Jump to content
Vita

Horoskops.

Recommended Posts

Vērsis

Vērsis – šī zīme ir pizģec un man par to vairs nav ko teikt. Vēl stūrgalvīgāks par Aunu, bet viņam nepiemīt tendence pierādīt savu taisnību, pat ja tā nav taisnība. Sūduvācējs, var gadsimtiem ar mīlestību savā mājā krāt nevajadzīgus sūdus, un ļoti brīnās, kad visus šos salauztos tranzistoru uztvērējus, veltņus, makulatūru un citus mēslus mēģina izmest miskastē. Pastāvīgs, kad piesaistījis kāds cilvēks, tāpēc bieži ir nelaimīgs mīlestībā. Aizdomīgs pēc velna, greizsirdīgs kā maita, tāpēc pēc pirmā skata var likties par pagrimušu mudaku. Slēpts izvirtulis. Drāzties mīl līdz pulsa zaudēšanai. Neuzticīgs pret jauniem cilvēkiem, bet vecajiem draugiem noplēsīs pēdējo kreklu, bet uz pakaļas – matus. Altruists – bet par to pastāvīgi dabū pa purnu.

 

greizsirdiiga esmu jaa. d.gif haha izvirtule, šis mani sasmīdināja. un jaa vel kas ir, kas ir patiesiiba, bet to es paturēšu, neatklāšu. sad.gif

Kas tad ir altruists? Filozofiskā izpratnē altruisms ir to cilvēku tikums, kuri strādā sava tuvākā labā vai kalpo cilvēcei tikai prieka pēc, ko no tā gūst. Šis tikums pats par sevi ir augstas garīgas evolūcijas rādītājs, jo liecina par cilvēka uzmanību pret savu tuvāko. Tāpēc patiesu altruistu ir maz. Protams, ir daudz laipnu, atsaucīgu cilvēku, kuri reizēm palīdz citiem, bet tikai retumis altruisms kļūst par dzīves ideālu tādā mērā, lai upurētu savas intereses un labklājību. Bet altruisms pamatojas tieši uz pašuzupurēšanos un pašatdevi.

 

 

Izlasi savējo un uzraksti šeit. :)

http://pasaulepasaulee.wordpress.com/2011/01/01/rupjais-horoskops/

Link to comment
Share on other sites

Skorpions

Drāzējs-terorists. Kad nav ko drāzt, tad sāk drāzt smadzenes. Protams, ka pats sev. Visu laiku sevi apber ar idiotiskām un bezjēdzīgām idejām, iemīlējies sevī, ka apdirsties var, diendienā gatavs lupīt spogulī savā atspulgā un ar mīļu smaidu konstatēt, ka skaistāka pasaulēt točna nav. Histēriķis, un pat nekaunējas par to skaļi runāt. Dzīvē interesējas tikai par seksu un sevi, retos gadījumos – par cilvēkiem, kuri interesējas par viņiem. Labsirdīgs, ja nemēģināt no viņa aizņemties naudu. Naudu, pie tam, mīl gandrīz tāpat, kā pats sevi – viņš māk naudu nopelnīt. Noslēgts, maita – no Skorpiona kādu informāciju dabūt ir tik pat neiespējami kā izdot sievās piecdesmitgadīgu jaunavu. Divkosīgs ānuss, mūzīgi tiecas pēc augstiem ideāliem un vēlmi izdarīt kādam kaut ko riebīgu. Vēlēšanā un mākā izdauzīt ar kāda seju sienu var spēkoties tikai ar Aunu. Iemesli tam parasti ir stulbi, bet principa pēc neatkāpjas. Kopumā rada šādu iespaidu – šausmīgs, skaļš, neizturams, draudīgs, bet dvēselē pienenīte.

 

Nekomentēšu. Bet varu pateikt, ka par to, cik ļoti mīlu sevi, 100% taisnība :D

Edited by Chikita
Link to comment
Share on other sites

Svari

Īsāk sakot – sūdains estēts. Septiņas piektdienas nedēļā – pikasso, Gogēni-Hujēni un svētā māksla, bet miskasti aiz sevis iznest neatcerās. Labi, ne par to – visu savu dzīvi meklē gaišo ideālu, tāpēc laika tam, lai iemācīties taisīt ēst vai piešūt pogas nevar atrast. Patīk kārtīgi saposties, pietam visiem apriebsies izvēloties starp vooooot tām perlamutra podziņām vai toooooo zīda šallīti. Nav stulbs, un laiž pa kreisi, pie tam viņam var būt pastāvīgs partneris, bet krāpšanu izskaidro ar to, ka viņš ar visu sirdi ir uzticīgs Vienīgajam/ai. Īsāk sakot – baigais riebeklis. Dzenās pēc dvēseles līdzsvara, kurš Svariem ir nesasniedzams, tāpēc ka to idiotiskais raksturs vienmēr pārsniedz augstākos ideālus. Kā jau visi neizlēmīgie cirvji, bieži mokās ar nervu slimībām, piemēram psoriāzi un gastrītu. Skaudīgs, bet ne ļauns. Parasti izskatās maigs un skumīgs, ir tendence citus “paņemt zem spārna”, kam nevajag pakļauties nekādā gadījumā, jo Svari var nokaitināt vairāk nekā citas horoskopa zīmes, kopā ņemtas. Atrodas pastāvīgā kognitīvā disonansē starp reālo un vēlamo, tāpēc ka ir lohs.

 

Puse ir patiesība ^_^ un puse, kā jau vienmēr horoskopos, ir garām. :<

Link to comment
Share on other sites

Jaunava

Ko gan var pateikt par zodiaka zīmi, kad par mani jau visu pateica plika zinātne? Jaunava, maita, ir PATI ļaunākā un necilvēcīgākā zodiaka zīme. Pēc starptautiskas statistikas datiem visvairāk maniaku-psihopātu ir tieši Jaunavas zīmē. Maita māk tev jauki smaidīt, bet galvā radīt tavu zarnu, piesietu pie lustras, bildi. Pastāstīšu jums noslēpumu – visas mazās Jaunavas bērnībā grib kļūt par Melnajām Pasaules Valdniecēm, bet kad izaug un saprot, ka ir papisušas, kļūs vienkārši par bezsirdīgiem monstroīdiem un cilvēkus, kam “paveiksies” dzīvot ar Jaunavu vienā teritorijā, indē ar savu pedantisko mīlestību pret likumu un kārtību. Sieva – Jaunava – tā ir tante, kura tev kārto gultu, kad tu trijos naktī celies, lai pamīztu. Vīrietis – Jaunava – pats ļaunākais matemātikas skolotājs, kādu jūs varat iedomāties. Drāžās pēc saraksta, tāpēc ka visur jābūt kārtībai. Savu darbību iemeslus nevienam nepaskaidro. Pie tam, var būt arī pavisam otrādi – ikdienu iedomāties no sevis upuri un pamesto, ar ko arī visiem apkārtējiem zajebala. Vispār, patīks čakarēt tuvinieku nervus un sūdzēties par savām ciešanām visiem, pie tam, sakārne, pati bieži tic savās ciešanās, no kā viņai viss sāk sāpēt. Vispār dzīvot ar viņu var, ja totāli nobarikadēties un izvākt no mājas ieročus.

 

 

P.S

:D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×