Jump to content

SouloHo3

Lietotājs
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About SouloHo3

SouloHo3's Achievements

  1. Jā, izcili, nosauksim cilvēku par nožēlojamu un visa viņa viedokli un situāciju kuru viņš izceļ par izsmieklu. Atgādina kā Latvijas politika strādā.
  2. Tikko no rīta ar draugu izlēmām ieiet JB tāpat paākstīties, bija jautri līdz neienāca jūsu spēlētāji patiesība. Nopietni, arēnā nav pat tādas brīvības runāt kā jums tajā serverī runā, šis ''Hmmmm'' spēlētajs ienāk un pataisno runā pāri man, kad ir pats kā T, izsakot vārdus kā ''mudaks, jobans, nomirsti''. Kultūras nekādas tur nav. Kā jums pašiem tas var patikt, kad jums ir kārtīga Arēna, kārtīgs Surfs un kārtīgs Pubs, un tad jums ir pilnīga miskaste kuru sauc par JB. Tas ir iespējams, ka tikai tādēļ, ka nav īsti ievērojamu cilvēku kuri ieliek lietas kārtībā, jo tas ir manāms citos serveros, piemēram arēnā, indivīdi momentali tiek apslāpēti no regulārajiem un ja ar to nepietiek tad bans tiek likts.
  3. Pēc idejas nevajadzētu būt, ka cs:go versijai jābūt labākai? Vismaz iedomājos, ka tagad mapes ir daudz interesantākas un kreatīvo domāšanu var labāk izpaust, ja es sadzīvoju ar spēlēm ''Ejam visi uz baseinu'' tad tagad vajadzētu būt nākamajam līmenim. Bet tajā paša brīdi es pamanīju, ka tur netiek dota iespēja spēlētājiem, vienas mapes beigās bija tie paši 3 un nakamās mapes sākumā bija tie paši 3. Jautāju kādēļ paši T to pieļauj , jo jau zina, ka nekā nebija un nebūs, kādēļ kādu citu principa pēc neielikt. Snabulis man atbildēja tajā brīdī, ka tā esot un pie tā jāpierod. Spēlēt mapi pēc mapes kur CT liek visiem pārējiem likt justies kā sūdiem. Bēdīgi.
  4. Tas ir loģisks domu gājiens jā, bet spēlētāji kā tādi nav apsvēruši, ka CT spēlētaji paliek mazliet slimi tādā ziņā? Man šķiet disciplīna nav tas, kas būtu jāpiemina, vismaz ne tiešā veidā. Jo cik es novēroju tās 5 minūtes serverī skatoties. lgāk tiešām vairs nevarēju . Jūsu problēma jailbreakā būtu, ka jūs ļaujat spēlēt cilvēkiem CT pusē bez nekādas personības, piemēram ja man tagad būtu no sitiena jāatceras spēlētaji, tad tie būtu Aimo ( vienmēr brutali dirsa visiem ar tik asprātīgiem tekstiem ) EMB ( piezemēti solīds, savāca CT pusi, kad vajadzēja ) Yogijs ( vienmēr veda ar mašīnām braukt un baigais sencis kopumā ) tie vienkārši kā piemēri no manas galvas ātri. Turpinot šo domu, jums ir izveidojusies situācija, ka CT spēlē priekš sevis, un pat ne sastarpēji kā CT komanda, bet ka individuāli. Piemērs : 1 cilvēks paņem ''Līderi'' un atlikušie 2 pat nepalīdz šim saucamajam līderim. Tik banāls tituls ko dot ja godīgi. Ir 3 CT un 9? T. Tam nebūtu jābūt loģiski, ka CT ir sava tipa darbs, kas nav izlasīt noteikumus un vadīt, bet gan tieši izklaidēt T pusi? Tiem 3 CT būtu jāuztur tie 9 T ieintriģēti, izklaidēti, nenogarlaikoti. TL:DR CT spēlē priekš sevis nevis priekš T, kad pirms vairākiem gadiem tas bija otrādāk.
  5. Piedzīvoju visas pamatskolas pēdējās sola rindas sakompresētas vienā kopienē. >Arēnā nogarlaikots, pastaigāju pa ID serveriem. >Ieeju surfā, sarunas veidojas un sarkastiski joki tiek likti >chuckle.jpg >Ieeju JB >Tik bēdīgs stāvoklis sen nebija redzēts >CT : Tupus sasting kamerās >10 sekundes paiet, ''Tupus iet uz apli ar galvu uz augšu skatoties'' >Visi T tiek nošauti. Protams tas ir pretīgi jēli vienkāršoti rakstīts, bet ideju vajadzētu izprast uz ko eju. Mans jautājums ir tāds, vai interesantāk būtu skatīties kā krāsa žūst vai JB CT spēlētājus. Šis nav jebkādi uzbrukums serverim, bet man ļoti interesē kā var izveidoties tik degradēts serveris, jo man jau šķita, ka arēnā kurā pavadu ikdienu ir jau aizbraucis jumts. Tas varbūt nav būtiski, bet mana pirmā pieredze pirms brīžā jūsu JB serverī bija, ka ar entuziasmu iegāju atceroties retry/identy laikus gatavs paākstīties un pavadīt dienas ar cilvēkiem, bet nesakot sliktus vārdus, jūs varat iedomāties kā tas izgāja cauri. Principa pēc jautājums, JB serveri vēl Latvijā visparīgi ir interesanti/jautri un ID serveris ir liels izņēmums, vai arī šādi kā es to tikko redzēju ir pieņēmtā norma? Es ilgi tādās vietās neesmu rādījies tādēļ izlēmu izcelt situāciju un izprast. ________________________________________________________________________________
×