotne nebūs spilgtās krāsās, darbu varat zaudēt un neiegūt vairs nekad, jo vienkārši jums nav nepieciešamād izglītības un kvalifikācijas, lai kautko citu darītu, burtiski jūs esat, kā latviešu vergs pirms 200 gadiem.
    Nesen lasīju rakstu par Somu skolniekiem, kuru izglītība ir atzīta par labāko pasaulē 10 gadus pēc kārtas, un žurnālists uzdevis jautājumus somu skolniekiem par mācībām, viņi atbildējuši, kā var būt slikti un nepatikt skola, ja esam paši labākie pasaulē. Varbūt domājat, ka viņiem ir sakāpis galvā, ka šadi runā, bet viņi ir nopelnījuši to darīt, ar savu uzcītību un veiksmes stāstiem kā Nokia[pagrima dēļ līguma ar Microsoft, jeb resno Amīšu dēļ], vai arī pasaulē tik populārās mobilo spēļu firmas Rovio[Angry Birds u.c. spēles] viņi ir pelnījuši vārdu labākie.
    Tad sākas nākošais posms, jūs domājiet, ka esat kruti nobastojot[dažreiz jau var], neapmeklējot skolu, domājat, ka mācīties nav kruti, domājat, labāk uzraušu kādu videospēles partiju un tad vēlāk ķeršos klāt mācībām, par kurām aizmirstat aizraujoties ar spēles sižetu, atzīstu pašam tā arī ir bijis, bet pieaugot sapratu, ka nav vērts neko atlikt uz vēlāku laiku, jo vēlāk var arī būt par vēlu.
    Nesen atklāja, ka cilvēkam ir atklāts gēns, kurš kontrolē virtuālās pasaules[internets, videospēles u.t.t.] atkarību, šis pats gēns kontrolē arī narkotiskās atkarības, ir vērts aizdomāties arī par to.
    Izglītība ir nepieciešama, lai mēs spētu izveidot labāku sabiedrību, piemēram, mūsu politika, visu pārvalda tie paši gudrie prāti, kuri audzināti un skoloti korumpētajā komunisma stilā, kad viņi visi vairs nebūs, mums, jeb nākotnes paaudzei pašiem būs jāpārņem un jāpārvalda šī valsts un jāveido stabila sabiedrība, bet ja to nevēlēsimies[izglītība], mūs pārvaldīs pašreizējo politiķu un naudas grābēju[nerunāju par pilnīgi visiem politiķiem, ir labie zeļļi] pēcteči un protežē, kuri darīs to pašu ko viņi un atkal mēs īdesim, ka mums nav labi.
     
    No mums pašiem ir atkarīga mūsu bērnu un pēcteču nākotne.
     
    Esmu novirzījies no tēmas, lai gan viss minētais ir saaistīts vienā lielā virves pavedienā, ko saucam par dzīvi.
     
    Šī raksta, jeb manu domu izklāsmes jēga ir pateikt, ka skola un izglītība ir lieta, kas mums visiem ir nepieciešama un vajadzīga.
     
    Zinu, ne visi šo izlasīs un ja izlasīs, piekritīs man, bet uzskatu, ka taisnība savā veidā man ir.
     
    papildinājums:
    Raksta tapšanas laikā nepieminēju vēlvienu būtisku lietu, izglītības sistēma.
    Lai gan šeit es slavēju viņu, nav jau tā ka mums māca un mēs nenovērtējam visu, ko mums dod, jo patreiz ir tā, ka mums māca lietas[50~60%], kas praksē un nākotnē vienkārši ir zemē metams un neder.
    Izglītības sistēma ir tā pati vecā, kas bija PSRS laikos, var teikt vecā dzīvoklī ir veikts kosmētiskais remonts, kas nav tas pats, kas uzcelt jaunu istabu. Par labu panākumu uzskatu R.Ķīļa reformas, tā cilvēka, jeb ministra reformas, kuras, vismaz ir sākušas pārmaiņas izglītības sistēmā, es ticu šim cilvēkam, jo atšķirībā no pārējiem bijušajiem IZM ministriem viņam ir dūša ieviest jaunas un radikālas idejas, viņš pats diskutē, ka skolās puse no mācītā ir praksē nekur nenoder, jo mūsu izglītības sistēma ir veca.
     
     
    //Viktors Rūsa, jeb jums zināmais Šokolāde.
  4. Upvote
    LASHINZA- reacted to outsider in Like.   
    Fixed mo' fuckas.
  5. Upvote
    LASHINZA- reacted to TAPORZZ in Like A Wallhacker   
    http://www.youtube.com/watch?v=WIItuRmUrPc
  6. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from rasii in Hltv!   
    CIk zinu HLTV lielus resursus nepatērē, man nekas nebūtu pretī, bet protams lai lemj nemirstīgie.!
  7. Upvote
    LASHINZA- reacted to akka in Riders Are Awesome   
    http://youtu.be/dGLYeYdQOPo
    AFIGENNĀ
    Ja patīk gaidu komentāru.
  8. Upvote
    LASHINZA- reacted to MadZiemelis in Zarinsh :)   
    Bans uzlikts.
  9. Upvote
    LASHINZA- reacted to rietumbloks in Intervija Ar Tīģēri!   
    Sveiki, cien. lasītāji!
     
    Sen gaidītā intervija, ar vienu no ID aizsācējiem, kuru mēs visi pazīstam kā - Tīģeris a.k.a 1PWA! Intervija diemžēl ievilkās manis dēļ, par to atvainojos.
     
    Patīkamu lasīšanu!
     
     
     
     
    - Sveiks! Paldies, ka piekriti uz interviju. Kāds ir tavs noskaņojums šajā augusta dienā?
    - Šajā aukstajā augusta dienā ir samēra labs, bet gribējas tomēr saulaināku laiku, lai varētu nodarboties ar savu hobiju.
     
     
     
    - Nestādos priekšā vai kādreiz esi intervēts šādā veidā?
    - Ja, godīgi tad nē. Neviens nav uzņemies mani intervēt.
     
     
     
    - Tu varētu sākt ar sevis iepazīstināšanu.
    - Mani sauc Mārtiņš Lišmanis, esmu 18. gadus jauns jaunietis un es esmu viens no IDenty.lv Main adminiem. Mans hobijs ir ekstrēmā skrituļslidošana un ar to jau nodarbojos 2 sezonas.
     
     
     
    - Pirmā jautājuma atbildē, tu pieminēji savu hobiju - varbūt pastāstīsi par to nedaudz vairāk?
    - Mans hobijs, hm. Ļoti ekstrēms un sāpīgs hobijs Tā ir ekstrēma skrituļslidošana un ar to nodarbojos jau 2 sezonas un man šis hobijs ļoti patīk.
    Šajā hobijā tu vari izpausties jebkā, kā vēlies. Vainu būt ļoti kreatīvs cilvēks vai arī ļoti tehnisks vai vienkārši dulls un darīt visu to, ko citi domā tas - ir sick shit
    Aizsāku savu hobiju pateicoties slidošanai uz ledus. Pameiģināju, iemācijos braukt un domāju, ka vajag kautko asāku. Nu redz, gadiem ejot nopirku pirmās slidas un devu tik vaļā. Un šo hobiju jau daru bezapstājas 2 gadus.
    Protams, kad uznāk ziema vainu braucu uz iekštelpu skeitparkiem vai ārdos ledus slidotavās.
     
     
     
    - Vai pateicoties savam bīstamajam hobijam, esi guvis arī nopietnas traumas?
    - ir bijušas dažas traumas, bet nekas letāls pfu pfu pfu
    Ir bijis ielausts rokas pirksts, bijusi pēdā kaula buhte ( tā bija trakākā, jo nevarēju paiet normāli ).
    Bet tā ikdienas traumas ir kautkādi nobrāzumi, vai vnk kritieni, bet notiem nevaig baidīties. Vaig vienkārši celties augšā, un velreiz darīt to, ko tu meiģināji un arī uzreiz sanāks.
     
     
     
    - Vai tev ir kāda "iesauka"? Kapēc tieši tā, tevi uzrunā draugi?
    - Nu, ir bijušas vairakas iesaukas. Pagaidam biežākā ir džindž. Kapēc ganjau tapēc, ka esmu rižš :troll:
     
     
     
    - Vai tev ir kāds nepatīkams ieradums, no kura ar lielāko prieku gribētu tikt vaļā? ( alkohols, smēķēšana etc. )
    - , itkā nav man neviena nepatīka ieraduma. Lietoju alkaholu tikai balītes, vai kādos svētkos. Nesmēķēju un reti padzeros alkaholiskos dzērienus.
     
     
     
    - Visiem ir zināms, kad Latvijā jau krīze ir pāris gadus! Vai šī krīze ir iespaidojusi arī tevi? Cik lielā mērā?
    - Krīze nav iespaidojusi mani, vai ģimeni, jo vienmer esam paeduši, tiekam izpriecaties tākā ipaši neietekmē. Varbūt citus cilvēkus ši krīze ietekmē vairāk nekā mani, jo nekad nevar zināt kādi citiem cilvēkiem ir finansiālie stāvokļi.
     
     
     
    - Vai tu pats personīgi esi strādājoša persona? Ja jā, pastāsti nedaudz vairāk par to.
    - Nē, nēesmu. Pa vasaru tikai atpūšos un nodarbojos ar savu hobiju.
     
     
     
    - Ko tu vispār domā par mūsu Latvijas politisko stāvokli?
    - Ipaši neiedziļinos tajā sfērā, jo tas nav mans lauciņš.
     
     
     
    Labi, tagad nedaudz par virtuālo pasauli un ID!
     
     
     
    - Cik noprotu, tu esi viens no ID aizsācējiem. Varbūt, vari pastāstīt plašos teikumos - kāds ID bija agrāk? Būtu ļoti jauki arī no tavas puses, ja iemestu kādu skrīnu uz kādu no vecajām lapām vai ko tamlīdzīgu.
    - Jā, es esmu viens no aizsācējiem vispār IDentijam. Plašos teikumos hm.
    Agrāk ID bija vienkārš parasts mazs projektiņš, kas turējas uz mana pc un gadiem ejot mēs savācām ļoti daudz cilvēkus, kas apmeklēja mūsu majaslapu, un apgrozijās ap to.
    Protams bija savā laikā lielas ķibeles, jo bija ļoti daudz ienaidnieki, kas gribēja mūs uzlaust un pazudināt vispār no cs aprindām, bet mēs turējāmies un nekad nepadevāmies pie kautkādiem hakera uzbrukumiem. Par skrīniem, ja godīgi man ir tikai vecās web kopijas, bet tieši bildītes man nav. Es tik varu pastāstit to, ka webi ir bijuši dažādi.
    Sākot ar php-fusion, smf, mybb, drupal, un vel daudz ko.
    Vislabākie webi bija sākot ar GOMA[smile] taisītie jeb mana brālēna, kas tajā laikā vismaz bija kruti, un daudzi vēlējas tādu saitu iegūt. Tapēc arī bija daudzi uzbrukumi mūsu weblapai.
    Ja par serveriem runātu, kādi bija agrāk tad es teiktu --> Visi, kas ir atrodami ir testēti uz id.
    Mēs pirmie izveidojām olympic serveri, kur bija voleyball, soocerjam, dodgeball, un velviena sporta spele, tik es aizmirsu. Nākotnē gribētos tomēr pabeigt savu modu, bet diezinvai es to izdarišu, jo tur jaiegulda diezgan liels darbs. Skrinu nav man.
     
     
     
    - Pastāsti, kā tad aizsākās tavas Counter-strike gaitas? Kā uzzināji par šo spēli?
    - Hah, ļoti interesants jautājums. Ja, godīgi aizsāku cs gaitas, kad man bija 8 vai 7 gadi. Pie drauga ar brāli gājam ciemos, lai uzspēlētu Half-life. Tā bija pirmā awsome spēle tajā laikā, tad viņš paradija CS 1.1 un salika botus. Tā ari es gribēju un sanāca, ka dabūju arī kopiju diskam, un aizgāju ienstalēt savā koka kastē pirmo cs, ar kuru nolaifojos pa lanu, diezgan ilgi.
    Nu jā, pēctiem n-tajiem gadiem parādijās cs 1.6 kurš negrbija palaist botus. Tad beidzot sāku intereseties par to vairāk un palaidu botus uz cs 1.6 un tas jau bija kruti. Tā ari aizsāku savu cs gaitas, un no tā laika sāku ņemties ap serveru taisīšanas un konfigurēšanas.
     
     
     
    - Pirmie notikumi un pazīmes internetā, - iespaidīgais "segvārds" un tā vēsture.
    - Pirmais notikums internetā hm. Pirmā reize spēlešana cs onlinā latviešu serverī. Nav iespaidīgu segvārdu vēsture, ko pastāstīt.
     
     
     
    - Vai tev patīk savs amats un tavuprāt tu to dari pietiekami labi?
    - Jā, man patīk savs amats, bet neviens nezin, ko es daru un tapēc bieži vien sanāk sensācijas, kad es neko nedaru. Bet tā nav. Es vislaik šiverējos ap serveru datiem, un cenšos tos labot. Ja es nespēju salabot, es jautāju saviem kolēģiem, kā to izdarit vai paludzu viņiem to izdarīt.
     
     
     
    - Ko tu domā par šejienes lietotājiem, vai ir kāds, kurš tev īpaši ir iepaticies, vai kāds, kas tev ļoti nepatīk? Varbūt vēlies kādu paslavēt?
    - Pārsvarā IDentijā ir diezgan draudzīgi un saprotoši lietotāji. Ir bijis, ka lietotāji uzvedas kā bernudarzs pret jauniņajiem vai pret administraciju, bet laikam tas etaps jau ir beidzies.
    Kurš man ipaši iepaticies - nevaru tā pateikt. Visi labi lietotāji - galvenais, lai netaisa sūdus un ir draudzīgi Nepatīk - ganjau tie spameri, kuru dēļ forums palielinās par vienu lielu twitteru
    Paslavēt es varētu tikai IDenty administrāciju ( Sākot no Main līdz Game Admin ), un to spēlētājus, kas pavada šeit savu brīvo laiku un izpriecājas
     
     
     
    - Būtu interesanti zināt, ko tu domā par pašu IDENTY kā tādu. Vai tu esi apmierināts ar to, kāds viņš ir izveidojies pašreiz?
    - Ko domāju par IDenty? Es domaju tā, ka tās ir apmēram kā interneta mājas gan man, gan citiem cilvēkiem, jo šeit mēs ikdienā gandrīz jebkurš iegriežamies, lai pačekotu, kas notiek, kas jauns ar IDenty un uzzināt jaunākās lietas, kas grozas ap ID. Jā, esmu apmierināts kāds viņš ir izveidojies, bet nākotnē IDenty būs vēl spēcīgāks projekts tākā Stay tuned Tas būs kautkas grandiozs un diezgan liels wOw visiem.
     
     
     
    - Kā tu domā, vai man vajadzētu turpināt veidot šīs ID rakstiskās intervijas? Vai tās dod kādu labumu? Ja jā, gribu dzirdēt tavu viedokli, kā arī, kādu ieteikumu sakarā ar šo lietu.
    - Jā, jo ir vēl daudzi cilvēki, kurus varētu interesanti paintervēt, un pajautāt dažus jautājumus Jo, cik esmu lasiijis vēl visa administrācija nav nointervēta Tākā, pamazām pamazām vajadzētu. Būtu interesanti palasīt pārējo viedokli.
    Vai tās dod labumu - protams, jo IDenty spēlētāji iepazīstas ar šo cilvēku vēl tuvāk nekā ar sasveicināšanās topiku. Ieteikums . Ja gribi challange, tad janointervē visa administrācija.
     
     
     
    Šeit daži fiksie/ātrie jautājumi.
     
     
     
    - Kas labāk, alus vai šņabis?
    - Šņabis, jo ātrāk dolbī.
     
     
    - Priekšroku dod MacDonald vai Hesburger?
    - McDonald, jo garšīgāks
     
     
    - Lai ievāktu informāciju, vairāk izmanto grāmatas vai internetu?
    - Tikai internetu.
     
     
    - Tumšmates vai gaišmates?
    - Abas krāsas ir simpātiskas.
     
     
    - Tetris vai kontra?
    - Nozīmīgi kontra, jo tetrī es zaudētu.
     
     
    - babbuc vai DAVE? :troll:
    - Abi labi Moderatori :troll:
     
     
    - Ziema vai vasara?
    - Ziema, jo esmu dzimis ziemā
     
     
    - Identy vai real life?
    - Real life.
     
     
     
     
     

    Mazais, pūkainais tīģerīts. :troll:





     
     
     
     
    Paldies Tīģerim par intervijai atvēlēto laiku, kā arī ieguldīto darbu!
    Ceru uz labu sadarbību arī turpmāk!
    Lai tev veicas! Gaidīšu kādus ieteikumus no lasītājiem, ar ko vēlētos redzēt turpmākās intervijas.
     
     
    P.S. Par atbilžu kļūdām, neesmu vainīgs. Tika kopēts viss Tīģera rakstītais.
  10. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from NaFzYy in Orientācija   
    Spēlē @ ID, nevārētu pateikt ka ir geijs, bet nu tas tā, interesanta pieredze.!
  11. Upvote
    LASHINZA- reacted to Kāsis in Unban @ Golden Shower   
    ej spēlē.
     
    Have a nice day.
  12. Upvote
    LASHINZA- reacted to LIN?RDS in Taporzz Knifes Yoga   
    Pārāk skaļi ar akku runāja. Tīrs saunds.
  13. Upvote
    LASHINZA- reacted to Spaiks in Taporzz Knifes Yoga   
    Tev wh ja kas, kā tu varēji zināt, ka viņš uzreiz pa kreisi būs kad izskriesi?
  14. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from vapoR in Role Models / Paraugdžeki.   
    Williams šīs filmas paceļ, bez viņa, ne pīrāgs, ne arī citas nebūtu labas, kā arī tā pati filma Goon, vinīgais ka tur sendleru varētu vēl iebāzt!
  15. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from vapoR in Senna The Movie   
    F1 leģenda uz mūžu!
  16. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from vapoR in 199Lives:the Travis Pastrana   
    Traviss neapstājās, vēl šo baltdien GLR brauc, kam ir iekša, tam ir! Darītājs ne runātājs!
  17. Upvote
    LASHINZA- reacted to rietumbloks in Marta Īdas   
    Par filmu
    MARTA ĪDAS (2011) ir filma par politiskajām spēlītēm, shēmošanu un sekām.
    Galvenajās lomās: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood
    Režisors: George Clooney
    Žanrs: Drāma
     
    Aizraujošs stāsts par ambīcijām, uzticību, nodevību un atriebību. Filma veidota pēc populāras lugas motīviem, un tā stāsta par kādu mārketinga un publisko attiecību ģēniju (R. Goslings), kurš ir gatavs uz visu, lai palīdzētu viņa pārstāvētajam prezidenta amata kandidātam (Dž. Klūnijs) uzvarēt vēlēšanās.
     

     
    Iespaidi
     
    Jau ceturto reizi režisora amatā sēdies par Holivudas ikonu sauktais aktieris Džordžs Klūnijs, kurš kopā ar partneriem - Raienu Goslingu, Filipu S. Hofmanu un Polu Džiamati - otrā kameras pusē filmā MARTA ĪDAS atspoguļo vēlēšanu patieso seju jeb aizkulises, kuru saturu zina tikai "savējie".
     
    Šī filma noteikti labāk tiktu atšifrēta un ietu pie sirds otrpus okeānam, jo prezidenta vēlēšanas un priekšvēlēšanu kampaņa ASV ir liels notikums. Ja pie mums prezidenta vai citā augsta ranga amatā var iecelt ķirurgus un veiksmīgus uzņēmējus, bet par viņu personīgo šoferiem - draugus, ar kuriem iepriekšējā sestdienā pirtī tika dzerts alus -, tad ASV prezidenta kandidāti savas reklāmas (sauksim to tā) kampaņu sāk laicīgi un veic vairāku gadu garumā, iekarojot vēlētāju sirdis un pietuvojoties uzvarai kādā no štatiem, vēlāk pašās vēlēšanās. Nebīsties - lai izprastu filmu, grāds politoloģijā Tev nebūs nepieciešams.
     

     
    Līdzīgi kā nesen kinoteātros izrādītajā filmā par beisbolu NAUDAS SPĒLE, arī šajā kinolentē galvenais notikums - prezidenta priekšvēlēšanas - netiek izvirzīts priekšplānā, jo uzsvars tiek likts uz savstarpējām attiecībām, cieņu, kā arī politiskajām spēlītēm, shēmošanu un sekām. Tomēr tas nebūt nenozīmē, ka skatītāji var viegli atgulties mīkstajos krēslos un sekot līdzi bildītēm cerībā, ka galvenā doma tiks pasniegta uz paplātes. Gluži pretēji - jātur gan acis, gan ausis vaļā un uzmanīgi jāseko līdzi pavērsieniem.
     
    Filmas gaita ir diezgan ātra, jo notikumi mainās ik pēc brīža, kas palīdz noturēt uzmanību, pat neskatoties uz to, ka nākas klausīties brīžiem garos dialogos starp filmas varoņiem, starp kuriem galvenais šoreiz ir Raiens Goslings. Lai arī nedaudz traucēja citas lomas, ko Goslings šogad ir atveidojis (mierīgs, bet īstajā brīdī eksplozīvs filmā DRIVE; šarmants brunču mednieks filmā TRAKĀ, DULLĀ MĪLESTĪBA), aktieris pierāda, ka spēj būt elastīgs un iejusties atšķirīgu cilvēku ādās. Otrajā plānā savus tēlus godam atveidoja smaidīgais un mierīgais Klūnijs, profesionālais kretīns Hofmans, kā arī nebeidzamais zaudētājs Džiamati.
     

     
    Lai gan stāsts un sižets ir interesants, pietrūka asuma gan kopumā, gan Goslinga tēla darbībās. Šeit noteikti jāpiemin filma DRIVE, kurā Goslings dara tādas lietas, kas dažam labam pat sliktākajos sapņos nerādītos. Diemžēl nesagaidīju to brīdi, kad kādā no varoņiem izlauzīsies agresija - tiks mestas un lauztas mēbeles, papīri un tam līdzīgas aktivitātes. Tā vietā katra sāpe un pāridarījuma nokaitēšanā iztika ar diplomātisku sarunu un naidpilnu skatienu vainīgā virzienā.
     
    Šo filmu var raksturot, kā gudru, domāt raisinošu, tomēr tajā pašā laikā arī pārāk mierīgu un paredzamu. Citējot paša režisora Džordža Klūnija teikto alkohola reklāmā - "No Martini, no party!", var tikai uzdot jautājumu - kur izpalika Martini?
     
     
    http://www.youtube.com/watch?v=McCt-_yYLpo
     
     
    Izmantotie avoti: imdb.com, youtube.com un kino ziņas
  18. Upvote
    LASHINZA- reacted to Abx in Payday: The Heist Par Velti   
    Vēlies iegūt savā īpašumā Payday: The Heist pilnīgi par velti tad lūk šī ir tava iespēja, viss kas tev ir jādara ir jāieraksta tavs posta skaitlis un jāieliek man likes un iespējams tu iegūsi tieši šo spēli.
    Savus izvēlētos skaitļus varat likt šinī topikā lidz 17 augusta plks. 23.59 pēc Latvijas laika
     
    Visiem veiksmi
     
    EDIT: Var šeit rakstīt tikai cilvēki kas ir forumā sasnieguši vismaz 25 postu skaitu
    EDIT 2: Emīl tavs posta nummurs pēc kārtas tev ir 1. nākamajam ir 2. utt edito
  19. Upvote
    LASHINZA- reacted to upacka in Я, Баря...   
    Skatāmies līdz beigām, gaidu LIEK!
  20. Upvote
    LASHINZA- reacted to upacka in [Dd2] Tgk Banned. #6   
    Atvainojos BT vārdā, ka tik ilgi, taču šis demo prasīja vairāk laika un vairāk viedokļu, lai pateiktu gala lēmumu nekļūdīgi. Rezultātā bans paliek, iemesls mainīts - monitorings. TGK acc tiek atņemts.
     
    Un viņš tiek izņemts no maniem steam friendiem. :troll:
  21. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from vapoR in Problēma Ar Nfs Pro Street.   
    Nevis bieži vien, bet lielākā daļa, tiešām atrodi kādu citu NFS.
  22. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from vapoR in Kompis Neklausa.   
    Pluss!
  23. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from aimo in Fire Inside   
    From Tiesto's club life 270, baudiet! (music)
    http://www.youtube.com/watch?v=WEAwcr_mhFo
  24. Upvote
    LASHINZA- reacted to IcedOut in Dead And Gone   
    par ko aidomajies ka dzastins netiek majas?
  25. Upvote
    LASHINZA- got a reaction from Freshinsh^ in Fire Inside   
    From Tiesto's club life 270, baudiet! (music)
    http://www.youtube.com/watch?v=WEAwcr_mhFo
×