Jump to content

Tayyab

Lietotājs
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tayyab

  1. LAKSHMI runāja tikai un vienīgi krieviski, so, tu te ļoti smagi ieberzies. :/ ā, un es vēl pats LAKSHMI zināju un tu noteikti neesi viņš, jo es ar viņu kopā spēlēju pikā.

    Man bija uz nenoteiktu laiku samr exact name kad viņam iekš Pick bija nomainits niks. Un tiesi saja fragmovie klipa es speleju ar to niku. Bet kuru gan tas pis. Leave cs in 2012 laikam xD

  2. Negribu heitot, bet fragi vienkārši briesmīgi. Pubs jau paliek pubs, bet nu cik briesmīgiem jābūt, lai 4atā nenošautu vienu džeku uz a planta? Un tas at dd2 T'spawn arī vienkārši max tizlums :D Pusstundu šauj visus no muguras (plus tos divus free-fragus) un tā pat puse nesaprot, kas vispār notiek.

     

    Edits gan ir okej, I'll give you that! 

     

    Es pilnībā piekrītu par fragiem ,bet nu ko gan var sagaidīt tas ir Puba Community Moviks , ieliku nostalģijas pēc :)

  3. Pick.lv kādreiz pastāvēja,  nedomāju kad tā ir reklāma since viņs nepastāv jau no kāda 2014 gada bet bija baigais deals.

     

     

    Piedāvaju jums Pick Community movie , kur daudzas agrāk pazīstamas lv sejas spēlēja , tajā skaitā es , un daudzi tagad zināmi latvijā csgo spēlētāji arī te sastopami.

     

    Mans fragreel vārds iekš video , a.k.a mani fragi iekš video ar segvārdu - LAKSHMI :3

  4. Lai gan tavi darbi mani parasti pārsteidz un pats tādus uztaisīt nevarētu , man šķiet šis mp9 skins ir nedaudz pliekans un tam pietrūkst asumiņa un tekstūras , bet priekš zilās skinu kategorijas es piekrītu kad būs labi :)

     

       - Tayyab (mācies pieņemt kritiku)

     

     

       edit: Sarkanais daudz labāks

  5. Tu to pateici tā, it kā TTT nebūtu vecs un jautrs.. Csgo deathruns izklausās meh, jo 1.6 tur varēji visādus trikus taisīt, bet csgo tu vienkārši skrien un ja paveicās vari normāli bhopu uz 3 lecieniem dabūt gatavu. :< imo, imo

     

    Tu acīmredzot neredzēji kad tur bija piedāvātas 2 Deathrun opcijas , ar auto-bhop un bez :)

  6. Kas jums visiem ir ar to TTT, labi saprotu interesants un labs mods ,bet man labak patiktos viens no tiem diviem Deathrun modiem , jo atsauks atpakaļ nostaļgijā 2013.gadu un ap to laiku , kad 1.6 bija aktivitāti ja nemaldos daudzos ,jo daudzos Deathrun serveros , kas bija tik interesanti spēlēt , nosēdēju stundām un stundām ilgi tajos serveros.

     

     

    Vai tad cilvēki tieši negrib vecos laikus , un izklaides?

×